- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- 83
- Konu Sahibi Minikkk001
-
- #12.721
Maşallah kiloları gayet iyi annesi en fazla bir haftaya emmeyi öğtrenip gelirler yanına. Allah analı babalı saglıkla buyutmeyi nasip etsin. Dogduktan sonra buyuyorlar.Cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum teker teker cvp yazamadım kızlar kusura bakmayın
Kızlar dün spinal sezeryan ile Doğum yaptım
33+4 de
Rahmim aşırı incelmiş doktor senin hayatın söz konusu rahmin parçalanabilir almak zorundayım Dedi sancılarım okdr igne ilaçla azalmak yerine daha arttı ama ben acı olarak hisetmiyordum
Bedenen öyle rahatladım anlatamam ama bebekler küvezde insan üzülüyor hem kendileri hemde makina ile destek veriliyor solunumuna bugun makinadan çıkaracaklarmış ama emme refleksleri olmadığından biberonla beslenmeye alışınca vereceklermiş ortalama 1 hafta kalırlar Dedi
2200/2300 doğdular görüntüde küçükler ama düşündüğüm kdr küçük durmuyorlarmış 2 kilo olsalar yetiyor yani ..
Rabbim herkesin yardımcısı olsun anne olmak zor iş ama mükemmel kucağıma bile alamadım ama özlüyorum nkdr değişik bi duygu:)
İnşallah vaktini bekleyecekler annesi iyi düşün iyi olsun.Kızlar gece kanamam başladı. Apar topar hastaneye geldik. Nst de sancı çıkmadı. Açılma da yok. Ciğer geliştirici yapıldı. Bebeklerim iyi şükür. Hastanedeyiz sanırım bir süre. Kasılmalarım dışında birşeyim yoktu. Kanama neden oldu anlamıyorum. Çok korkuyorum kanama durmaz da doğum olur diye
Canim saglikla dunyaya gelmisler rabbim uzun omurler nasip etsin kilosu guzelmis cabucak toparlarlar sen gonlunu ferah tut emmeselerde olur canim sutunu sag dolaba at fazlasini moralini yuksek tut hersey yoluna girecek canimCvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum teker teker cvp yazamadım kızlar kusura bakmayın
33+4 de
Rahmim aşırı incelmiş doktor senin hayatın söz konusu rahmin parçalanabilir almak zorundayım Dedi sancılarım okdr igne ilaçla azalmak yerine daha arttı ama ben acı olarak hisetmiyordum
Bedenen öyle rahatladım anlatamam ama bebekler küvezde insan üzülüyor hem kendileri hemde makina ile destek veriliyor solunumuna bugun makinadan çıkaracaklarmış ama emme refleksleri olmadığından biberonla beslenmeye alışınca vereceklermiş ortalama 1 hafta kalırlar Dedi
2200/2300 doğdular görüntüde küçükler ama düşündüğüm kdr küçük durmuyorlarmış 2 kilo olsalar yetiyor yani ..
Rabbim herkesin yardımcısı olsun anne olmak zor iş ama mükemmel kucağıma bile alamadım ama özlüyorum nkdr değişik bi duygu:)
Gozlerin aydin Rabim bi an once sag salim evlatlarina kavustursun cnmCvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum teker teker cvp yazamadım kızlar kusura bakmayın
33+4 de
Geçmiş olsun inşallah hayirlisiyla sağlıkla kavuşun bebeklerinize Allah yardımcınız olsunKızlar ben hastahane yatıyorum bisürü igne ilaç alıyorum 26. Haftada ciğer iğnesi olmuştum yine yaptılar yarın yine olcam diger gün amlyta alacak gibi duruyor .. bebeğin birinin kafası aşırı aşagıdaymış ve kızımdan sezeryan yerim olduğu işin rahimi parçalıyabilirmiş alttan muayene etti açılmam Yok ama aşırı enfeksiyonum varmış onu temizledi canım çok ama çok yandı
İnş hakkımda hayırlı olan olur çok korkuyorumhafif ağrınızda olsa ihmal etmeyin ve iç çamaşırınızı ıslatacak kdr akıntınız varsa mutlaka gidin dr ..
Bu arada kendi doktorum tatilde hiç muayene olmadığım bi doktor geldi ilgilendi içime sindi çok şükürumarım amlytıda iyi yapar
Hayırlı olsun Rabbim tez zamanda da kucağınıza almayi nasip etsin Maşallah lari var bence kilolarinin siz nasilsiniz ?Cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum teker teker cvp yazamadım kızlar kusura bakmayın
33+4 de
MasaAllah size cnm bende hamileligimden belli purluton kulaniyorum haftada bir.... Bende iki prenses bekliyorum bizde 30+0 1450 digeride 1500 gr di bizde haftamiza gore onde gidiyomusuzKızlar dün Dr günümüzdü çok şükür herşey yolunda. Kızlarımdan biri 30+3 1479 kgdiğeri 29+5 1468 kg olmuş. Gelişimleri 10 gün filan önden gidiyor dedi Dr. Rahim ağzı uzunluğunda sorun yokmuş.36 ıncı haftaya gelince sezeryan ameliyat yapacak dr um inş. Bebişlerim acele etmez o zamana kadar beklerler inş. İstirahate devam, haftada 1 proloton iğneye devam dedi.
İnş canım size de maşallahh. tüm hamişler kuzularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inş. Balık hapı hamile kalmadan önce çok içtim canım. Şimdilerde 10-15 günde bir somon balığını yiyorum. Günde yada 2 günde bir Ceviz fındık badem kuruüzüm yiyorum. Hergün portakal suyu, yumurta, Kaşar peyniri- muz ile başka meyveler yiyorum. Sabahları 69 kilo geliyorum tartıda yatmadan tartılıyorum 70.3 filan geliyorum. Daha 70 in üstüne çıkamadım. Sen kaç kg oldun canım?MasaAllah size cnm bende hamileligimden belli purluton kulaniyorum haftada bir.... Bende iki prenses bekliyorum bizde 30+0 1450 digeride 1500 gr di bizde haftamiza gore onde gidiyomusuzinsaAllah guzel kilolarla dogarlarda elle alinmasi kolay olur ben zayif bebeklerden cok korkuyorum zarar veririm diye acaba siz balik habi kulaniyomusunuz? Ve kac kilo aldin hamileliginden itibaren
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün yavrularını inş. Maşallah kiloları güzel 1 hafta neki canım çok çabuk toparlarlar Allah sağlık şifa afiyet versin bebişlerine inş.Cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum teker teker cvp yazamadım kızlar kusura bakmayın
33+4 de
Geçmiş olsun canım Kanamayı durdurucu igne yapmışlardır muhakkak. Nst de sancı çıkmaması açılma olmaması iyi moralini yüksek tut şifalar dilerim.seninde 2 kızın olacaktı değil mi?Kızlar gece kanamam başladı. Apar topar hastaneye geldik. Nst de sancı çıkmadı. Açılma da yok. Ciğer geliştirici yapıldı. Bebeklerim iyi şükür. Hastanedeyiz sanırım bir süre. Kasılmalarım dışında birşeyim yoktu. Kanama neden oldu anlamıyorum. Çok korkuyorum kanama durmaz da doğum olur diye
Canım çok geçmiş olsun,inşalah herşey yoluna girer doktorlar bişey demedimi neden kanaman olduki bununla geçmi olsun Allah yavrularini sana bagişlasın.Kızlar gece kanamam başladı. Apar topar hastaneye geldik. Nst de sancı çıkmadı. Açılma da yok. Ciğer geliştirici yapıldı. Bebeklerim iyi şükür. Hastanedeyiz sanırım bir süre. Kasılmalarım dışında birşeyim yoktu. Kanama neden oldu anlamıyorum. Çok korkuyorum kanama durmaz da doğum olur diye
cok tebrik ederim canim seni cok iyi anliyorym kuvezde olduklari surece oyle bir hasret ve acima hissi oluyir ki anlatmak zor, her kuvez ziyaretinde onlari gormek ce bbirakip donmek o kadar zordu ki istemsiz agliyordm, ama simdi yanimdalar geceleri uykusuz sevgi dolu yasiyoryz, ssbret allah kolaylik versin, kilolari gayet iyii hele eve gelsinler cok cabyk buyuyorlar bizimkiler kocsman oldular massllah, hic korkma tekrar tebrikler Allah hayirli evlat olmalarini nasip etsin.Cvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum teker teker cvp yazamadım kızlar kusura bakmayın
33+4 de
Vallahi cnm ben 62 le hamile kaldim simdi 72 im 10 kilo aldim yani ama ben serklajliyim hep yatiyorummm sadece doktor ve iyne gunlerim disari cikayorum hep yatigim icin o yuzdende cok kilo almis olabilirim.İnş canım size de maşallahh. tüm hamişler kuzularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inş. Balık hapı hamile kalmadan önce çok içtim canım. Şimdilerde 10-15 günde bir somon balığını yiyorum. Günde yada 2 günde bir Ceviz fındık badem kuruüzüm yiyorum. Hergün portakal suyu, yumurta, Kaşar peyniri- muz ile başka meyveler yiyorum. Sabahları 69 kilo geliyorum tartıda yatmadan tartılıyorum 70.3 filan geliyorum. Daha 70 in üstüne çıkamadım. Sen kaç kg oldun canım?
Gozun aydin canım iyi olmanıza sevindim,çok zorluklar yaşadin sen hamilelik surecinde ,bak Allahim mukafatıni verdi,inşallah bebişlerin çektigin acılarını unuturur kilolarıda iyi analibabali buyutunCvp yazan arkadaşlara teşekkür ediyorum teker teker cvp yazamadım kızlar kusura bakmayın
33+4 de
Gozun aydin canım iyi olmanıza sevindim,çok zorluklar yaşadin sen hamilelik surecinde ,bak Allahim mukafatıni verdi,inşallah bebişlerin çektigin acılarını unuturur kilolarıda iyi analibabali buyutun
Hayırlı olsun canım rabbim acılarını göstermesin evlatlarımiżın masallah kilolari da cok güzel inş.yakın zamanda kucagınada alırsin bebisleri onlar gelene kadar sende toparlanırsın
Maşallah kiloları gayet iyi annesi en fazla bir haftaya emmeyi öğtrenip gelirler yanına. Allah analı babalı saglıkla buyutmeyi nasip etsin. Dogduktan sonra buyuyorlar.
Canim saglikla dunyaya gelmisler rabbim uzun omurler nasip etsin kilosu guzelmis cabucak toparlarlar sen gonlunu ferah tut emmeselerde olur canim sutunu sag dolaba at fazlasini moralini yuksek tut hersey yoluna girecek canim
Gozlerin aydin Rabim bi an once sag salim evlatlarina kavustursun cnm
Geçmiş olsun inşallah hayirlisiyla sağlıkla kavuşun bebeklerinize Allah yardımcınız olsun
Hayırlı olsun Rabbim tez zamanda da kucağınıza almayi nasip etsin Maşallah lari var bence kilolarinin siz nasilsiniz ?
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün yavrularını inş. Maşallah kiloları güzel 1 hafta neki canım çok çabuk toparlarlar Allah sağlık şifa afiyet versin bebişlerine inş.
cok tebrik ederim canim seni cok iyi anliyorym kuvezde olduklari surece oyle bir hasret ve acima hissi oluyir ki anlatmak zor, her kuvez ziyaretinde onlari gormek ce bbirakip donmek o kadar zordu ki istemsiz agliyordm, ama simdi yanimdalar geceleri uykusuz sevgi dolu yasiyoryz, ssbret allah kolaylik versin, kilolari gayet iyii hele eve gelsinler cok cabyk buyuyorlar bizimkiler kocsman oldular massllah, hic korkma tekrar tebrikler Allah hayirli evlat olmalarini nasip etsin.
Allaha emanetler artık canım üzülme sen hemşreler güzel ilgileniyorlar küvöz isi kiloya bakmıyor gercekten aman saglıklı olsunlarda çikarlar elbetAllah razı olsun hepinizden kızlar
Hamilelik zor ve stresli geçmişti kurtulduğuma seviniyorum ama 1 hafta daha dursa hiç sorun olmazmış .. nebilim bırakıp gelmek zor geldi resimlerine bakıp bakıp üzülüyorum ve bşy olcak diye korkuyorum inş kısa sürede yanıma gelirler
Elimden geleni yaptım rabbşme emnt 4 kiloluk bebeklerde vardı solunuma bağlı 500 gramlık bebeklerde vardı solunuma bağlı olan .. yani kilo ilede belli olmuyor sanırımküvez olayı
Dikat edin kendinize ufak ağrılarınızı ihmal etmeyin şakın ben vesvese edip gitmesem Rahmim parçalanıp ölebilirmişim ... ikiz hamile olmak çok zormuş sonu çok güzel insan hangisine bakacağını şaşırıyor içine sokası geliyor öyle tatlılar :)
3.ayımdan itibaren iğne oldum ve coraspin kullandım.31.hafta coraspini ameliyattan 1 gün önce de iğneyi bıraktım.doğumdan sonra ise 6 hafta daha iğne oldum canımTşk ederim Allah sana da güç kuvvet versin bebeklerini sağlıkla büyüt. Canım yanlış hatırlamıyorsam clexane igne kullandın hamilelik boyunca. Bende ilk günden beri kullanıyorum doğuma kaç gün kala bıraktın igneyi? ve doğumdan sonra kullanman gerekti mi?
Maşallah bizimkilerde küçük doğdular ama çok hızlı toparlandılar allaha şükür.sağlık sıhhat versin allahım herkese ve evlatlatımıza da.Yok canım oglum 2800 kızım 2600 dogdu suan biri kızım 4 kg oglum 4200 oglum huysuz biraz kucaktan inmiyor kızım sakin bakalım saglıkla buyutelim. Zor ama cok güzeller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?