- 12 Mayıs 2015
- 535
- 291
- 53
- 29
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #3.081
oluyor tabi canım 2 bebek taşıyoruz.azıcık ayakta kalmak bile bel ağrısı yapıyor bende de..merhaba cicis anneler,bisey sorcam..
bugun burda univ okuyan kardesimle gezmeye ciktik,carsi avm vs. arada yapiyoruz
cunku bnm de onun da burda kimsesi yok,birbirimizden baskaneyse cok fazla gezmedik ama belime ağrılar giriyor hemen,simdi eve geldik ayagimi uzattim yatiyorum acaba bir sıkıntı mi var gezmemek mi lazim diyorum ama cok da gezmedik yani sizde de oluyor mu ?
Canım ben iki doktor değiştirdim, ikisi de 20 haftadan önce çok hareket etme dikkatli ol dedi. Sen de bekle bence 20. haftayı, belki normaldir ama çok yorma kendini dikkat et.merhaba cicis anneler,bisey sorcam..
bugun burda univ okuyan kardesimle gezmeye ciktik,carsi avm vs. arada yapiyoruz
cunku bnm de onun da burda kimsesi yok,birbirimizden baskaneyse cok fazla gezmedik ama belime ağrılar giriyor hemen,simdi eve geldik ayagimi uzattim yatiyorum acaba bir sıkıntı mi var gezmemek mi lazim diyorum ama cok da gezmedik yani sizde de oluyor mu ?
ya ev is arasinda mekik dokuyorum,sıkılıyorum arada boyle cikiyoruzCanım ben iki doktor değiştirdim, ikisi de 20 haftadan önce çok hareket etme dikkatli ol dedi. Sen de bekle bence 20. haftayı, belki normaldir ama çok yorma kendini dikkat et.
ee alisverisleri nsl yapcaz bizoluyor tabi canım 2 bebek taşıyoruz.azıcık ayakta kalmak bile bel ağrısı yapıyor bende de..
ya hepsını bırgunde alcan yada her cıktıgında bı sey alcan alıs verısını bıtırcen cnm ben tek seferde aldım herseyımızı cunku gercekten bel agrısı kasık agrısı oluyo ıkız tasıyoz kolaay degıl bel sırt kasık bacak tasımıyo agrı verıyo ben suan artk azcık ayakta dursam oturcak yer arıyom dusun evın ısını dınlene dınlene yapıyom bulasık temızlerken bıle belım kırılıyo sankı hele banyo mahfedıyo korkma bunlar normal hep benım son bı haftadır bacak arallarım ve vajınam agrıyo gel gor donemıyom yatakta valla agrı olunca uyusup kalıyom agırlasmadan alıs verısını bıtır derım ben benım alıs verısımı 7 aylıkken yaptım kolaylık oldu bana yıkadım utyledım kaldırdım ınsllh hyrla pazartesıde amelıyt olcam rabbım hyrlısnı versın 30 haftadan sonra hareketlerı bıle can yakıyo ınan zorlanıyo ınsan rabbım hepımızı kolay gecıtlerden gecırsın ınsllhee alisverisleri nsl yapcaz biz
amin amin cnm bnm.ya hepsını bırgunde alcan yada her cıktıgında bı sey alcan alıs verısını bıtırcen cnm ben tek seferde aldım herseyımızı cunku gercekten bel agrısı kasık agrısı oluyo ıkız tasıyoz kolaay degıl bel sırt kasık bacak tasımıyo agrı verıyo ben suan artk azcık ayakta dursam oturcak yer arıyom dusun evın ısını dınlene dınlene yapıyom bulasık temızlerken bıle belım kırılıyo sankı hele banyo mahfedıyo korkma bunlar normal hep benım son bı haftadır bacak arallarım ve vajınam agrıyo gel gor donemıyom yatakta valla agrı olunca uyusup kalıyom agırlasmadan alıs verısını bıtır derım ben benım alıs verısımı 7 aylıkken yaptım kolaylık oldu bana yıkadım utyledım kaldırdım ınsllh hyrla pazartesıde amelıyt olcam rabbım hyrlısnı versın 30 haftadan sonra hareketlerı bıle can yakıyo ınan zorlanıyo ınsan rabbım hepımızı kolay gecıtlerden gecırsın ınsllh
ay maşallah çok iyi haber. Ada bebek de yakında gelir merak etme annesiMrb kizlar. Dun hastaneden gelen telefonla uyandim. Allahim yedigim korkuyu ben bilirim. Sukur ki kizlarimdan birinin taburcu haberi idi. Cok sukur birine kavustuk 1850gr ile. Tahmin edemezsiniz cook kucuk ama saglikliyiz. Darisi Ada bebegimize insallah.
inşallah canım. Sen nasılsın. Ayni haftalarımız.Gerek kalmaz insallah cnm.
Tansiyon problemim basladi cnm. Dusuyo sirt ustu yatinca sen nasilsininşallah canım. Sen nasılsın. Ayni haftalarımız.
benim geçtiğimiz haftalarda tansiyo dusukligum vardı. Simdi o konuda daha iyiyim. Ama bende bebekler çok acayip sert hareket ediyor. Artik.nefes alamiyorum. Kalkıp oturamıyorum. Çok zorlanmaya başladımTansiyon problemim basladi cnm. Dusuyo sirt ustu yatinca sen nasilsin
Tansiyon problemim basladi cnm. Dusuyo sirt ustu yatinca sen nasilsininşallah canım. Sen nasılsın. Ayni haftalarımız.
Bende. dogumu konustun mu ne zaman alcakmisbenim geçtiğimiz haftalarda tansiyo dusukligum vardı. Simdi o konuda daha iyiyim. Ama bende bebekler çok acayip sert hareket ediyor. Artik.nefes alamiyorum. Kalkıp oturamıyorum. Çok zorlanmaya başladım
Yok canım. Ocagin ilk haftası kontrolüm var. Sen konuştun muTansiyon problemim basladi cnm. Dusuyo sirt ustu yatinca sen nasilsin
Bende. dogumu konustun mu ne zaman alcakmis
37de alirim dedi. Benmde ocagn ilk haftasi randevm bide bugundu. 2 haftada bire dustu artkYok canım. Ocagin ilk haftası kontrolüm var. Sen konuştun mu
ben geçen gittiğimde artik 2 haftada bir gel demişti. Ama bu kontrolde dediki herşey yolunda 3 haftada bir gel. Bakalım yine fikir değişmezse37de alirim dedi. Benmde ocagn ilk haftasi randevm bide bugundu. 2 haftada bire dustu artk
Kuvezden ciktigi icin sanirim kizim aglamayi bilmiyor. Hep uyuyor ben saat kurup uyanip besliyorum. Bugun kontrole goturdum 150 gr almis iki gunde ama sariligi vardi. Dr mama basla dedi. Evolvia prematil tavsiye etti gucsuz oldugundan memeyi bosaltamazmis sirayla bi meme bi mama dedi. Simdilik sakin kuzum insallsh sonradan yaramaz olmaz. Allahim hepinize kucaginiza almayi nasip etsin tum cektiklerinizi unutiyorsunuz.Merhaba Gozunaydin darısı diğer bebise inşallah en kisa zamanda ona da sağlıkla kavusun bol bol sütün olsun güzel güzel emin seni inşallah bebisle hayat nasıl bizlere de biraz anlatirsan seviniriz bende çarşamba doguma girecem Allah izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?