2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben bir gecelik lcw den aldım. Ev elbisesi gibi yazın evde de giyerim. Bir tane şık gecelik bir tane de pijama almayı düşünüyorum bakalım. Yazlık modeller daha tam çıkmamış biraz daha beklicem.

Kızlar merhaba,

lohusa takımı olarak ne aldınız? çok pahalı olayan indirimde
bi de terlik ve taç kendiniz mi yapıcanız yoksa onu nerden hangisinden aldınız?

Fikir olsun diye sizlere sorayım dedim..

Benim eşarpla kullanabileceğim bi taç olması lazım ama hazırlar çok kaba onları da ben istemiyorum sanırım kendim yapicam bakalım bu hafta eminönü yolları gözüktü banada gidip bütün eksiklerimi halledicem inşallah.

eminönü candır

pembe olanı ben de beğendim canım... aynen alan kişiler resimler koysalar aslında bi fikir olur...
sıcakta da ne giyilir ki

Ben bir gecelik lcw den aldım. Ev elbisesi gibi yazın evde de giyerim. Bir tane şık gecelik bir tane de pijama almayı düşünüyorum bakalım. Yazlık modeller daha tam çıkmamış biraz daha beklicem.
hangisini aldın lcw-den link paylaşır mısın?

bizde dun boyattık kızımın odasını ama yalın beyaz a üzerine sticker yapıştıracağım için renk tercih etmedim....sizin oğlan da mışıl mışıl uyur inşallah odasında
Takımı beyaz biraz Ege havası oldu. Sağlıkla büyüsün yavrularımız

benim de aynı şekilde şal üstüne ayarlamam gerekiyor, hangimiz önce yaparsak paylaşalım ki fikir olsun.

Az önce tartıldım ve şoktayım

72 ile hamile kaldım 84 olmuşum. Ve asıl şaşırdığım daha 2 hafta önce 78dim. 2 haftada nasıl 84 oldum ben ya

Ay beceremedim telefondan Şu gecelik

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-28-18-56-17.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 81
  • Screenshot_2017-02-28-20-53-10.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 69
Valla ben de en son 78 dim. 10 gündür tartılmıyorum. Tırsıyorum

Ben de tırsıyordum. Bir cesaret çıktım tartıya. Hiç te o kadar kilo almış gibi hissetmiyorum ama anlamadım 6 kilo nasıl aldım 2 haftada
Eşime diyorum bende anormal bir durum var mı bu kadar diye.. Göbeğin büyüdü bir de popon büyüdü diyor Onun dışında biryerim şiş değil ama. Doktor beni öldürecek. En son 78ken alacağını almışsın daha alma demişti.

Az önce tartıldım ve şoktayım

72 ile hamile kaldım 84 olmuşum. Ve asıl şaşırdığım daha 2 hafta önce 78dim. 2 haftada nasıl 84 oldum ben ya
Ayy o kadar hızlı mı ya
şimdiye kadar çok almadım diye sevinirken,asıl kilolar bundan sonra bekliyor demek ki

Hahaha canım ya yazık bize. Ne kadar çok kafaya takıyoruz dimi. Ama çoğu insan takmıyor biliyo musun. Biz burda birbirimizi gazlıyoruz dikkat edelim diye. Kaç arkadaşımla konuştum amaan salla mecbur alıyosun ben 25 almıştım, 30 kilo almıştım falan.
Ben de tepsi tepsi börekler pizzalar bilmemneler yeseydim içim acımazdı. Artık doktora da alıştıra alıştıra söyleriz

Kızlar ben kızıma Zehra ismini koymak istiyorum. Çok hoşuma gidiyor nedense. Babası Visal diyordu. Anlamı kavuşmak demek. Ona dedim. Zehra visal olsun o zaman. Ya da Zehra Betül olarak düşünüyorum. Ama eşim iki isim sevmiyorum diyor. Zehra bana çok sıcak geliyor.

Canim okadar Üzgünüm ki anlatamam Allah sana dayanma gücü versin, keşke böyle olmasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…