- 16 Ağustos 2011
- 2.784
- 3.124
- 248
Iyi yapmisin cnm.benimki normalde hic yardim etmezdi evde bana.azcik ogrensin bir sey olmazçok iyiymişbenim eşimde mutfakta ustalaştı kurufasulye salata ve cacık yaptı bugün temizliğe kıyamadım kadın çağırdım
Ayy insallah canim.tezden bikmasin daAy cok güldüm maşşalah hep böyle olur inş
çok güzelmiş güle güle kullanın...Aldığım çanta bu.. hem sırt hem omuz.. Yan ceplerinden biri islak mendil cebi . Arkasında bir göz daha var. Içinde bir alt açması bir de ısı geçirmez termoslu çantası var. 75 tlye aldım. Markası littlebaby
Naptin cnm aldin mi birsey
Cok merak ediyrm gelecek urunleri
Kaliteli gorunuyor
Canım hiç üzülme takma kafana.allah baska dert vermesin.benekler sag salim dogsun yeter bizlere.benim ewde inan aynı.görünen yerleri süpürgeyle alıyorum.silme dersen haftada bir belki silebiliyorum.koltukların altı enson 15 tatilde annem gelip silmişti.ben hiç cekmiyorum çünkü.esim sabah gidip akşam geldigi için onada yaptıramıyorum.benim için tuvalet temizse tüm ew temizmiş gibi oluyo:)ama arada özlüyorum iş yapmayı.İlk hamileliğim ve ikinciyi çok geçmeden isterim diyodum böyle bi gebelik geçirdikten sonra uzuuun bi süre ikinciyi düşünmicem heralde gebelik dönemlerimi unutana kadarbi mantar eksikti o da oldu tüm değerlerim eksik hep halsizlik yatmak da rahatsız ediyo kalkmakta yemekte yememekte hala vuran bulantılar çok güçsüzleştimm ve ev aldı basını gidiyor
Rabbim size bağışlasın canım maşallah hala savaşıyor Rabbimden ümit kesilmezBebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
kuzuma çektirmesin demiş bize çektirmesin dememiş kiZeynosrkn84
Öncelikle geçmiş olsun. Herkes yaşadığını bilir evet, bazı arkadaşlar da bana kızacaktır belki ama artık söylemeden edemeyeceğim.
Daha önce de yaklaşımın aynı şekildeydi. Bebeğin doğmuş, dua edin Allah bebeğime şifa versin diyeceğine, dua edin Allah bize çektirmesin diyorsun. Yanlış anlamadıysam bebeği Allah yanına alsın demek istiyorsun. Neden hep en kötüsünü çağrıyorsun dualarında bile anlamıyorum. Lütfen yapma.
biran önce kavuşursunuz inşallah. nolur olumlu düşün hayırlısı için dua et canım. çok şükür ki bebeğin bu dünyaya geldi nefes aldı.Bebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
kuzuma çektirmesin demiş bize çektirmesin dememiş ki
Ben bebek magazindan aldım canım. Fakat şimdi baktım n11de varçok güzelmiş güle güle kullanın...
nerden aldınız acaba ? internet üzerindense ben de bakabilir miyim? link var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?