- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Canim bence yeni doğan kıyafetini sıvı deterjanlar değil de granul toz ya da sabun tozu ile yika.. daha saglikliymis.. Bence de cantani hazırla dursun. Tek gebelik olmasına rağmen gorumceme doktoru her Hamile 6 aylıkken acil durum çantası hazırlamalı demiş. Hoş ben hazirlayamıyorum elimde bişey yok hepsini birileri alacak bana gönderecek de çanta hazorlicam gönderin hadi çanta hazorlicam da diyemiyorum heves ediyorlar biz alalım diye ama benim daha 1 ayim var sanırım çanta hazirlamaya
Gunaydiiinn
Bende katiliyrm annene
Dalan roxy ya da dalin granul sabun ile
30 derecede, cift durulamalk yikayabilirsin
Ben oyle yapiyrm
Haci sakirin kokusunu sevmiyrm
Birde bebek kiyafetlerini siralama olusturarak kucuk hurca koymustuk, tik diye alip hemsireye veriyorsun, kapagini actiiginda, en ustte bez, iczibin vs siralamasi ile cok rahat aliniyor, birde hijyenik oluyro, saga sola koymuyorlar
sağolun kızlar granül sabun ve hurç olayı çok mantıklı. Bakalım bu bavula ne konacak :)) çok fazla şey götürme taraftarı da değilim aslında ama sonuçta herşeyden ikişer tane olunca fazla olacak doğal olarak :)Benim de bi bavulum var onu kullancam cnmonceden kendiminkikeri hazirlamistim ama bebislerin kiyafetleri filan yikayamadigim icin hala duruyo benim de.bu hafta ici onlari halletmem lazim.kendim yapamam da komsu mu cagirim artik yikayip utuleriz..bende onceden bilemedim baym me nin deterjanlarini filan aldim.fakat saglikli olani granul sabun tozlari imis.ondan aldim.ilk ay onu kullancam cnm.bebisler nasipse biraz buyudukten sonra digerlerini de kullanirim..ve arkadasin dedigi hurc konusu cok mantikli.
açılıyor canımGogus kismini rahat açabiliyorsan ve icine sigabiliyorsan evdeki gecelik olur tabi
Normal gecelikler oluyor tamamen on acilisi onemli
Sagol canim.sukur diyelim.bebisler de.iyidir.insallah cnm
Pazartesi gitcem doktora.surekli yatiyorum.evet net den aliyorum her seyi.mobilya bile oyle yapcam sanirim canim.cunku hastane disinda disari çıkamıyorum.bebeklerin kiyafet deterjan biberon bez vs. Ihtiyaclarini hallettim cnm.besikleri kaldi ve dolap sifonyer.onlara da kArar verdim sayılır almak kaldi
Merhaba kızlar , doktordan geldik klasik amnioinfüzyon yapıldı , su azaldığı için galiba 1 hafta küçüktü haftasına göre bebeğim, doktor önemsemiyor bu durumu , muhtemelen 3-4 günde bir artık bu işlemi sürekli yaptıracağız.
efsunsuz Şafak sayıyorum bende 37 :) yani ilk hedef 29-30. Haftalar bakalım inşallah sonuna kadar sağ Salim gidebiliriz. Dua eden arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun, inanın sizlerde hep dualarımdasınız. Allah sağlıkla , hayırlısıyla bebişleri kucaklarımıza almayı nasip etsin.
Zeynosrkn84 canım, Allah yardım eder kuzuna da , size de . Güzel haberler olur inşallah önümüzdeki günlerde , ve colk colk diye emer seni tez zamanda. Haberdar etmeyi unutma bizi.
Ben evdeki bir geceliğimi ve arkası açık rahat sandaletimi alıp gideceğim o kadar haz etmiyorum lohusa kıyafetlerinden.
Günaydın kızlar. Annem dün başımın etini yedi hastane çantanı ( benim ikiz bebiş durumumda bavul oluyor kendisi) hazırla nolur nolmaz diye. Önce yıkamaktan başlayayım bari de ne önerirsiniz bebek deterjanı olarak?
canım ben yatmıyorum ama ben de netten alıyorum herşeyi
tek bebişlerin iyi olsun da...
arkadaşım ikiz annesiydi 36. haftaya kadar dayandı..aman yat kuzucuklar büyüsün de herşey olur
aynı şeylerimiz eksik neredeyse...ben de beşik dolap bakıyorum bir de kıyafet
Besik konusunda karar verdin mi cnm
Canım benim ...kaç aydır uğraşıyorsun bak çok şükür ki bu haftalara geldin...İnşallah otuzlara da geleceksin Allah ın izniyle...
Sana @karalule ye ve zeynoya dua ediyorum elimi her açtığımda.
İnşallah bebişlerimizi sağ salim alacağız kucaklarımıza..Rabbim öyle büyük ki...
Benim de bebiş 1 hafta geriydi..bakalım ne kadar arttı bu durum..Şu parlaklık olayı da var ya...O erken doğuma neden olabiliyor..Bakarsın aynı hafta bebişleri kucağımıza alırız..
Bebeğim nasıl doğacak diye çok merak ediyorum...
Keşke herşey imza ile aynı gitse ama buna da şükür
Allah hepimizin inceden inceye yüreğimizi acıtan sıkıntılarımızı hafifletsin...
Him anladim cnm.buyuyenler de sallanma sikintisi bazilarinda olabiliyor mus.bakip alirsiniz cnmeşim büyüyen alalım diyor Çilekteki büyüyen beşikler çok kullanışlı geldi bana şuan indirim de var
Ben de odam küçük çok tıkış pıkış olacak diye park beşik almayı düşünüyorum...
bu hafta almak şart ama..
Cnm bende burada kasim annelerinde ogrenmistimHurc konusu cok mantikli canim sagol bana da fikir oldu.benim de ikiz.2 ayri hurc a kiyafetlerini siralarim.
Cnm benim bir tane oldugu halde bavul yapmistim:) bavulun bir tarafi bebek icindi, diger tarafi benim icinsağolun kızlar granül sabun ve hurç olayı çok mantıklı. Bakalım bu bavula ne konacak :)) çok fazla şey götürme taraftarı da değilim aslında ama sonuçta herşeyden ikişer tane olunca fazla olacak doğal olarak :)
ARKADAŞLAR KARALULE DOĞUM YAPMIŞ. AZ ÖNCE GÖRDÜM VE BURDA PAYLAŞMAK İSTEDİM BENİM GİBİ MERAK EDENLER VARDIR DİYE.
Dün 19:59
Konu Sahibi : hidennisko
karaluleÜyeÜye
Yeni
Herkese merhaba sabah sezeryan ile doğumum ooldu. 870 gr doğdu bebişim. Şu an yenidoğan yoğun bakımda görebildim dokunabildim. Durumu stabil hale getirmişler. Çok şükür. Elimizden gelen dua. Allah'ım bütün bebekleri
Yaa harika bir fikirBen küçük buzgulu torba alicam kızlar 3 tane. Benim kızın adı Nil olacak. Birisine N birisine İ birisine L harfi isleyecegim. Doğduktan sonra ilkini N torbasını açıp giydirecekler kirlenrse İ torbasını giydirecekler hastane çıkışında da L torbasını. Bunu anneme ve eşime anlaticam ki o gün beni yormasinlar . Kendim için de böyle buzgulu torbalar ali cam ki hangi sırayla gecelikleri vereceklerini bilsinler. Sonra d Abi torbaları bebek çantasının içine koyacağım ki aradiklqrimi bulması kolay olsun. Alt açma torbasi ve yedek kıyafet torbasi gibi
Cnm jokerde indirimde besik gordum netteHim anladim cnm.buyuyenler de sallanma sikintisi bazilarinda olabiliyor mus.bakip alirsiniz cnmbi de biz surekli tasindigimiz icin ben pratik bir sey istyom.2 bebe oldugu icin 2 buyuyen besik benim de evime sigmaz . 3 4 yasina kadar idare edebilcegimz bi sey düşünüyorum.sonra karyola veya baza ya geçeriz
Sağol canımYaa harika bir fikir
Cok sevdim:)
Canım benim dogum yapacagım hastanede içeriye kıyafet kabul etmiyolar.kendileri altını bezleyip zıbın giydirip battaniyeye sarıp veriyolar.biz oda da kendimiz giydiriyoruz kıyafeti.Gunaydiiinn
Bende katiliyrm annene
Dalan roxy ya da dalin granul sabun ile
30 derecede, cift durulamalk yikayabilirsin
Ben oyle yapiyrm
Haci sakirin kokusunu sevmiyrm
Birde bebek kiyafetlerini siralama olusturarak kucuk hurca koymustuk, tik diye alip hemsireye veriyorsun, kapagini actiiginda, en ustte bez, iczibin vs siralamasi ile cok rahat aliniyor, birde hijyenik oluyro, saga sola koymuyorlar
Him anladim cnm.buyuyenler de sallanma sikintisi bazilarinda olabiliyor mus.bakip alirsiniz cnmbi de biz surekli tasindigimiz icin ben pratik bir sey istyom.2 bebe oldugu icin 2 buyuyen besik benim de evime sigmaz . 3 4 yasina kadar idare edebilcegimz bi sey düşünüyorum.sonra karyola veya baza ya geçeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?