2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Selam kızlar
Kontrolden geldim bugün ama moralim bozuk
2 hafta önce rahim ağzı uzunluğum 4 civarındaydı
Şimdi 2.7
Ağrılarım var nst ye bağlandım ama çıkmadı
Progestan fitil verdi
Haftaya yine bakılacak
2,5un Altın'da olsaydı yatıracaktı.
Yavrularım daha çok küçük yeni 1 kilo oldular
Ciğer geliştiriciyi sordum
Doğum yapmıyorsun ki gerek yok dedi
Ama ben çok paniğim. Ailem uzakta hazırlıklar bitmedi gelebilen yok
Bana dua edin lütfen tek isteğim bu(

merhaba cicis anneler,bisey sorcam..
bugun burda univ okuyan kardesimle gezmeye ciktik,carsi avm vs. arada yapiyoruz
cunku bnm de onun da burda kimsesi yok,birbirimizden baska neyse cok fazla gezmedik ama belime ağrılar giriyor hemen,simdi eve geldik ayagimi uzattim yatiyorum acaba bir sıkıntı mi var gezmemek mi lazim diyorum ama cok da gezmedik yani sizde de oluyor mu ?

Son düzenleme:
oluyor tabi canım 2 bebek taşıyoruz.azıcık ayakta kalmak bile bel ağrısı yapıyor bende de..

Canım ben iki doktor değiştirdim, ikisi de 20 haftadan önce çok hareket etme dikkatli ol dedi. Sen de bekle bence 20. haftayı, belki normaldir ama çok yorma kendini dikkat et.

Canım ben iki doktor değiştirdim, ikisi de 20 haftadan önce çok hareket etme dikkatli ol dedi. Sen de bekle bence 20. haftayı, belki normaldir ama çok yorma kendini dikkat et.
ya ev is arasinda mekik dokuyorum,sıkılıyorum arada boyle cikiyoruz ama haklisin bnm drum da son kontrolde,20den sonra alisveris yaparsin demisti,demek ki 20den sonra tehlike daha az oluyor,sgl cnmm

ee alisverisleri nsl yapcaz biz
ya hepsını bırgunde alcan yada her cıktıgında bı sey alcan alıs verısını bıtırcen cnm ben tek seferde aldım herseyımızı cunku gercekten bel agrısı kasık agrısı oluyo ıkız tasıyoz kolaay degıl bel sırt kasık bacak tasımıyo agrı verıyo ben suan artk azcık ayakta dursam oturcak yer arıyom dusun evın ısını dınlene dınlene yapıyom bulasık temızlerken bıle belım kırılıyo sankı hele banyo mahfedıyo korkma bunlar normal hep benım son bı haftadır bacak arallarım ve vajınam agrıyo gel gor donemıyom yatakta valla agrı olunca uyusup kalıyom agırlasmadan alıs verısını bıtır derım ben benım alıs verısımı 7 aylıkken yaptım kolaylık oldu bana yıkadım utyledım kaldırdım ınsllh hyrla pazartesıde amelıyt olcam rabbım hyrlısnı versın 30 haftadan sonra hareketlerı bıle can yakıyo ınan zorlanıyo ınsan rabbım hepımızı kolay gecıtlerden gecırsın ınsllh

amin amin cnm bnm.
Allah sana da bizlere de sihhat versin,isimiz zor ama sonuc misss olacak Allahin izniyle guzel haberlerini bekliyoruz ins.

Merhaba kızlar ben bugun ev işi yaptım biraz abarttım sanırım 2-3 damla kahve leke geldi birde crinone jeli kesti doktor çarşambadan beri onun da etkisi varmıdır?

ay maşallah çok iyi haber. Ada bebek de yakında gelir merak etme annesi

Kizlar benim bu ara tansiyon problemim var duz yatinca tansiyonum dusuyo sanirim basim donuyo sicak basiyo kulaklarim.ugulduyo falan doktor artik beni sola cevirerek yapiyo muaynelerini ve nstyi. Peki dogumda ne olcak ondada sirt ustu yatiyoruz ve epiduralin en yaygn etkisi tansiyon dusmesiymis nolcak o zaman 20 dk sirt ustu yatamiyoken 40 45 dk 1 saat nsl yaticam ben

Kızlar bende bu ay klomen ve catlatma ignesi oldum 8 aralıkta ve 3 tane yumosum olmuş iğne oldum. Bugün 10. Gün bende sık idrara çıkma, goguslerde aşırı hassasiyet kasiklarimda şişlik sağa sola dönerken kramplar ve afedersiniz aşırı gaz sancısı çekiyorum adetime 12 gün var bunlar gebelik belirtisimi yoksa iğnenin etkisi mi acaba bilen birileri vardır belki çok merak ediyorum iki kasigimdada kramplar var sağda 1 solda 2 tane yumosum vardi.

inşallah canım. Sen nasılsın. Ayni haftalarımız.
Tansiyon problemim basladi cnm. Dusuyo sirt ustu yatinca sen nasilsin
benim geçtiğimiz haftalarda tansiyo dusukligum vardı. Simdi o konuda daha iyiyim. Ama bende bebekler çok acayip sert hareket ediyor. Artik.nefes alamiyorum. Kalkıp oturamıyorum. Çok zorlanmaya başladım
Bende. dogumu konustun mu ne zaman alcakmis

Kuvezden ciktigi icin sanirim kizim aglamayi bilmiyor. Hep uyuyor ben saat kurup uyanip besliyorum. Bugun kontrole goturdum 150 gr almis iki gunde ama sariligi vardi. Dr mama basla dedi. Evolvia prematil tavsiye etti gucsuz oldugundan memeyi bosaltamazmis sirayla bi meme bi mama dedi. Simdilik sakin kuzum insallsh sonradan yaramaz olmaz. Allahim hepinize kucaginiza almayi nasip etsin tum cektiklerinizi unutiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…