- 11 Şubat 2015
- 2.334
- 2.394
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #16.181
36 ya girdim canımBen utana sıkıla sormuştum36. Haftaya kadar ilişkide sınırlama yok dedi doktorum bu yüzden ara da vermedik 36 dan sonra erken doğum sebebi olabilirmiş sen kaçıncı haftadasın
kızlar size bişey danışmak istiyorum biz tatil modundayız uzun bi zamandır eşimle malum. ben bu moddan çıkmak istiyorum ama o riske girmek istemiyor. acaba daha önce doktoruna danışan var mı bu konuyu? ne dedi doktor?nette bi site başka diğer site başka şey yazmış. kafam karıştı. sizlerde durum ne? doktorada sormaya utanıyorum doğrusu
O zaman doktoruna sormanda fayda var canım burada yanlış yönlendirmeyelim36 ya girdim canım
bizim zaten erken doğum riski var o zaman tatile devam yani. bi de 36_. haftaya girdim senin doktoruna göre riskse bizimkine görede risklidir. sagol canımmBen utana sıkıla sormuştum36. Haftaya kadar ilişkide sınırlama yok dedi doktorum bu yüzden ara da vermedik 36 dan sonra erken doğum sebebi olabilirmiş sen kaçıncı haftadasın
canım eşim de doktor başka branşda ama tanıdık olduklarından çok o tip sorular soramıyorum obdan sizlere soruyorumCanım bunu kendi doktoruna sormalısın, utanma sakın. 'eşimle yakınlaşabilir miyiz' de onlar anlıyo zaten.
Ondan bilgi alman daha doğru olur, kimisine uygun görülür, kimisine kesinlikle yasaktır, senin durumunu en iyi doktorun bilir canım, utanmak yok :)
Bazı kişiler doğuma faydası olduğunu daha kolay açılma olduğunu söylüyorlar o yüzden en iyi doktorun bilirbizim zaten erken doğum riski var o zaman tatile devam yani. bi de 36_. haftaya girdim senin doktoruna göre riskse bizimkine görede risklidir. sagol canımm
Canım bebısın bi dogsun sagsalim kucagına alıp bi sure bakmaya baska sonra baktın ayrılamıyorsun işe dönmezsin deneyerek öğrenicez bazı seyleri kotu dusunme hiç
canım yorma bence artık kendini. o düşünce ve kaygılar hepimizde var artık doğum yaklaştıkça normal bence bilinmezlikten kaynaklanıyor. Rabbim yar ve yardımcımız olur inşallah
Yorma kendini bu kadar,yapma temizlik bir daha..artik kritik zamanlar,dikkatli olmamiz lazim..
Sonrasi dedigin gibi insani dusunduruyor..benimde isten uzun sure ayri kalmam zor,3\4 aylik bebegi nasil birakirim diyorum..ama dusundukte insanin morali bozuluyor..o yuzden cok dusunmemeye gayret exiyorum..adim adim ilerlemek lazim..saglikla kucagimiza alalim hele bir yavrularimizi,isallah sonra yoluna girer hersey..simdiden kafayi takip yipratma kendini..
kızlar size bişey danışmak istiyorum biz tatil modundayız uzun bi zamandır eşimle malum. ben bu moddan çıkmak istiyorum ama o riske girmek istemiyor. acaba daha önce doktoruna danışan var mı bu konuyu? ne dedi doktor?nette bi site başka diğer site başka şey yazmış. kafam karıştı. sizlerde durum ne? doktorada sormaya utanıyorum doğrusu
canım eşim de doktor başka branşda ama tanıdık olduklarından çok o tip sorular soramıyorum obdan sizlere soruyorum
Çok güzelmiş kapaklı olması harika
Nerden aldın?
Canım neden bilincli almaya calısıyorsunki doktorun mu birsey soyledi? Bebegın kılosu mu az? bende 56 ile basladım 3hafta önce gittiğimde 63 kiloydum ve doktorum hem benim hem de bebegımın kılosunu gayet iyi buldu. Bebegım de ozaman 1500 kilo kadardı. Yani zaten doktorlar cok kılo alımını önermıyor ozellıkle son ıkı ayda cok kılo alındıgı bılgısını de aklımızda tutarsak bence boyle kontrollü gitmek her anlamda daha iyi bence
Bide erken dogumu da tetikleyebilir diye okumustum biterlerde doktorumla bunu hiç konusmadık ama haftaya 32. Hafta randevum var bana catı muayenesi yapalım derse diye önceden fikirlerinizi almak istedim benı nedense cok tedirgin ediyor epey agrı ceken de varmıs bu işlem sırasında
Canim saolasin zaten tamamlandi gibi.Canım misafir geldiği için 30 tane okuyabildim eğer eksik varsa yarında okurum
Benim canim ama okumadiysan okuma hic tamamlancak sanirim. Misafir var toplayamadımKIZLARRR Bebeğinin kalbi için salavatı tefricie toplayan vardı kimdi
Canim dogum mucizevi bir sey. Her sey mumkun. Ama onceden gebeleri korkutarak direk sezeryana yonldndirmek ahlaki degil. Birde dedigin gibi kayio kayip ha normal ha tup ha 8 haftalik ha 20...Evet bu mantık banada çok saçma geliyor tüp bebek diye aile herhangi bir komplikasyonda bebeği kaybederse tekrar hamilelik sürecinin sorunlu olması düşüncesi çok kötü. Yani kayıp kayıptır hangi yöntemle olursa olsun. İri bebek konusunda bişey diyemiyorum ama yurtdışında 4500 gr normal doğanlar varmış daha iyi bilirsin
Canim eger zaten erken dogum.riskin varsa doktoruna sor en azindan 38 e kadar tatil moduna devam edersiniz. Ama 38 den sonra bence baslayin... cunku 38 den sonrasi normal dogum siniri..bizim zaten erken doğum riski var o zaman tatile devam yani. bi de 36_. haftaya girdim senin doktoruna göre riskse bizimkine görede risklidir. sagol canımm
Ben kullanıyorum sadece 1 ay kullanmadım. Daha önce hiç duymadım doktorum da söylemedi. Ayrica bende plesanta previa vardı. Bildiğim kadarı ile renkli ultrasonda yapışık olup olmadığı anlaşılıyor. Doktorum bu konuda beni detaylı ultrasona yönlendirdi. Offf hepsi sezeryan için ayrı şeyler sunuyor. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahKızlar progestan kullananlara bişey sormak istiyorum. Ben gebeliğin başından beri progestan kullandım günde 3defa, şimdi 2ye düşürdüm. Progestan plasentanın rahme yapışmasına neden olabiliyormuş. Doktorunuz böyle bişeyden bahsedip bu nedenle sezaryen doğumu tavsiye ettiği oldu mu.şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?