2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
O zaman bir hazırlık fotosu da benden gelsin... lavanta keselerimiz hazır
Ayy çok tatlı canım yaaa ellerinize sağlık ne kadar zevkli bizde nisanda başlayalım dedik bide korku var o kadar hazırlarız bizim kız aniden çıkar gelir diye. Allah o günleri sağlıcakla görmeyi nasip etsin.

Kızlar merhaba,

lohusa takımı olarak ne aldınız? çok pahalı olayan indirimde
bi de terlik ve taç kendiniz mi yapıcanız yoksa onu nerden hangisinden aldınız?

Fikir olsun diye sizlere sorayım dedim..

Malesef çalışıyorum ama tavsiyelerin için sağol canım

Kızlar merhaba,

Canım henüz almadım ama instagramda bi sürü hesapta çok güzel anne bebek hastane çıkışı taç terlik takımları var.. Onlardan almak istiyorum kısmetse..

Canim Allah yardimcin olsun cok üzgünüm, insallah bundan sonra hep güzel haberler almak nasip olur sana. Umut en son gidermis, yine aklimizdasin. Sevgiler...

bunları hastanede mi dağıtacaksın mevlitte mi ....ben hala ne yapacağıma karar veremedim....cok güzel olmuşlar bu arada isim işlemek de güzel fikirmiş

Bunları hastane için hazırladık... mevlit kısımına henüz karar veremedim

Ulker309 benim hiç kullanılmadık bir pijama takımım ve bir geceliğim vardı önden düğmeli onları kullanacağım.Hevesim kalmasın diye eminönünden bir takım daha alırım diye düşündüm,en son baktığımda 60-70 Liraya çok güzel takımlar vardı.
tac ve terlik işini de kendim yapabilirsem deneyeceğim,yaptığımı beğenmezsem yine eminönüne başvuracağım

Ben de instagramda gördüm. Bebekle takım model vardı. Ona şapka bana taç.

Rabbim diğer evlatlarına sağlık versin inşallah. Şu an ne desek boş. İnşallah bir mucize olur.

Kızlar merhaba,

valla sezon açıldığı için mi bilmiyorum fiyatlar birden uçtu lohusa geceliği ve pijamaların. ben bi takım internetten sipariş vermiştim gelince çok hoşuma gitmedi iade ettim. hala o kadar kararsızım ki nasıl birşey alsam konusunda. alan arkadaşlar fikir olsun diye fotoğraf koysa ne güzel olur.

ben lohusa terliğini sade birşey alıcam da taç için ilk önce eminönüne gittiğimde bakıcam. yoksa internette de güzel modeller var. ben , büy ük kızım ve küçük kızım içni takım almayı düşünüyorum. hatta bu iki modeli çok beğendim.

Ben lohusa sepetindeki gecelik sabah lik takim beğendim kızlar 100le 180 arası değişiyordu fiyatlar bi tane de ekstra gecelik alirim yeter diye düşünüyorum terlikle taç takımını kendim yaparım diyordum ama bakalım

Kızlar cok güZel şeyler paylaşmısınız kız bebek olsaydı o süsü bende yapardım harika bu şekilde yaptıklarımızı paylasırsak güzel şeyler cıkabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…