Kızlar merhaba,
lohusa takımı olarak ne aldınız? çok pahalı olayan indirimde
bi de terlik ve taç kendiniz mi yapıcanız yoksa onu nerden hangisinden aldınız?
Fikir olsun diye sizlere sorayım dedim..
eminönü candırUlker309 benim hiç kullanılmadık bir pijama takımım ve bir geceliğim vardı önden düğmeli onları kullanacağım.Hevesim kalmasın diye eminönünden bir takım daha alırım diye düşündüm,en son baktığımda 60-70 Liraya çok güzel takımlar vardı.
tac ve terlik işini de kendim yapabilirsem deneyeceğim,yaptığımı beğenmezsem yine eminönüne başvuracağım
pembe olanı ben de beğendim canım... aynen alan kişiler resimler koysalar aslında bi fikir olur...valla sezon açıldığı için mi bilmiyorum fiyatlar birden uçtu lohusa geceliği ve pijamaların. ben bi takım internetten sipariş vermiştim gelince çok hoşuma gitmedi iade ettim. hala o kadar kararsızım ki nasıl birşey alsam konusunda. alan arkadaşlar fikir olsun diye fotoğraf koysa ne güzel olur.
ben lohusa terliğini sade birşey alıcam da taç için ilk önce eminönüne gittiğimde bakıcam. yoksa internette de güzel modeller var. ben , büyEki Görüntüle 1963068 Eki Görüntüle 1963069 ük kızım ve küçük kızım içni takım almayı düşünüyorum. hatta bu iki modeli çok beğendim.
hangisini aldın lcw-den link paylaşır mısın?Ben bir gecelik lcw den aldım. Ev elbisesi gibi yazın evde de giyerim. Bir tane şık gecelik bir tane de pijama almayı düşünüyorum bakalım. Yazlık modeller daha tam çıkmamış biraz daha beklicem.
Takımı beyaz biraz Ege havası oldu. Sağlıkla büyüsün yavrularımızbizde dun boyattık kızımın odasını ama yalın beyaz a üzerine sticker yapıştıracağım için renk tercih etmedim....sizin oğlan da mışıl mışıl uyur inşallah odasında
benim de aynı şekilde şal üstüne ayarlamam gerekiyor, hangimiz önce yaparsak paylaşalım ki fikir olsun.Benim eşarpla kullanabileceğim bi taç olması lazım ama hazırlar çok kaba onları da ben istemiyorum sanırım kendim yapicam bakalım bu hafta eminönü yolları gözüktü banada gidip bütün eksiklerimi halledicem inşallah.
Tamam canım inşallah güzel bişeyler bulurum tül falanda alicam işim çokbenim de aynı şekilde şal üstüne ayarlamam gerekiyor, hangimiz önce yaparsak paylaşalım ki fikir olsun.
http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKIhangisini aldın lcw-den link paylaşır mısın?
WAIKIKI/kadin/Gecelik/2747106/521822hangisini aldın lcw-den link paylaşır mısın?
Az önce tartıldım ve şoktayım
72 ile hamile kaldım 84 olmuşum. Ve asıl şaşırdığım daha 2 hafta önce 78dim. 2 haftada nasıl 84 oldum ben ya
Valla ben de en son 78 dim. 10 gündür tartılmıyorum. Tırsıyorum
Ayy o kadar hızlı mı yaAz önce tartıldım ve şoktayım
72 ile hamile kaldım 84 olmuşum. Ve asıl şaşırdığım daha 2 hafta önce 78dim. 2 haftada nasıl 84 oldum ben ya
Ben de tırsıyordum. Bir cesaret çıktım tartıya. Hiç te o kadar kilo almış gibi hissetmiyorum ama anlamadım 6 kilo nasıl aldım 2 haftada
Eşime diyorum bende anormal bir durum var mı bu kadar diye.. Göbeğin büyüdü bir de popon büyüdü diyorOnun dışında biryerim şiş değil ama. Doktor beni öldürecek. En son 78ken alacağını almışsın daha alma demişti.
Ayy o kadar hızlı mı ya
şimdiye kadar çok almadım diye sevinirken,asıl kilolar bundan sonra bekliyor demek ki
Selam kızlar hastaneden çıktık aynı şeyleri duydum eve gidip bebek eşyalarımı toplucam artık bitti beklicen dediler Allahın taktiri hepinizden Allah razı olsun gruptan ayrılıyorum sizleride üzmek istemiyorum hepinize mutlu gebelik diliyorum sağlıcakla alın yavrularınızı Allaha emanet olun
Ben aylardır haftada bir kilo alıyorum alıştım artıkAz önce tartıldım ve şoktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?