2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Resmini bir daha atabilir misin, bende hala kararsızım belki bende seninkinden alırım, tekerlekli olması bayağı iyiymis
Eve gelince bi kere kurduk sonra söktük . ama internetteki fotosu var

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-01-22-53-50.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 87
mantarın bendeki tek çözümü yarım lt su şişesinin yarısını organik üzüm sirkesi kalan yarısını da su doldurdum kapagı kapadım üstten delik açtım ve kukuma banyoda fışkırttım biraz yakıo ama mantarı çoook güzel söküo öneririm ertesi gün ne kasıntı ne bişe kaldı bi arkadasım da çok şikayetçiydi bigün bana geldi hazırladım dogru banyoya dedim kızdı bana yaktı die ertesi gün aradı allah razı olsun kesildi yaw dedi bana bi dr önermişti bunubide kızlar tahta beşik düşünüosanız tahterevalli markasına bi bakın derim cok güzeller ce kullanışlılar sökmesi filan da kolay ben onun tahterevalli otto markalı olanu aldım[/QUOTE]
Ben de aynısından aldım canım.

Ya artık çalışmayan arkadaşlara özenmeye başladım. Sürekli uykum geliyor artık saatlerim geçmiyor işyerinde. Tabiki çeşitli ağrılar baş, boyun, bel vs. de cabası.

Bebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
Amiin inşallah herşeyin en hayırlısı olur hakkınizda. Rabbim çekemiceniz yükü vermez inşallah sizlere

Bebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
hayırlısı olsun hakkınızda inşallah canım,her zaman dualarımızdasın..ömrü hastanede geçecek derken,tedavi süreci uzun mu sürecek başka bir problem mi var

amin canım inşallah.. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş.
ne mucize bebekler doğuyor da,1-2 sene içinde yaşıtlarını yakalıyorlar.senin oğlun çok güçlü bir bebek,tüm olumsuzluklara rağmen inat etti-geldi,bundan sonra da aynı güçle-inatla toparlanır inşallah.

canım benim ilk zamanlar sürekli kasıklarımda ağrı oluyordu...
plesanta aşağıdaydı 24. haftadan sonra yukarı çıktı da bir rahat ettim
dikkat etmek gerekiyor

ahhh canım benimm...Rabbim şifasını versin...
inşallah herkesi yanıltır sıkı sıkı tutunur hayata miniğin...
Ne zamandır aklımdasın canım...Rabbim yar ve yoldaşın olsun

Sağlık problemleri çok olacakmış Rabbim çektirmesin kuzuma

canım hiç olumsuz düşünme kuzenimin bebeği 2 ay küvez de yaşadı
doktorlar yaşamaz bu dediler bir sürü sağlık problemi olacak dediler ...maşallah öyle de bir güzel kız oldu ki
şuan tek kusuru görme ile ilgili gözlük kullanıyor
ben kusursuz doğdum ama gözlerim %65 görüyor...
Allah herşeyin en iyisini verir... Sen nasılsın peki...senin de iyi olman lazım ki kuzuna bakabilesin

Modelini söylemişn bende öyle istyrm

Aldığım çanta bu.. hem sırt hem omuz.. Yan ceplerinden biri islak mendil cebi . Arkasında bir göz daha var. Içinde bir alt açması bir de ısı geçirmez termoslu çantası var. 75 tlye aldım. Markası littlebaby

Eklentiler

• 20170309_162308.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 87
Çok sağol canım inşallah
İki saat oturarak mı bekleyeceksin canım iki saat dolana kadar dolansam mesela çarşıda falan
Yok canm maalesef oturup bekliyosun hareket ettirmiyolar onda da

Rabbim Yardımcın olsun canım bebeğinede şifa versin inşaallah bi mucize olurda sımsıkı tutunur hayata olmaz diye bişey yoktur sen Rabbimize inan güven bizimde hep duamızdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…