2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Evet. Canım bende o yüzden korktum zatrn çok şükür bazen gidip gelebiliomuş belkide artık betahcg düşmeye. Başlamıstır

yarın kalp atışına gidicem bakalım. hakkımızda hayırlısı olsun. içim biraz rahatladı. herkesi kasık ağrısı var sanıyordum. birden kesilince panik oldum..

Tatlım dün bnm yazdıklarımı okumadın mı ağlıcaktım nerdeyse carsamba gecesi de eşin calıstığı sabaha kadar temelli kafamda kurdum... Belirtilerim gitti diye ödüm koptu neyse dr giderken karnımda ac diye bir midem bulandı eşime cek sağa dedim ilk defa kustum. Rabbim al sana belirti dedi... Velhasıl bebişim iyiymiş elhamdülillah. Sende korkma belirti işi her zaman aynı olmuyor

kızlar şimdi sağlık ocağından geliyorum oraya da kaydımı yaptırdım . benim doktor rubella ve toxoplazma ya bakmadı sağlık ocağına sordum yapmıyoruz dedi napıyım sizce

kızlar şimdi sağlık ocağından geliyorum oraya da kaydımı yaptırdım . benim doktor rubella ve toxoplazma ya bakmadı sağlık ocağına sordum yapmıyoruz dedi napıyım sizce

Özelde yaptırdık mecbur cnm bunlara. Baktırman lazım ama

De
vlet hastanesine gidip rica et bence ben devlette yaptirdim wallahi anlayisli bir doktordu

evet okudum canım. ne kadar düşünmek istemesem elimde değil bir an korku basıyor. sizleri dinliyorum geçiyor. pc başından kalkayım bu sefer yine kurmaya başlıyorum. yarın inş. herşey yolunda gider. rabbim hepimizin bebeklerini sağlıkla doğmasını nasip etsin. anne olmak ne kadar zormuş.

Toksoplazma önemli hayvanlardan veya etle temasdan sonra ellerimizi yıkama gerekiyor fln eğerbu virüsü kaptıysan teste çıkyor hamileler de daha cok görülüyor. rubella da kızamık oldun mı olmadın mı die
Ben kizamik olmadim daha dogrusu hic bir hastaligi gecirmedim ama rubella testim de sorun olmadigini soledi doktor onlem almasi gerekmezmiydi ??? Bak kafam karisti simdi

Seni anlıyorum dün o hallerdeydim inşallah bnm gbi rahatlıcaksın yarın... Annelik böle bişimiş rahme düşer düşmez onlar için endişeleniyoruz

Toksoplazma önemli hayvanlardan veya etle temasdan sonra ellerimizi yıkama gerekiyor fln eğerbu virüsü kaptıysan teste çıkyor hamileler de daha cok görülüyor. rubella da kızamık oldun mı olmadın mı die
saol canım kontorolum 20 martta o zaman isteyim o zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…