- 19 Mayıs 2017
- 241
- 220
- 23
- 33
Anladım canım .amin insallah senn bu bebeğini de sana bağislasin inşallahHayır hic birsey anlamamıştım canım.. Tabi büyük şok yaşadım.
İnşallah herkes selametle kavuşur bebeğine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım .amin insallah senn bu bebeğini de sana bağislasin inşallahHayır hic birsey anlamamıştım canım.. Tabi büyük şok yaşadım.
İnşallah herkes selametle kavuşur bebeğine
Ya bana gereksiz geliyor canım sonuç da ters bi şey olsa bebeğime kiyacak değilim bildiğim kadarı ile bi şey çıksa bile anne karnında müdahale edemiyorlar.hemde benim doktorum her gittiğim de renkli ultrasonla bakıyor hemde bak bu kalbi Ciğerlleri idrar kesesi falan diye gösteriyor ayrıntılı ultrasonda ona benzer bi şey galibaSağol canım bende kontrol günü gelene kadar baya sabırsızlandım. Neden düşünmüyorsun sorsam ayıp olmaz dimi. Ben diğerlerini hiç düşünmedim ama bunu yaptırayım diyorum.
Negatif![]()
Ben kordon kanının bebeğe geçene kadar kesilmesine engel olmayı düşünüyorum inşaAllahh.. Çünkü doğumdaki dalgalardan bebeğin kordonunda 250 gr kan kalıyor, hemen kesildiği için bebeğe akmıyor.. Buda yenidoğan anemisine yol açıyor. Kordonun biraz geç kesilmesi bebekte epey olumlu etkiler bırakıyor. Sonrada plesantayı alıp gömmek gerek. Kimlerin elinde ne kimyasallar ne kozmetikler oluyor.
Haklısın bende istemiyorumdiğer testleri ama bunu öyle düşünmemiştim benim doktorumda renkli bakıyor ama genede yaptır sesi bi sıkıntısı olsa Allah korusun bende aldırmam zaten iki buçuk yıldır bekliyorum bebeğimi :)Ya bana gereksiz geliyor canım sonuç da ters bi şey olsa bebeğime kiyacak değilim bildiğim kadarı ile bi şey çıksa bile anne karnında müdahale edemiyorlar.hemde benim doktorum her gittiğim de renkli ultrasonla bakıyor hemde bak bu kalbi Ciğerlleri idrar kesesi falan diye gösteriyor ayrıntılı ultrasonda ona benzer bi şey galiba
Tek ben miyim yaKızlar göğüslerinde pullanma ve kuruyup çatlama yaşayan var mı ?
Ben her gece ve sabah komple kremleniyorum canim ve bol su iciyorum bir sikayetim yok benim cildi nemli tutmak onemli...Tek ben miyim ya![]()
been 1 haftadr pul pul dokuluyp soyuluyo.bide icten bi sanci giriyo gerilme gibi.dr a sormadim ama annemin dedgne gore büyüdüğü icinmis.nemlendrciyle gecer belki ama normal biseyms yaniTek ben miyim ya![]()
Ben her gece ve sabah komple kremleniyorum canim ve bol su iciyorum bir sikayetim yok benim cildi nemli tutmak onemli...
Ben de dustan sonra zeytinyagi suruyorum ama yine oluyor. Suyu biraz daha arttirayim o zaman dediginiz gibibeen 1 haftadr pul pul dokuluyp soyuluyo.bide icten bi sanci giriyo gerilme gibi.dr a sormadim ama annemin dedgne gore büyüdüğü icinmis.nemlendrciyle gecer belki ama normal biseyms yani
her gun 3 lt den fazla su iciyrm dr tavsiyesiyle ama genede oldu gecici bisey sikma canini.Ben de dustan sonra zeytinyagi suruyorum ama yine oluyor. Suyu biraz daha arttirayim o zaman dediginiz gibi
Bilirim geçmez o baş ağrısı bol su iç bende de bi ara oldu şimdi yok çok şükür birde süte başladım belki onun faydası
Ayenn beni de 2 yıla yakın bekletti bebeğm çok şükür kavuştum. Bakalım doktorum ısrarcı olursa düşünürüm bendeHaklısın bende istemiyorumdiğer testleri ama bunu öyle düşünmemiştim benim doktorumda renkli bakıyor ama genede yaptır sesi bi sıkıntısı olsa Allah korusun bende aldırmam zaten iki buçuk yıldır bekliyorum bebeğimi :)
çok teşekkür ederim tatlım bundan sonra daha dikkat etmek lazımGeçmiş olsun canım.Allah korumuş.Dikkat et.
Hmm bunu bilmiyordum. Ama evet plesantayi ben de alıp göreceğim ins. Sonuçta o bnden ve çocuktan bir parça ve gommmek en iyisi
burdayim tatlim burdayim :))) keske hep tatil modunda olsak hic cikmasakk ne guzel olurdu ya
Basiniz sagolsun cnm, Rabbim birdaha yasatmasin InsAllahOtopsi istediler ama yaptırmadk.. Yani şundan ölmüş diyemediler. Sonrasında kanimda pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı ama bebegimle bir bağlantısı var mıydı bilemiyoruz. Ecel işte.. İnsan aciz kalıyor.
Inşallah banada nasip eder rabbim kucağına almayı nasip etsin canim sagliklaRabbım tez zamanda hayrlı saglklı ewlat nasp etsn canım ben 3 yıl bekledım rabbm nasp ettı cok sukur
Öyle galiba yeni evliyim zaten 1 senem yeni doldu hiç korumadıkO zaman olur Allahın izni ile canım kimi kadının vücudu kendini hamileliğe geç hazırlarms stres yaparsan hiç hiç olmaz Allaha birak gez toz esinle dolu dolu geçir zamanını düşündükçe daha çok çıkmaza giriyor insan inanki
Aynen benim de bugün merdiven çıkınca gözüm karardı..sıcakla da hiç aram yok..bi yandan şükretmek lazım yine de..ağır ayak zamanlarımız kış olacak kısmetse..şimdi böyleysem diyorum, Allah doğumu yaklaşanlara yardım etsin..sicktandir. cok cikmayin disarii dikktli olmk lazimm valla
Basiniz sagolsun cnm, Rabbim birdaha yasatmasin InsAllah
bnmde cok asırı büyüdüler canım badem yagı kullansamda sanki çatlaklar oluşcak gibi kırmızı hafif çizgilerTek ben miyim ya![]()