2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    221
16. Ayda bırakmanın erken olduğunu düşünmüyorum canım. İçim rahat. Bir de bebeğimin sağlığı için kan sulandırıcı kullanmak zorundayım. Onu kullanırken emzirmeyi kesmem gerekiyor.
Senin durumun ekstrem bir durum canım. Hamilesin. Diğer bebeğin sağlığı için kesmem gerekiyorsa zaten kaç aylık olursa olsun kesmelisin.
Bence böyle ekstrem bir durum olmadıkça bebek reddetmediği sürece 2 yıl emzirilmesi gerekiyor zaten dinen de 2 yıl emmesi bebeğin hakkı. Ancak bebek reddeder yahut öyle çok emmeye düşkündür ki bu sağlığını artık negatif şekilde etkiliyordur vs gibi bir durum varsa o ayrı tabi.
 
Bende oyle dusunuyorum canım.sut olmayan memeyi emmenin ne ona ne bana faydasi var.bakalim biraz daha boyle devam ederse keserim.

Canim dis doneminde bende naosam hicbisi yemiyor maalesef..kimbilir nasil canlari aciyor.bi tamamlansa su disler artik..

Canım bana kalırsa dayanabildiğin kadar dursun kesme derim. Sütün muhtemelen stresten etkilenmiştir.
Cok sinir oluyor canım sut gelmeyince bagirip agliyor.sonra tekrar cikar tekrar sok vs.gece desen ayri sinirlerim geriliyor meme hep agzinda stres mi yoksa gunduz emmediginden mi bilemedim ;(
 
Canım burada birsürü arkadaş var gündüz evde olmayan bence senin süt stresten etkilendi çocuğu evde bırakıyorsun el insanına kolay değil yeni düzen kurmaya çalışıyorsun dükkanın tüm sorumluluğu sende sen stres olmayacan da kim olacak. Beslenmeye özen göstermeye çalış canım bir de rahatlatıcı çay iç Allahın izniyle sütün düzelecek.
 



Bak sunu unuttum benim oğlum devam sütü içer ama ben evde Yokken annem verdi günde icer ben verirsem içmez hayatta. O ayrıntıyı atlamışım ondan içmez seninki ((*
 




Evet stres olumsuz etkiliyor. Sütüm azaldığı zamanlarda momstea veya bulana içiyorum yatmadan olumlu etki ediyor sanki.
 
Aynen canım. İkinciyi iki yıldır emzirirsem beş yıl boyunca ya hamile ya emziriyor olacağım. Allaha şükür içki sigara alışkanlığım yok ama sağlıksız şeyler yemeyi özlüyorum :)
 
Aynen canım. İkinciyi iki yıldır emzirirsem beş yıl boyunca ya hamile ya emziriyor olacağım. Allaha şükür içki sigara alışkanlığım yok ama sağlıksız şeyler yemeyi özlüyorum :)
Bende ufaklık istediği sürece kasıma kadar emzirme arzusundayım ve 4 yılı devirmiş olacağım :) aynen ah o sağlıksız şeyler arada öyle çekici oluyorlar ki :))
Şükür bende de içki ve sigara alışkanlığı yok özellikle sigara alışkanlığı olan arkadaşlar çok zorlandıklarını söylüyorlar Allah yardımcıları olsun.
 
Tamam canım tavsiyelerin icin cok sagol :) evet cookkk bunaldım.gelecege dair nasil olcak endiseleri beni bitirdi
 
Kızım iki gündür gündüzleri hiç emmiyor. Önceden süt süt diyerek yakama yapışırdı. Gece uyanınca istiyor. Bu gece uyanınca su içirmeyi deneyeceğim. Memeye ruj falan sürüp çocuğu korkutmak istemiyorum
 
bn daha hiç kalem almadm da vermedim de carioca baby silinebilirde gözüm var ama erken mi 1.5 yaşımı beklesem dedm
 
bn daha hiç kalem almadm da vermedim de carioca baby silinebilirde gözüm var ama erken mi 1.5 yaşımı beklesem dedm
Bence erken degıl canım. Ama kalem seçimi baya onemli 6 lı olan kecelerden alıcam sanırım. Onlar kalem tutusunu ogrenmesi için cok iyiymiş
 
Beni de stres etkiliyor etkilenmeyen yoktur herhalde stresten. Keşke hiç etkilenmese de bebeler doya doya her istediğinde emse.




Evet ya . Şimdi ek gıda yiyorlar ďa kafam rahatladı. Sadece anne sütü içerken keşke hep gelseymis şelale gibi aksaymış istediği zaman emseydi diyordum. Allah böyle yaratmış sebebi var demekki
 
Bence erken degıl canım. Ama kalem seçimi baya onemli 6 lı olan kecelerden alıcam sanırım. Onlar kalem tutusunu ogrenmesi için cok iyiymiş




Bende bakayım onlardan. Benim ki yazi yazmayı çok seviyor. Kalemlere deli oluyor tek sıkıntı ağzına sokuyor uçlarını sokarsa diye korkuyorum. Gözetim altında verilebilir olmadı. Bizde manyetik yazi tahtası var kalemini bizim gibi tutmaya başladı baya kalın bir kalemi var.
 
Tamam canım tavsiyelerin icin cok sagol :) evet cookkk bunaldım.gelecege dair nasil olcak endiseleri beni bitirdi




Esimin arkadaşının eşi bayan kuaförü açmıştı bir kaç sene önce. Çok tereddüt etmişlerdi çok da iyi bir yerde değil. Ama şimdi yazın çok iyi is yapıyormuş kışında bizi idare ediyor diyorlar .işler yaza doğru açılır bence gönlünü ferah tut
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…