2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben kundak yapinca yan yatiramiyorum sırt üstü donuyo siz nasil yapiyosunuz
ben sırt üstü yatırıyorum canım gazını kendi çıkarıyor ve çok az kusuyor o da nadiren. Yatıncada kafasını bi tarafa hep çeviriyor zaten. Seninle aynı doğumlu bebeğimiz seninki ne durumda. Bir aylıkken bıraktım ben gaz damlasını

Bende 3 günde bir ama icim rahat değil hasta olur diye korkuyorum . Yikandiktan sonra kaç kat giydiriyorsyn canım başına bişey takıyor musun
Başını mutlaka örtük banyodan sonra. Ben ilk kez örtmedim sabah bi uyandık burun tıkalı geniz akıntısı almış başını gitmiş yavrum hiç uyuyamıyor

Ben de Anadolu yakasında bir doktor istiyorum. Bizim doktorumuz karşıda Doğum yaptığım hastanede. Memnunuz ama bazen oraya gitmek zor geliyor.

Yüz üstü yatırınca ellerini başının yanına koy annesi o zaman tırtıl gibi sürünüyorlar yerde :) benim kızım baya baya ileri gidiyor o şekilde. Minik tırtılım diye seviyorum ben de :)

Evet ben de ondan almıştım ama bana pek kullanışlı gelmedi. Şimdi tek bir şişede satılandan aldım hem daha ucuz hem de kullanışlı. Tek tek paketli olanı 30 tl ye almıştık yanlış hatırlamıyorsam. Yen'i aldığım 9 tl

Eklentiler

• image.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 64
Kizlar bebek arabanzdn memnun msnz ya eşim konforlu olsn die kraftn evo bebek arabasini alms çok büyuk bz 8.katta oturyorz ve asansörn içi cok kuck illa araba katli girecek ben bebegi mi tasiym arabayi mi sasrdm az once magazayi aradm degisim hakki yokms ne yapim bilemedm

dr bana o ilk emdigi 5 dakka onemli demişti alicagi kadarini aliyo zaten keyfi emmek de hosuna gitmiyo ondn hemen birakiyo demisti
Benim kızım bıraksam 3-4 saat emiyor ama sürekli süt gitmiyor. Ara ara göğüslerime süt iniyor o zaman iştahlı iştahlı çekiyor yoksa sadece ağzında geveliyor. 3-4 saat boyunca süt içemez zaten. Kilo alımı da ayda 700 gr ortalama.

Bebek arabası işi çok ayrıntılı düşünülmesi gereken bir şey bence. Bir arkadaşım almış onun da arabasının bagajına sığmamış perişan oldular. Ben bunları duydukça iyice araştırdım çok memnunum arabamızdan ama sorun şu ki kızım arabada durmuyor :)))

Benim bebişim kilosu da seninkine yakın. 2950!gr doğdu 2 aylıkken 4150 gr 3 aylıkken de 5000 gr çıktı kilosu ama doktorumuz iyi diyor memeye devam diyor. Bence hiç canını sıkma arkadaşım emzirmene bak.

Ben e bebekten 200 e aldım çok memnun kaldım hem ucuz hem de işimi görüyor asonsöre de sığıyor

Ben e bebekten 200 e aldım çok memnun kaldım hem ucuz hem de işimi görüyor asonsöre de sığıyor
o ara kv evdeydi ve ameliyat olmştu arabayi eşim gidip almişti 750 tl ye ama inann evet konforlu olabilir ama hic kullansli degl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…