- 18 Mayıs 2017
- 218
- 534
- 103
- 40
Canım karnın tok olsun,aç kalma..ve mutlaka bol maden suyu ve ayran iç..bende de düşük tansiyon var iyi geliyorBuhun ne zaman ayaga kalksam on sanıye gozum kararıyo smdı tansıyomu olctm 6 9 cıktı napman gerk kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım karnın tok olsun,aç kalma..ve mutlaka bol maden suyu ve ayran iç..bende de düşük tansiyon var iyi geliyorBuhun ne zaman ayaga kalksam on sanıye gozum kararıyo smdı tansıyomu olctm 6 9 cıktı napman gerk kızlar
Canım karnın tok olsun,aç kalma..ve mutlaka bol maden suyu ve ayran iç..bende de düşük tansiyon var iyi geliyor
Walla aksam 6dan önce sakın cıkmayın dısarı cok fena
arkadaşlar herkese merhabalar, hayırlı günler dilerim. ikili tarama sonucumu yeni aldım ama dr umla henüz görüşemedim izinde olduğu için sonucta olumsuzluk yok gibi geldi bana ama birde size göstermek istedim ilgilenirseniz sevinirim. Eki Görüntüle 2015301
biz dr görüştük bu defa kesin kararliyim dr değiştireceğim hic bilgi vermiyor ne kilo ne boy hic birsey demiyor sadece rutin bakip gonderiyor bizi.cinsiyet isine gelince. erkege benziyor dedi sadece.Bakalim artik rabbim sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
evet canim kizlarimin doktoruydu ozel ama cok feci kalabalik urfa da bilinen bir dr oldugu icin cok hastasi var ama hic memnun değilim hic tatmin etmiyor beniÖzelemı gıdıyosun canm
evet canim kizlarimin doktoruydu ozel ama cok feci kalabalik urfa da bilinen bir dr oldugu icin cok hastasi var ama hic memnun değilim hic tatmin etmiyor beni
Aynen canim bakalim dr tanidik olunca elim varmiyor degistirmeye ama bugun sanki tam karar verdim gibi insallah değiştireceğim.O zaman özel olmasınm bı faydası kalmıyo cnm madem para verıyoaun gt baskasına
Geçmiş olsun canım.Allah korumuş.Dikkat et.Kızlar merhaba herkesler iyidir İnşAllah yorumları okumadım bi kaç gündür gelemiyordum foruma deterjandan zehirlenme gibi olmuştu ellerim ayaklarım damarlarım çok feci şekilde ağrıyordu şişmiş gibi olmuştu bide yerimden kalkamıyordum bile annem eliyle yediriyordu yemeyi o derece yani(şimdi çok şükr biraz iyiyim
Ben dışarı çıktığım an pişik olurum hemen.bebek olunca birlikte kullanırız artık pişik kreminiYa walla benım bunkıloyla koltuk altım pişiyosa daha kılolu olanlara allah sabır versın dunden berı hametan suruyorum. Sakın cıkmayın dısarııı cok fena sıcakkkk![]()
Bu fena pişmiş heralde bizi uyarı sürekliyoWalla aksam 6dan önce sakın cıkmayın dısarı cok fena
Bu fena pişmiş heralde bizi uyarı sürekliyo![]()
Çok muhteşem duygular canım.Allah isteyen herkese bu güzellikleri nasip etsin..Duygulandım valla..Kızlar dün akşam cok güzel bir olay yaşadık eşim karnımı açtı elini koydu ve ben farketmedim ama eşim elini koyduğu icin farketmiş karnım hareket etmiş adamcağız şoktaydı gözlerine inanamadı kızım kızım diye sevdi durdu karnımı
Tuzlu ayran içebilirsin ve ani hareketlerden uzak dur canım..Allah korusun düşersin falan sakatlık çıkmasın, çok dikkatli ol..Buhun ne zaman ayaga kalksam on sanıye gozum kararıyo smdı tansıyomu olctm 6 9 cıktı napman gerk kızlar
Türkancım anladık çok sıcak:)))))))))))Nerelere gideyim bu sıcakta![]()