2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
M Mry Mry kesin canim. Yani şöyle düşün soldan temiz kan pompalanmasi olmasi gerekirken kirli kan. Ayni sekilde sagdan cikan kirli kanin da ters isledigini düşün. Temiz kan ulasmasi gereken yere kirli kan ulasiyor.
Anladim canim. Rabbim hepinize guc kuvvet versin insallah. Dermansiz dert vermesin kimseye. Senin yavrucugun da kolayca atlatacak herseyi ben inaniyorum

Kizlar bugun bebk bakim cantasi aldik. Aslinda sirt cantasi seklinde olanlardan almayi planlamistim ama ic dizayni ve fiyatini goz onune alinca tripper in kola asmali olanini aldim. Yalitimli biberon bolmesi alt degistirme pedi, kirli poseti var icinde. Bolme sayisi da cok. 70 tl ye jokerden aldim. Arayista olan varsa inceleyebilir.

https://m.joker.com.tr/urun/tripper...MI9u6-_OKu1QIVQr7tCh3e_wSQEAQYAiABEgJ9sfD_BwE

Güle güle kullan canım güzelmiş.ben henüz almadım,evde küçük sırt çantası var.bir de iş yerinden hediye bakım çantası gelecek.bakalım onları bi deneyip Doğumdan sonra alayım diyorum.

Güzel günlerde, güle güle kullan bebişinle inşaAllah :)

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Allah razı olsun çok şükür bir sıkıntı yokmuş biraz rahmimde kisalma olmuş 1 mm kadar o yüzden olabilir dedi dr kızım 1680 gram olmuş 42 cm yatıp dinlenmeye devam edeceğim hedefimiz 34 tabi inşallah daha ilerisi de olur bu günleri de gördük Elhamdulillah

Ayy kilosunu yanlış yazmışım 1860 gram

Kızlar doktor kontrolüm çok iyi geçti çok şükür. Her şey yolunda görünüyor dedi doktorum. Oğlum 2.900 gram, 49 cm olmuş. Son 26 gün kavuşmamıza. İnşallah Zaman'ını bekler..
Canm masallah bebisine.kac haftalk sezaryan olacaksn?benim henüz belli değil ama fazla da beklemek istemiyorum.

Ne güzel bugnde kontroller güzel gecmis insallh bundan sonrada boyle gecer ya F Forass canim sen ne yaptn nasil gecti kontrol
Çok şükür biz de iyiyiz ger şey yolundaki kalça ağrılarım için magnezyum başladık b vitamini için de iğne olucam haftada bir yükselmedi bir türlü bizden haberler böyle inşallah sonuna kadar hepimiz için her şey güzel olur :))

Canm Allah sifa versin bebeğine.ben de 20 tane okuyorum simdi.

Canım ben de yeni gördüm kusura bakma çok geç oldu ben görene kadar bitmiş Allahım kabul etsin inşallah ameliyatı hayırla sağlıkla geçecek dualarımızdasınız

Güle güle kullan canım güzelmiş.ben henüz almadım,evde küçük sırt çantası var.bir de iş yerinden hediye bakım çantası gelecek.bakalım onları bi deneyip Doğumdan sonra alayım diyorum.
Saol canim. Bana da bi hediye bakim cantasi geldi ama tek goz ve kullanissizdi. Umarim seninki isini gorur. Onca masrafin icinde bi eksik azalmis olur :)

Güzel günlerde, güle güle kullan bebişinle inşaAllah :)
Amin canim hepimiz herseyi gule gule kullanalim insallah

Canim cokcok gecmis olsun. Sikinti olmamasina sevindim, biraz daha beklesin kuzucuk :)

Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Hadi gözün aydın canım..bebegimizle. kilosu ve boyu aynı..masalllah onlara..sana az kalmış..bana daha var..benim normal doğum olucak..beklicez ne zaman gelirse.
Evet canım, seninle aramızda bir hafta var. Zaten doğumlarımız çok yakın, arka arkaya olacak allah izin verirse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…