2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Günaydın kızlar..bende uyuyamiyorum..nefes almaktan zorlaniyorum..bi sola bi sağa dönüyorum..allah yardımcımız olsun.
ben de uyuyamıyorum benımde nefesım cok zorlanıyor. karnım cok gergın arada bır sanki kesik atıtrlarmıs gıbı acı hıssedıyrum sanırım içten yırtılmalar oluyor o yüzden

ben 33 haftamdayım 52 kiloyum şu an da hiç bir şeye dikkat etmedim noralde de ince yapılıyım

Bütün gece toplasam 1 saat ya uyumuşumdur ya uyuyamamışımdır. Odadan odaya dolaşıp duruyorum avuç içlerim yanıyor resmen çok sıcak hissediyorum
ben d eöyle sabaha karsı 1 saat uyursam uyuyorum. mümkün değil uyumak. sırt agrım bıtse karnımda yanma bıtmıyor o bıtse başka şey nefes almak bıle bazen zorlasıyor. bazen uyksuzluktan kafam gıdıyor ama uzanıp yatmak ımkansız . zaten nereye dönsem bebek rahatsız oluyor ne tarafa uyuyacagım şaşırdım. kızlar hamile yastıgı cok rahat falan demişlerdi aldım ama ben de o da işe yaramadı

nst ye girmedin ama değil mi canım.. söyle kasılmaları doktoruna . senın 5 agustos muydu kontrolun ?

yaptırmamak gibi bir seçenegimiz var mı canım ? bildiğime göre normal dogumsa mutlaka bakıyrlar tabı ıtıraz edılırse ayrıdır durum ama...bakmayı tercih ederler sanırım

planlı sezeryan bence bebege de anneye de haksızlık eger sezeryan bıle olacaksa barı bebegın kendı gelme zamanınını belırlemesıne musade eedılmelı normal dogum olmasa bıle bebek zamanını doldurmalı sonra müdahale yapılmalı

Ne olucak bu uykusuzluk bundan sonra sızdığım yerde kalıcam ben uyanık oğlum benden daha uyanık yatane tadar bişi yok yatınca hemen burnum tıkanıyor sağa sola dönerken karnım ağrıyor yok kasılma oluyor sırt ağrısı Allah'ın emri tüm bunler olurken eşim uyuyor

uuyumak lüks artık. saat nerdeyse 5 olacak sabah olacak bebek hala vuruyor

Aynı durumdayız bu saat oldu uyuyamadım belim ağrıyor bazen kasılma oluyor üstelik bunlsr normal mi bilmiyorum hangi durumlarda hastaneye gidilmeli

Aaa çok fenaymış :) valla yalan yok, tanıdık olsa doktorumla kocam bende soramam :)

Sen hiç riske atma canım o zaman, emin ol aylarca mecburi tatil yapanlar var burada, hemde çok yakınlarda
evet canım riske atmamaya karar verdim 8 ay bekledim 1 ay daha beklerim artık hersey bebeklerimiz için

canım ben progestanı iğne olarak haftada 1 kullanıyorum pruloton depot olsrak ama ilkindede kullandım ve normal doğum yaptım bi sıkıntım olmadı çok şükür

sorma ya gerçekten kötü bi durum. o da erken doğum olurda yine kendimizi suçlarız bekleyelim biraz daha dedi ben de beklemeye karar verdim artık en güzeli sizinki aslında zaten zor bi süreç

o zaman 38 i sınır alıyım bende:) inşallah o zamana kadar bekler bebişler. iyi oldu bunu duyduğum da sagol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…