2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Canım maşallah boyu kilosu iyi bebişin. Benim kızımın da burun delikleri etli etli. Acaba şiş olduğu için midir diye merak ettim şimdi. Senin bebişin burun deliklerindeki şişlik dışardan bakıldığında görülüyor mu ?

3 numarayi ben aldim digerinden farkli ve cok beğenmedim ben.
Evet ben de aldım 3 numaralı huggies 1-2 numara kadar iyi değil. Sırt kısmında kaka bariyeri yok. Aslında şuan evde prima/molfix ve huggies var üçünde de sırt bariyeri yok. Sanırım o sadece yenidoğan için oluyor. Prima içlerimde en yumuşak olanı, sonra huggies sonra da molfix geliyor. Huggies molfix ten daha uzun bir bez. Molfix te kaka hep sırtına kadar geçiyordu ama huggies te geçmiyor.

Öyle bakıcılar var ki Bebek yemeğini yemeyince çöpe döküp annesine yedi diyorlar babaannesinin bakması bence daha iyi en azından sevgiyle büyüyecek.

Her zaman öyle olmuyor :) benim annem de yeğenime bakıyor. Kız annemlerden kendi evine gitmek istemiyor. Daha 1 yaşında ama geceleri de annemde kalmak istiyor :)

Kizlar bebeklerinize aylik konsept hazirliyor musunuz
Aylık konsept denir mi bilmiyorum ama her ay aynı konseptte fotoğrafını çekiyorum. Yanına da aynı oyuncağını koyuyorum, böylece be kadar büyüdüğü de belli oluyor. Yenidoğan iken oyuncak bebeğiyle aynı boydaymış şimdi iki katı :)

Huggies in 1-2 numarası ile diğer numaraları aynı mı ? Ben 1 ve 2 numara kullandım en başından beri ama 3 numara yenidoğan serisi değil. Farklılık var mı merak ediyorum.
ben huggies 2 kullandım canım
simdi 3 deneyecegım
sleepy 3 denedım molfixten cok cok ıyı
keske 3 numaraya coktan gecseydım bence 1 numara buyukten gıtmelıymısız boyle daha rahaat geldı bana oğlumda bezden rahatsız olup tepınmeyı kestı oysa 2 numaraları hep bol baglıyor dolmasada saat bası değiştiriyordum

bence molfix in beden kavraması çok kötü
huggıes kavraması basarılı
sleepy basarılı
prıma 5 yıldız fena degıl kavraması

bence bedene oturması bezin kesımı çok çokk önemliii

Canım biz doğduğundan beri sleepy kullanıyoruz çok memnunuz ..kizimi hiç pisik olmadi..bizde 4 numaraya geçtik.

Canım huggies 3 numara aldım molfix ten iyi ama prima kadar yumuşak değil. Bezin boyu uzun bebeğin belini iyi tutuyor ve belden sızma olmadı şimdilik. Ama molfix te her kaka sırtından çıkıyor yavrumun. Prima yı zaten eliyorum parfümlü olduğu için. Şimdilik bize en uygunu huggies gibi görünüyor. Sleepy ve komili de denemedim. Başka da bez yok zaten.

offf bu doktorlar
o sarılık oğlumda vardı onlar aslında seboreik dermatit konak
baska doktora göster canım yaaa e alerjisii
internete bak anlarsın. ben arılık mı bu ya diye 3 ayrı doktora gösterdım
bana krem verdı doktor bılerek kullanmadım kendı gecmeye basladı .

canım zaten konakmış onlar adı da dermatoik konak zamanla gecıyor ben bılerek bırsey kullanmadım

Kızlar biraz dinlenmek için memlekete annemlerin yanına geldim. Burada yeğenimin kullandığı basit bir beşik varmış, altı oval; o şekilde sallanıyor. Normalde ben bebeğimle birlikte yatıyordum.buraya geldim ve beşiği kullanmaya başladım. Bebeğim hiç sorun etmedi ayrı yatmamızı.

Ben bebeğimi emzirerek uyutup kendi yatağıma yatırıyordum, uyanınca bir daha uyumuyordu. Şimdi burada yine emzirerek uyutuyorum ama sallanan beşiğe yatırıyorum. Bebek uyandıkça ya da mızmızlandıkça hafifçe sallıyorum tekrar uyuyor. Normalde 20 dk uyumayan bebeğim bazen 2 saat uyuyor gündüz. İnanın çok rahatladım. Dünya varmış dedim resmen :)
Bu kadarcık sallamanın da alışkanlık yapacağını sanmıyorum. Sonuçta ben yine emzirerek uyutuyorum. Bebeğini sallamayan annelere çözüm olabilir belki diye paylaşmak istedim. Beşik görselde. Zeynep5654

Eklentiler

• IMG_2199.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 53
banyo benım oğlumu da uyutmuyor galiba ılk 15 gün geçerliydi banyo sonrası uyku

bunlara takılan bir cihaz var. bebek ağlayınca kendiliğinden sallamaya başlıyor. yada titreşim veriyor, hangi ayarda açarsan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…