- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.061
Masaallah canım en kısa zamanda Ada'yı da kicaklaman duasıyla ...gozunaydin :) Rabbim sağlıklı ömürler versin ❤❤Mrb kizlar. Dun hastaneden gelen telefonla uyandim. Allahim yedigim korkuyu ben bilirim. Sukur ki kizlarimdan birinin taburcu haberi idi. Cok sukur birine kavustuk 1850gr ile. Tahmin edemezsiniz cook kucuk ama saglikliyiz. Darisi Ada bebegimize insallah.
Kırmızı olsa da korkup panik stres yapma. Ikizlerde genellikle kanama lekelenme çok olur. Ben 7.haftadan başlayıp 2 ay adet kanaması gibi yaşadım zaman zaman pıhtılar bile düşüyordu Allaha emanet "O" ol derse hiçbirşey önünde duramaz hiçbirşey de olmaz merak etme. Verilen ilaçları düzenli kullan sürekli yat bişey olmazKızlar 6 ve 7.haftada kanamam oldu gecti cok sükür ama ama bu kahverengi lekeler geliyor korkuyorum dr normal dedi kırmızı olursa kork dedi ama tedirginim ne zaman geçer acaba birde benim bebislerin arasında 4 gün var normal mi
Mrb cnm bende mardindeyim ama kontrollerim diyarbakır memorial da oluyor. Sen hangi hastanedesin?Ben diyarbakirdayim cnm.
Meltem,formini,civil,cilek bide normal yerli yapim mobilya ureten magazalara baktik,genel olarak kafama,buyuyen besikler yatti ama ilk aylarda yatak odamda o koca mobilyalari sokmam mumkun degil,o yuzden bilmiyorum.
Hamak besikler var,60tlden basliyor,iki tane de ondan mi alsam baslangic icin diyorum...
esim de sallamaya alistirmayalim park olsun diyor.:) anlayacagin durum corba su an
Süt toplamıyor cnm, emzirdikten sonra göğüsüne koyuyorsun kapak gibi birsey hem meme ucu yarası çabuk iyileşiyor hem de memeden süt sızıntısı olursa kapağın içine damlıyor çamaşır akmıyor.Kizlar bu aventin gogus kalkani varmis sut toplayan duyan kullanan var mi
bn bahcecideyim cnm :) memorialda kime gidiyosun?Mrb cnm bende mardindeyim ama kontrollerim diyarbakır memorial da oluyor. Sen hangi hastanedesin?
sagol canım stres yapmamaya çalısıyorum rabbim sanada kuvağına almayı nasip etsin çocuklarınıKırmızı olsa da korkup panik stres yapma. Ikizlerde genellikle kanama lekelenme çok olur. Ben 7.haftadan başlayıp 2 ay adet kanaması gibi yaşadım zaman zaman pıhtılar bile düşüyordu Allaha emanet "O" ol derse hiçbirşey önünde duramaz hiçbirşey de olmaz merak etme. Verilen ilaçları düzenli kullan sürekli yat bişey olmaz
Neval hanıma gidiyorum yeni basladim ona gitmeye mardinde yapiyordum kontrolleri. Dogumu memorial de yapıcam :)bn bahcecideyim cnm :) memorialda kime gidiyosun?
Amin canım hepimiiznkini insallahsagol canım stres yapmamaya çalısıyorum rabbim sanada kuvağına almayı nasip etsin çocuklarını
pazartesı 34+3 oluyolar canım ınsllh hyrlııyla sezeryan olcam sabh hastanede olcam oglene alırız demıstı gelısımı bırının ıyıde dıgerı az 1500 duruyo zaten almıyo kılo dıe alıncaklar yoksa 1 haftam daha vardı hayrlısı olr ınsllhhayırlısı olsun canım. allah yardımcınız olsun. nasıl olmuş bebekler büyümüşler mi biraz. p.tesi ne kadarlık oluyosunuz şimdi.
ınsllh aradakı fark cok acılmaz canım 2 haftadan snra tehlıkelıymıs aradakı farkınKizlar biz kontrolden geldik. Kiz 1326 gram olmus 10 gunde 250 gram almis. Oglum 1376 gram 100 gram almis. Kiz 29 haftayla uyumlu erkek 30 uyumlu. Ama kilosu iyi kizin dedi. Ciger gelistiricilerimizin ilk dozunu olduk yrnda ikinci dozu olcz.
Bende oyle dedim cnm kizin hareketkerini az hissediyorum dedim bakti kilosu iyi bi skntsi yok dedi 6 gun var aralarinda iste simdilik guzel dedi epeydir var o aciklik insallah dahada aclmaz doktr smdlk skntmz yok dedi.ınsllh aradakı fark cok acılmaz canım 2 haftadan snra tehlıkelıymıs aradakı farkın
Merhaba ağrı oluyor mu göğüs kafesinde bende bazen şişme batma hissi oluyor doktor kontrol de etmedi. Ciğerlerdenmi acaba diyordum. Doktor Normal muayene de mi farketti.Mrb ikiz annisleri 20 +3 gunluguz dun doktor karacigerimin sistigini rahim duvarimin inceldigini dinlenmem gerektigini soyledi boyle olup 37 haftaya kadar dayanabilen varmi lutfen cvp verin dunden beri korkuyorum
Dogum icin ne kadar aliyor cnm bilgin var mi ? bnm bi arkadaş da ona gidiyor ama henuz onun cok yeni dogumu sormamis.Neval hanıma gidiyorum yeni basladim ona gitmeye mardinde yapiyordum kontrolleri. Dogumu memorial de yapıcam :)
maşallah miniklere. Biz olmuştuk ciger geliştiriciyi. Bide gerek görürse 33.hafta da yaparım dedi.Kizlar biz kontrolden geldik. Kizim 1326 gram olmus 10 gunde 250 gram almis. Oglum 1376 gram 100 gram almis. Kiz 29 haftayla uyumlu erkek 30 uyumlu. Ama kilosu iyi kizin dedi. Ciger gelistiricilerimizin ilk dozunu olduk yrnda ikinci dozu olcz.
Ben asiri kasindigimi soyleyince doktorun dikkatini cekti ben catladigim icin sanmistim meger karacigerdenmis eliylede muayne ettiMerhaba ağrı oluyor mu göğüs kafesinde bende bazen şişme batma hissi oluyor doktor kontrol de etmedi. Ciğerlerdenmi acaba diyordum. Doktor Normal muayene de mi farketti.
Gerek kalmaz insallah cnm.maşallah miniklere. Biz olmuştuk ciger geliştiriciyi. Bide gerek görürse 33.hafta da yaparım dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?