2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Masaallah canım en kısa zamanda Ada'yı da kicaklaman duasıyla ...gozunaydin :) Rabbim sağlıklı ömürler versin ❤❤

Kırmızı olsa da korkup panik stres yapma. Ikizlerde genellikle kanama lekelenme çok olur. Ben 7.haftadan başlayıp 2 ay adet kanaması gibi yaşadım zaman zaman pıhtılar bile düşüyordu Allaha emanet "O" ol derse hiçbirşey önünde duramaz hiçbirşey de olmaz merak etme. Verilen ilaçları düzenli kullan sürekli yat bişey olmaz

Mrb cnm bende mardindeyim ama kontrollerim diyarbakır memorial da oluyor. Sen hangi hastanedesin?

Kizlar bu aventin gogus kalkani varmis sut toplayan duyan kullanan var mi
Süt toplamıyor cnm, emzirdikten sonra göğüsüne koyuyorsun kapak gibi birsey hem meme ucu yarası çabuk iyileşiyor hem de memeden süt sızıntısı olursa kapağın içine damlıyor çamaşır akmıyor.
Süt toplamak için gögüs pompası almalısın

sagol canım stres yapmamaya çalısıyorum rabbim sanada kuvağına almayı nasip etsin çocuklarını

Kizlar biz kontrolden geldik. Kizim 1326 gram olmus 10 gunde 250 gram almis. Oglum 1376 gram 100 gram almis. Kiz 29 haftayla uyumlu erkek 30 uyumlu. Ama kilosu iyi kizin dedi. Ciger gelistiricilerimizin ilk dozunu olduk yrnda ikinci dozu olcz.

hayırlısı olsun canım. allah yardımcınız olsun. nasıl olmuş bebekler büyümüşler mi biraz. p.tesi ne kadarlık oluyosunuz şimdi.
pazartesı 34+3 oluyolar canım ınsllh hyrlııyla sezeryan olcam sabh hastanede olcam oglene alırız demıstı gelısımı bırının ıyıde dıgerı az 1500 duruyo zaten almıyo kılo dıe alıncaklar yoksa 1 haftam daha vardı hayrlısı olr ınsllh

Kizlar biz kontrolden geldik. Kiz 1326 gram olmus 10 gunde 250 gram almis. Oglum 1376 gram 100 gram almis. Kiz 29 haftayla uyumlu erkek 30 uyumlu. Ama kilosu iyi kizin dedi. Ciger gelistiricilerimizin ilk dozunu olduk yrnda ikinci dozu olcz.
ınsllh aradakı fark cok acılmaz canım 2 haftadan snra tehlıkelıymıs aradakı farkın

Mrb ikiz annisleri 20 +3 gunluguz dun doktor karacigerimin sistigini rahim duvarimin inceldigini dinlenmem gerektigini soyledi boyle olup 37 haftaya kadar dayanabilen varmi lutfen cvp verin dunden beri korkuyorum

ınsllh aradakı fark cok acılmaz canım 2 haftadan snra tehlıkelıymıs aradakı farkın
Bende oyle dedim cnm kizin hareketkerini az hissediyorum dedim bakti kilosu iyi bi skntsi yok dedi 6 gun var aralarinda iste simdilik guzel dedi epeydir var o aciklik insallah dahada aclmaz doktr smdlk skntmz yok dedi.

Mrb ikiz annisleri 20 +3 gunluguz dun doktor karacigerimin sistigini rahim duvarimin inceldigini dinlenmem gerektigini soyledi boyle olup 37 haftaya kadar dayanabilen varmi lutfen cvp verin dunden beri korkuyorum
Merhaba ağrı oluyor mu göğüs kafesinde bende bazen şişme batma hissi oluyor doktor kontrol de etmedi. Ciğerlerdenmi acaba diyordum. Doktor Normal muayene de mi farketti.

Bugün tek yumurta ikizlerimin kontrolü vardı biri 550 gr diğeri 370 de fark açılmaya başladı ama doktor bu şekilde kontrollü gideceğiz beslenmene dikkat et dedi küçük bebeğim kan akışı yavaş kısımdaymış inşallah kilo aldıracağız onada . Başka yapılması gereken bişey varmıdır doktorum şuan kordın takibi yapacak o kadar

Ben aynı durumdayım.kilo farkı 400Gr oldu.25. haftada çıktı şimdi 31.hafta içindeyim.dr şaşırtıcı bir şekilde kan akışının düzeldigini geçen hafta söyledi.ben iyi beslenmeye çalışıyorum.ins bu hafta kilo almıştır.her hafta kan akımına Bakiliyor.. rabbim yardım etsin cumlemize

Kizlar biz kontrolden geldik. Kizim 1326 gram olmus 10 gunde 250 gram almis. Oglum 1376 gram 100 gram almis. Kiz 29 haftayla uyumlu erkek 30 uyumlu. Ama kilosu iyi kizin dedi. Ciger gelistiricilerimizin ilk dozunu olduk yrnda ikinci dozu olcz.
maşallah miniklere. Biz olmuştuk ciger geliştiriciyi. Bide gerek görürse 33.hafta da yaparım dedi.

Merhaba ağrı oluyor mu göğüs kafesinde bende bazen şişme batma hissi oluyor doktor kontrol de etmedi. Ciğerlerdenmi acaba diyordum. Doktor Normal muayene de mi farketti.
Ben asiri kasindigimi soyleyince doktorun dikkatini cekti ben catladigim icin sanmistim meger karacigerdenmis eliylede muayne etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…