- 18 Ocak 2017
- 416
- 779
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #35.461
Gece ort 8 9 dk gunduz her cani istediginde 10 dk falanBebeginiz kac dakka emiyor kızlar?
Ayy iyi bari yazık oluyodu hep. Sağol canımkullanabilirsin
O kapağın tekrar kullanıldığını hiç farketmedim şimdiye kadarBenimki de babyfiz marka kapağı kopartılandan. Kopan kapağı ters çevirip kapatıyorsun. Bikaç sefer kullanıyorum. Bazen pamuğa döküp yüzünü siliyorum.
ben sırt üstü yatırıyorum canım gazını kendi çıkarıyor ve çok az kusuyor o da nadiren. Yatıncada kafasını bi tarafa hep çeviriyor zaten. Seninle aynı doğumlu bebeğimiz seninki ne durumda. Bir aylıkken bıraktım ben gaz damlasınıBen kundak yapinca yan yatiramiyorum sırt üstü donuyo siz nasil yapiyosunuz
Sağol canım şimdi eminönüne gidiyorum bakıcam
Başını mutlaka örtük banyodan sonra. Ben ilk kez örtmedim sabah bi uyandık burun tıkalı geniz akıntısı almış başını gitmişBende 3 günde bir ama icim rahat değil hasta olur diye korkuyorum . Yikandiktan sonra kaç kat giydiriyorsyn canım başına bişey takıyor musun
Ben de Anadolu yakasında bir doktor istiyorum. Bizim doktorumuz karşıda Doğum yaptığım hastanede. Memnunuz ama bazen oraya gitmek zor geliyor.Ataşehir Memorialda Gökhan beye gittik iyiydi
Koşuyolu Medipolde Hüseyin yayla’ya gidiyoruz iyi Dr ama mesajlara geç cevap veriyor.3 aylık kontrolde tekrar Hüseyin beye götüreceğim. Ama hala Dr Muz bu diyemiyorum o yüzden sordum
Hepsini yapıyorum :) ev lahmacun salonuna döndü soğan kokusundan :)Bol bol emzirme. Serum fizyolojikle burnu temizleme. Kuru soğanı bölüp yanına koyabilirsin ben hatta rendeliyorum etkisi artsın diye. Geçmiş olsun canım.
Yüz üstü yatırınca ellerini başının yanına koy annesi o zaman tırtıl gibi sürünüyorlar yerde :) benim kızım baya baya ileri gidiyor o şekilde. Minik tırtılım diye seviyorum ben de :)Kızlar bebeğin oturması ile ilgili genelde 4. Ay da kucakta oturtulabilir yazıyor nette de öyle gördüm bende yavaş yavaş başladım haftaya 4 aylık olacağız bizde bide yüz üstü yatınca oğlum ayaklarının orda bir destek bulursa bazen elimi koyuyorum ileri doğru gidiyor ama el altta kaldı için sinirleniyor. Yere tam bastırmadan tuttuğumda koltuk altlarından gitmek istediği yere doğru gidiyor bişey uzattığım zaman önce ona vuruyor sonra dokunup tutmaya çalışıyor bizde durumla böyle
Evet ben de ondan almıştım ama bana pek kullanışlı gelmedi. Şimdi tek bir şişede satılandan aldım hem daha ucuz hem de kullanışlı. Tek tek paketli olanı 30 tl ye almıştık yanlış hatırlamıyorsam. Yen'i aldığım 9 tlKızlar komik gelcek ama serum fizyolojik varya tüp tüp satılan onlardan alıyorum ben ee sabah akşam sıkıyorum ama bitmiyor üstünde de tek kullanımlık yazıyor haliyle ikinci gün kalan ziyan oluyor sizde de böyle mi ben mi yanlış kullanıyorum
Ben memeden ayırmadığım sürece emiyorBebeginiz kac dakka emiyor kızlar?
Benim kızım bıraksam 3-4 saat emiyor ama sürekli süt gitmiyor. Ara ara göğüslerime süt iniyor o zaman iştahlı iştahlı çekiyor yoksa sadece ağzında geveliyor. 3-4 saat boyunca süt içemez zaten. Kilo alımı da ayda 700 gr ortalama.dr bana o ilk emdigi 5 dakka onemli demişti alicagi kadarini aliyo zaten keyfi emmek de hosuna gitmiyo ondn hemen birakiyo demisti
Bebek arabası işi çok ayrıntılı düşünülmesi gereken bir şey bence. Bir arkadaşım almış onun da arabasının bagajına sığmamış perişan oldular. Ben bunları duydukça iyice araştırdım çok memnunum arabamızdan ama sorun şu ki kızım arabada durmuyor :)))Kizlar bebek arabanzdn memnun msnz ya eşim konforlu olsn die kraftn evo bebek arabasini alms çok büyuk bz 8.katta oturyorz ve asansörn içi cok kuck illa araba katli girecek ben bebegi mi tasiym arabayi mi sasrdm az once magazayi aradm degisim hakki yokms ne yapim bilemedm
Benim bebişim kilosu da seninkine yakın. 2950!gr doğdu 2 aylıkken 4150 gr 3 aylıkken de 5000 gr çıktı kilosu ama doktorumuz iyi diyor memeye devam diyor. Bence hiç canını sıkma arkadaşım emzirmene bak.Canım biz 3090 kilo dogduk. Gecen ayki kontrolde 4600 cıkmıstı buaykınde 5290cıktı. Bu nedenle doktor buayki kilosunu begenemedi ama son bir haftadır hem dort gun kaka yapamadı ve bu sebeple ıkıntıkca kustu herseyı cıkardı hemde bıraz emdıktennnsonra gazı var gibi mememde aglayıp emmeyi bırakıyor. Ayakta gezdirmem ve dıkkatınındagıtmam gerekıyor belkı de atak haftasıyla ılgılıdır bılemıyorum
Ben e bebekten 200 e aldım çok memnun kaldım hem ucuz hem de işimi görüyor asonsöre de sığıyorKizlar bebek arabanzdn memnun msnz ya eşim konforlu olsn die kraftn evo bebek arabasini alms çok büyuk bz 8.katta oturyorz ve asansörn içi cok kuck illa araba katli girecek ben bebegi mi tasiym arabayi mi sasrdm az once magazayi aradm degisim hakki yokms ne yapim bilemedm
Bebek arabası işi çok ayrıntılı düşünülmesi gereken bir şey bence. Bir arkadaşım almış onun da arabasının bagajına sığmamış perişan oldular. Ben bunları duydukça iyice araştırdım çok memnunum arabamızdan ama sorun şu ki kızım arabada durmuyor :)))
o ara kv evdeydi ve ameliyat olmştu arabayi eşim gidip almişti 750 tl ye ama inann evet konforlu olabilir ama hic kullansli deglBen e bebekten 200 e aldım çok memnun kaldım hem ucuz hem de işimi görüyor asonsöre de sığıyor
Bende bu modeli çok begenmiştm canım almadım ama cok sık büyük bedende var düğün falan olursa alcam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?