2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizde 4 numara aldık çok fazla naylon kokusu var denemediğim bez kalmadı ya
canım huggies denedin mi bence başarılı
ben
- prima pampers
- prima 5 yıldız
- huggies
- molfix
- sleeppy denedim

* prima pampers................ hiç sevmedim

* prima 5 yıldız....................gayet başarılı. vucudu kavraması fena değil. emiş gücü iyi. kokusunu ben sevdim

* huggies..............................gayet başarılı . Prima 5 yıldızla yarışır bence. emiş gücü iyi. kokusu neredeyse yok. vucudu kavraması çok iyi . desenleri daha şirin :) yan bantları çok sıkı . hatta en sıkı huggieste

*molfix..................................iyi sayılmaz. Emiş gücü az.kokusu yok. kavrayışı hiç iyi değil ve bu çok önemli vucuda oturmazsa bebek rahatsız oluyor. kesimi iyi yapılmamalı ki bebeğin canını yakmasın bu yüzden bence çok başarısız.

* sleepy...............................başarılı. emiş gücü iyi. kokusu pek yok. kavrayışı gayet iyi. sleepy nin İDDİASI saf su ile yapılan tek bebek bezi olması ve bu bence çok önemli.

benim fikrim ; bence hepsi kötü çünkü ne olursa olsun her şekilde naylon kullanılıyor ve kimyasal yani kansorejen madde içeriyor. ayrıca doğada 800 yıl yok olmaması tek kelime ile korkunç bir insna olarak bunun vicdanı yükünü kendi adıma taşıyorum ve bundna rahatsızım. Ayrıca hangisi olursa olsun bebeklerimiz hepsinde çok rahat değiller eminim konuşma sansları olsa lütfen anne takma onu diyecekler ki, bu benim için çok üzücü

yani, bir yolunu bulup organik bir şeyler kullanmalıyız bambu bez seçenekleri varmış duyduguma göre

tercih annelerin tabii ki diyemiyorum çünkü hepimiz hem bebeklerimizden hem birbirimizden sorumluyuz sonuçta bu toplum bu ülke ve bu dünya hepimizin
kendime gelir gelmez ben bu sorunu kendi adıma çözeceğim her gün doğaya 2 kilo bez atmak istemiyorum. 800 yıl yok olmaması korkunç

canım zaten konakmış onlar adı da dermatoik konak zamanla gecıyor ben bılerek bırsey kullanmadım
Dün kntrolde hemşire farketti konak başlıyor zeytinyağ yada suya karbonat at bir saat sonra yıka dedi karbonatlı suyla silip yumşak tarakla hafif taradım banyo yaptırdımm epey çıktı. Umarım bir an önce kurtulur.

canım biz yüzdeki sarılıktan bahsettik aslında . evet konaga zeytınyagı çözüm canım 2 kerede geçiriyor. iyi durulamazsan gecmıyor ama bebek sampuanları ıyı gelmedı bende organık sabun vardı ben onunla yıkadım geçti hepsi

aa gözün aydın canım. oo doğduda büyüdülerde dişlei çıkıyor maasallah ya
1 dişi ne zaman çıktı canım ?
oğlum gaz cıkarmak için ters çevirince damagını kolumuza sürtüyor acaba diş olabilir mi bugun 3 ay 3 günlük olduk daha

aksam 5 ten sabaha kadar bebek emmedi mi canım ? o kadar süre ac mı kaldı yanı ?

Kızlar uyuttuğum Pozisyonu bozmadan yarım saat 45 dk bekliyorum sonra yerine yatırıyorum.kendiliğinden 1-2 saat daha uyuyor
4 gündür maşallah çok güzel gündüz uykusu var
Tavsiye ederim
bende uyuttuktan sonra 10 dk beklıyorum iyice dalsın dıye . yerıne bırakırken vucudumdan uzaklastırmadan bırakıyorum hala temas kuruyrum yanı bırakıncada elını ayagını tutmaya devam edıyrum aniden kendimi çekersem hemen uyanmasa da 10 dk uyanıyor bırakırken uykusu hafifliyor çünkü ama böyle yapınca derin uyuyor ve en az 1 saat bazen 2 saatten fazla gunduz uykusu uyuyor

iyi geceler nöbetçi anneler. Bebeğinin cildinde kuruluk yaşayan var mı? 2-3 kere bebek yağı kullandım sonra sevmedim bıraktım ve bıraktıktan sonra kızımın cildi kurumaya başladı beyaz beyaz oluyor hep

İlk dişi tam 3,5 aylıkken çıktı Can'ım. Ve o söylediğin gaz çıkarırken omzumu dişlemeye çalışması biz de çok vardı. Hala var. Deli gibi dişlerini kaşımaya çalışıyor yavrum

Onu ben de takip ediyorum canim. İzmir de olsam kesin ona giderdim :)
canım artık bende uyusun yeterkş deyip sallamayı dusunuyorum boyle yarım saatlerle ıkımız de perişan oluyoruz. Zamanla daha da as uyuyacaklarınu dusunursek bi düzenleme sart. Bebegının bu degısımı yadırgamaması cok güzel demek ki o da hazırmıs

İnek sütünden bşrseye alerjisi varsa hemen öğrenirsin canım merak etme. Bende bi dönem gaz yapıyormus dıye yemıyordum inek ğrüblerini sanırım bebeklerimize agır geliyor her anlamda.. insallah en kısa süede alerji tetikleyicisini ögrenırsınız de ona göre aksiyon alınır canım aynen sen kucaga alıstırmaya devam et bence :)

Gözün aydın. Bol bol dinlenirsin. Ben de memlekete gideceğim zaman kuzenimin artık kullanmadıkları hamak beşiği almışlar. O zamana kadar yatağında on dakika uyumayan bebek saatlerce uyudu hamakta. Gelirken arabaya onu da yükledik getirdik. Şimdi hamakta uyuyor prenses Uyanacağı zaman sallıyorum geri uykuya dalıyor. Bazı bebekler sallanmak istiyor. Anneler ne kadar alıştırmayayım dese de bebek hangi yöntemi isterse o oluyor mecburen

Yok canım gözükmüyor.ama burnu hep hırıltılı zaditen damla verdi solunum yollarını rahatlatması için

Kesinlikle bebekler kendi uyumak istediği şekilde uyuyor
Benim kızım bu konuda çok istikrarsız
Bazen emerek uyuyor,bazen ayakta bazen kucakta sallayarak uyuyor.bi kaç kere kendiliğinden uyumuşluğu bile var
O an canı nasıl uyumak isterse öyle uyuyor

Masallah kuzuya :) guzel fikir olmus bu arada

ben sadece ilk 1 hafta az ışıkla uyuttum bugüne kadar hep karanlıkta uyuttum böylece derin dalıyor
Ya ben isiksiz uyutmadim. Cunku her uyandigimda bakiyirom battaniyesi yuzune gelmis mi kollarini cikartmis mi. Kapatinca tedirgin oldum

M Mry Mry aylık konsept ne canım ?
Canim kac aylik olduysa ona ozel bi kare fotograf cekmek icin yapilan bisey. Ani olmasi icin :)

Canim bizde de kuruluk var doktor kreme baslamadan once zeytinyagini deneyelim bosyere kimyasala maruz kalmasin dedi. İlk once bi bolgesine 3 gun zeytinyagi sur anti bir durum olmazsa vucudunun kiru olan her yerine uygula dedi.
Bi kac gundur o kuru olan yerler yumusacik. Dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…