2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Alnen okuyunca normal olduğunu gördüm hep. Ben normalde biooil kullanıyorum ama göğüs için hiç kullanmamıştım. Doktorda 66.800 çıktım zaten

canm peki boyu kac cm ben 26+1 de gittm 1kilo olmustu ama ama boyu kisaydi hep icmde ukte kaldi ya kisa olursa die ben 1.57 boyundym eşim 1.70 boyu yani pek uzun sayilmayz dr anne ve babaya da bagli demişti
Canım boyu söylemeyı unuttu ama eşimde bende kısayız 1.63 boyumuz dayıya çekerse uzun olur 1.80 boyu var. Uzar boyu hiç dert etme ultrason kağıdında 25 cm diyor boyu mudur bilmem

Beşik konusunda fikrim yok canım ben emzik almadım Gerek duymayız inşallah gerekirsedi o an yorumları bakıp alırız

Tecrübe etmeden anlaşılmıyor gerçekten
Her bebek farklı oluyor.inşaallah bol bol emzirebililiriz.

Canım boyu söylemeyı unuttu ama eşimde bende kısayız 1.63 boyumuz dayıya çekerse uzun olur 1.80 boyu var. Uzar boyu hiç dert etme ultrason kağıdında 25 cm diyor boyu mudur bilmem
Usg kagitta fl degeri yaziyirsa onu 7 ile carp boyunu veriyor. Fl degeri uyluk kemigi. Bir iki cm fark eder dogunca

Canım biz bugün Çilek Mobilyadan aldık bebeğimizin beşiğini ve dolabını. Romantic Baby serisini aldım. Dediğin gibi sallanmıyor ama araştırdım ben biraz sallamak zararlıymış ve Bebek alışınca sallanmadan uyumuyormuş.
Alıştırmak istemiyorum ben. Bu yüzden çilek mobilyayı tercih ettim.
Ayrı oda yapacağımız için beşiğin büyüyen olması sorun olmadı. Ama kendi odamız için de dediğin gibi bir tane sepet beşik aldık ama o da sallanmıyor.

Emzik konusunda da seninle aynı fikirdeyim. Bebek emmek istemezse zorlamayacağım ama evde bulunsun diye de bir tane emzik alayım dedim. Araştırdım biraz Avent soothie model emziği aldım.

Benim istediğim modeli almışsınız hayırlı olsun.çok şık çok güzel bi model gerçekten.
Bende ilk beşiğini alıp büyüdüğünde dolabını alıp oda yapmak istiyorum.
Bu sallanma konusu kafamı çok kurcalıyor.
Nasıl uyutucam.bunu çocukmu belirlicek yoksa biz nasıl alıştırırsak öylemi gidick.
Çok acemi anneyim hiç bişey bilmiyorum :)

Ben sallanan beşik aldım ne olur ne olamaz ama sallamayı düşünmüyorum nasıl alistirirsan öyle gider. Okuduğum bi kitap da da yazıyor bebek dünya ya sallanarak uyumak için gelmiyor bizler alistiriyoruz diyor.

Reactions: iiz
ben klasık bebek odası mobılyalarını svemıyorum spor bır oda hazırlayacagım kesinlikle ... tabı herkes başka sever

sallanan beşik olayına ise ben karşıyım anneme sordum kesinlikle bebegi sallama diyor. emzir emzir yatır yoksa durmadan sallaman gerekir gece gunduz dıyor ayrıca bebegı sallamak iyi olmaz niye dedim düşün bakalım durmadan senı sımdı salladıklarını dedi onun kafası kemiklerı daha kıkırdak cok hassas ıyı olmaz dedi . ben kesınlıkle sallamayacagım . sallanan beşik almıs olsam bıle mutlaka sabıtlenıyor mu bakıcam . hatta babası hamak gıbı şeylerde almak ıstıyor ama ben ıtıraz edıyorum yatarak sallamayacagız diyorum. benım fikrim bu

Kesinlikle katılıyorum sana sallamayı biz alistiriyoruz anneniz haklı bebek sersemlestigi için de uyuyor biraz. Hele hele büyüklerin uyutmak için direk ayaklarına almalarına deli oluyorum bi anne 6 aya kadar sallamadan uyutmaya alıştırmiş kk gittiklerinde o da ayakta sallamaya alıştırmiş vakit buldukça... burda okumuştum kadın deli olmustu

Ben kızımı hiç sallamadan büyüttüm 2 yaşına kadar yemek yese de meme emdiği için memede uyuyodu memeden kestim sonra zorluk çektik biraz uykuya dalmak için beşiğine koydum yanında durdum ilk gün ağladı sonrs hemen alıştı öğlen ve gece kendisi odasında ve karanlıkta uyuyor çok şükür :)

Ne güzel alistirmissiniz inşallah ben de sabırla denerim

Ben sallanan beşik aldım ne olur ne olamaz ama sallamayı düşünmüyorum nasıl alistirirsan öyle gider. Okuduğum bi kitap da da yazıyor bebek dünya ya sallanarak uyumak için gelmiyor bizler alistiriyoruz diyor.

Bende sallayarak uyutmayı düşünmüyorum.ayakta yada kucakta sallamak zaten işkence gibi
Ama işte çocuk yatağına yatınca bizim gibi uyurmu onu bilemiyorum :)

annem de bebegi allamanın zararlı oldugunu söylemişti haklıymıs

http://www.hurriyetaile.com/bebek/bebegin-uykusu/bebekleri-sallayarak-uyutmayin_18111.html

Bende sallayarak uyutmayı düşünmüyorum.ayakta yada kucakta sallamak zaten işkence gibi
Ama işte çocuk yatağına yatınca bizim gibi uyurmu onu bilemiyorum :)
:) valla bende bilmiyorum böyle diyorum ama onunla karşılaşınca nasıl olur bilemiyorum. İlk bebek heyecanla bekliyoruz az kaldı artık nasıl bakicam duygusu çok olmaya başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…