2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Ben memeden ayırmadığım sürece emiyor
Aynen ben çekmesem hiç yorulmuyo uyuyo kalkıyo emiyo. Karnı doyunca emiyo yüzüme bakıyo gülüyo az daha emiyo oyunu bile memede yapıyo:) ablası canı sıkılınca meme vermeeee diye bağırıo bana bende çekiyorum :))

Başını mutlaka örtük banyodan sonra. Ben ilk kez örtmedim sabah bi uyandık burun tıkalı geniz akıntısı almış başını gitmiş yavrum hiç uyuyamıyor

Evet benimki de çok hassas artık nasıl koruyacagimi bilmiyorum on günü geçti hala öksürük ve bütün akıntısı devam ediyor

Ha ha benim kızım da mememle aşk yaşıyor yastık yapıp uyuyor:))
Mina nasıl canım kardeşini kıskanıyor mu?

Bu tek kullanımlık değil sanırım dimi canım

Kızlar size bir şey danışacağım.. Bugün oğlumun 4. Ay kontrolü vardı. Oğlum ilk iki ay 1 kilo, üçüncü ay 600 gram almıştı. Ama bu ay sadece 300 gram almış. Bunun üzerine doktor sebze, meyve, yoğurt kısacası ek besinlere geçmemizi önerdi. Bana biraz erken geldi. Sadece günde birkaç kere mama takviyesi yapsam yeterli olmaz mı sizce. Ne diyorsunuz? Şimdiye kadar anne sütü ile güzel kilo alan oğlum şimdi neden durdu onu da anlamıyorum. Doktor diş çıkarmasınında bunda etkili olduğunu söylüyor.

Mama yiyen bebeklere genelde 4.ay ek gidaya gecis tavsiye ediliyor cnm ben cok duydum yasadimda ilk oglumda da dr mamadansa ek gidaya gec daha iyi demisti oyle yaptik havuc patates kabak muhallebi irmik gibi seulere baslamistim tabi doyumca deil yarim cay brd kadar.isal oldu demistin ya emdikleri hep isalle gitmistr cnm ondan olabilir gercekten istersen bi 15 gun daha sedece meme seklinde git bi kilosuna bak alimi iyise hic baslama

canım ben aşırı araştırıp aldım çok memnunum hatta eşim her hastaneye avmye vb gidişimizde "arabadan çok memnunum" diyip duruyor. Joker in internet mağazasından aldım travel sistem baston araba soobaby litewings 450 tl idi. Chicco Liteway a benziyo ama o 1000 küsürdü bütçemizi aşıyodu. Ama bundan çok memnunuz katlanabildiği için. Arabanı 2. El satıp almayı düşünebilirsin

Aslında söylediğin çok mantıklı. Bir kilo kontrolü yapıp ona göre yol çizsek daha iyi olur gibi

Bağcılar medilife hastanesinin düşünen gebelerimiz olur ise dogumhane de çalışıyorum bilgilendirme yapabilirim arkadaslar

Ben chicconun baston pusetini altım çok memnunum rahat ve hafif

Kızlar bebeğinizin 12. Hafta atağında ne gibi değişimler oldu. Bizimki akşam uykusuna yatırmaya götürünce çığlık çığlığa ağlıyor geçici bi süre değil mi sürekli mız mız

18 ya da 15. Haftalarda atak var mıydı arkadaşlar. Aşırı mızmız iki gündür. En son aklıma ataklı mı acaba bizim kız diye geldi

Ay maşallah subanallah cnim. Biz gaz damlalarina devam ama simdi saga sola dönerken çıkarmaya başladı gazını ama yinede damlasız düşünemiyorum :) bide kusmalarimiz azalmadan tam gaz devam ediyo malesef. 3te se bitmedi 4ü iple çekiyorum bakalım

Ahh ahh bizimkide öyle. Inan gece uykumuz kalmadi. Hele önceki gece 11de uyudu 1 kere emmeye kalktı 3 te bi uyandı sabah 8e kadar. Resmen çıldırdım olamaz boyle bisey.

Cnim benim arkadaşımda 4. Ay bitimine dogru ek gıdaya başlamıştı. Ama bence bi doktora daha danış derim. Tek doktorla verilcek karar degil bence

18 ya da 15. Haftalarda atak var mıydı arkadaşlar. Aşırı mızmız iki gündür. En son aklıma ataklı mı acaba bizim kız diye geldi
Bizimki de doğması gereken tarihe göre hesaplandığında 15. Hafta çok kötüydü 16. Haftaya geçtik daha iyi atak haftasındamıydı aceba emmedi bile doğru düzgün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…