2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merrhaba kizlar benim karnimin alt tarafinda odem gibi kabarciklar cikti damar damar sizdede varmi oyle birsey diger gebeligimde boyle birsey olmadi karnim iyice asagiya dustu..

Slm merak etdim cnm nasıl oldun kanaman durdumu hastanedamisın haberdar et bizi bebekler nasil

Kızlar merhaba, çoktandır yazamıyorum. Ee malum ikizler doğunca vakit bulunmuyor. Bebeklerim 46 günlük oldu. Diğer ikiz annelerden biraz tavsiyeler bekliyorum. Mama olarak ne kullanıyorsunuz? Ben kararsız kaldım. Hastanede verdikleri mamaya devam ediyorum. Oğluma aptamil, kızıma evolvia prematüre vermişlerdi şimdi evolvianin normaline geçti o. Ikisine de aynı mamayı kullanmak istiyorum. Mama konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bizede hastanede aptamil vermişlerdi ama ishal yaptı çocukları bizde bebelac gold a geçtik sonra doktora sordum iyi kullan dedi zaten aptamille aynı fabrika ürünüymüs memnunuZ kilo alımlarıda güzel

Benim bebeklerim 5 aylık oldu 35 haftalık doğdular doğumdan itibaren aptamil kullanıyoruz memnunız bir problem yaşamadık

kızlar bebeklerin tüm herşeyi normalmiş akciğer ,batın, kalp , beyin filmleri hepsi normal
Kanda enfeksiyon yok .. kan değerleri normal .. sadece sarılıkları var .. nezaman çıkar kuzular emme refleksi nezaman olcak
oksijen desteği olmadan nezaman nefes alcaklar ciğerlerinde sorun yoksa neden alıyorlar oksijen
çok kafaya takıyorum çok

Son düzenleme:
Canim onlem olsun diye tutuyorlardir kalbini temiz tut uzme kendini allahin izniyle en kisa zamanda kucagina alacaksin bebisleri guclu ol...allah seninde bebeklerinde yardimcisi olsun

Canim onlem olsun diye tutuyorlardir kalbini temiz tut uzme kendini allahin izniyle en kisa zamanda kucagina alacaksin bebisleri guclu ol...allah seninde bebeklerinde yardimcisi olsun
İnş cnm inş ne zor şeymiş küvez olayı
Oysa kendimi Doğumdan önce alıştırmıştım ikizler kğvezde kalır genelde diye ama başa gelince zor oluyormuş

Canım bu kadar olumlu şey karşısında buna takılma bebeklerin tam ciğer gelişşmini tamamlamaları 37.haftada bitermiş erken doğum olduğu için biraz daha destek almalarını uygun görmüştür doktorlar,aylarca küvezde kalanlar var bence çok şanslısın pozitif ol:))

Teşekkür ederim cnm Bnm öyle aylarca kalanlar varmış insan üzülüyor
Kendi bebeklerime bakıp sonra diger bebeklere bakıyorum onlarıda ayrı üzülüyorum

Teşekkür ederim cnm Bnm öyle aylarca kalanlar varmış insan üzülüyor
Kendi bebeklerime bakıp sonra diger bebeklere bakıyorum onlarıda ayrı üzülüyorum
Oğlum 5 gün küvezde kaldı hipoglisemi dediler ama oradaki diğer bebekleri görünce şükrettim.bol bol süt sağ.pozitif düşün 1880di oğlum kızım 2080 2 ay geçti zaman hızla geçiyor ve büyüyorlar endişe etme.kaç gün ağladım nasıl bakacağım diye aldığım herşey boldu premature bez bile.sağlıklı demişler ya inanki gerisi sevgi ve sabır.allah analı babalı büyütsün.anne demek güçlü olmak demek başaracaksın hiç korkma.

3.ayımdan itibaren iğne oldum ve coraspin kullandım.31.hafta coraspini ameliyattan 1 gün önce de iğneyi bıraktım.doğumdan sonra ise 6 hafta daha iğne oldum canım
Cvbın için tşk ederim canım kan pıhlaşması nedeniyle Dr dediği için mi kullandın? Aslında tüp bebek Dr um hamile kalırsan hemoglofi testi yaptır sorun yoksa bırak varsa kullanmaya devam et Dedi. Fakat sonrası ben hemoglofi testi filan yaptırmayarak clexane igneye devam ettim.

Vallahi cnm ben 62 le hamile kaldim simdi 72 im 10 kilo aldim yani ama ben serklajliyim hep yatiyorummm sadece doktor ve iyne gunlerim disari cikayorum hep yatigim icin o yuzdende cok kilo almis olabilirim.
Bende 60 ile başladım 70 oldum şimdi aynıyız canım. Dr um kilomu normal buldu bebeklere kilo aldırmışsın Dedi. Bende raporluyum 15 gündür evde istirahattayım. Serklajlık durumum olmadı çok şükür. Ben avm gibi geniş yerlerde de yürüyemiyorum pazar ebebeke gittik bebişlere alışveriş yaptık orada yürürken çok zorlandım 2 defa wc ye gittim. Bebeklerimizin karyolaları alınacak sadece o kaldı.

Canım öncelikle gözün aydın çok şükür herşeyleri normalmiş belliki sarılık sebebi ile tutuluyorlar bence birkaç güne çıkarlar sıkıntı etmemeye çalış sütün geri kaçmasın. Rabbim sağlıkla analı babalı büyütmek nasip etsin.

Ben yaptırdım ve faktör 5 leiden homozigot olduğumu öğrendim.şimdi haftada 2 kez coraspin alıyorum

Hadi hayirlisi cnm azi giti cogu kaldi zatenn hazirlik yapmak cok zevkli vakite geciyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…