2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben küçük buzgulu torba alicam kızlar 3 tane. Benim kızın adı Nil olacak. Birisine N birisine İ birisine L harfi isleyecegim. Doğduktan sonra ilkini N torbasını açıp giydirecekler kirlenrse İ torbasını giydirecekler hastane çıkışında da L torbasını. Bunu anneme ve eşime anlaticam ki o gün beni yormasinlar . Kendim için de böyle buzgulu torbalar ali cam ki hangi sırayla gecelikleri vereceklerini bilsinler. Sonra d Abi torbaları bebek çantasının içine koyacağım ki aradiklqrimi bulması kolay olsun. Alt açma torbasi ve yedek kıyafet torbasi gibi

sağolun kızlar granül sabun ve hurç olayı çok mantıklı. Bakalım bu bavula ne konacak :)) çok fazla şey götürme taraftarı da değilim aslında ama sonuçta herşeyden ikişer tane olunca fazla olacak doğal olarak :)

Gogus kismini rahat açabiliyorsan ve icine sigabiliyorsan evdeki gecelik olur tabi
Normal gecelikler oluyor tamamen on acilisi onemli
açılıyor canım ya ben o kadar kilo aldım sekiz kilo ama hala içine sığıyorum valla biraz boldu ondan herhalde :))

canım ben yatmıyorum ama ben de netten alıyorum herşeyi
tek bebişlerin iyi olsun da...
arkadaşım ikiz annesiydi 36. haftaya kadar dayandı..aman yat kuzucuklar büyüsün de herşey olur
aynı şeylerimiz eksik neredeyse...ben de beşik dolap bakıyorum bir de kıyafet

Canım benim ...kaç aydır uğraşıyorsun bak çok şükür ki bu haftalara geldin...İnşallah otuzlara da geleceksin Allah ın izniyle...
Sana @karalule ye ve zeynoya dua ediyorum elimi her açtığımda.
İnşallah bebişlerimizi sağ salim alacağız kucaklarımıza..Rabbim öyle büyük ki...
Benim de bebiş 1 hafta geriydi..bakalım ne kadar arttı bu durum..Şu parlaklık olayı da var ya...O erken doğuma neden olabiliyor..Bakarsın aynı hafta bebişleri kucağımıza alırız..
Bebeğim nasıl doğacak diye çok merak ediyorum...
Keşke herşey imza ile aynı gitse ama buna da şükür
Allah hepimizin inceden inceye yüreğimizi acıtan sıkıntılarımızı hafifletsin...

Son düzenleme:
Ben evdeki bir geceliğimi ve arkası açık rahat sandaletimi alıp gideceğim o kadar haz etmiyorum lohusa kıyafetlerinden.

canım ben de öyle diyordum gecelikleri bir denedim hüsrannnn
içine sığamadım bildiğim patates gibi yusyuvarlak görünüyorum...
denemeni tavsiye ederim...

canım ben uni baby sıvı deterjan , hacı şakir granül sabun aldım
bir de Roxy diye bir deterjan var ondan alacaktım tükenmişti
dalin de iyi diyorlar ama kimisi kokusu çok diye beğenmiyor kimisi kokusunu beğenip alıyor

Besik konusunda karar verdin mi cnm

Çok şükür arkadaşım gerçekten bu haftaları görmek bile mucize oldu, inşallah tamamına erdiririz , sağ Salim kucaklarımıza alırız , doktor dan güzel haberler duyarsın inşallah, 3 haftaya kadar önemsemiyor doktorlar geriliği rahat ol , bak büyümüş kuzucuk büyüdükçe daha rahat kapatır arayı ve durabildikleri kadar dururlar inşallah . Rabbim büyük , duan çok güzel amin.

Him anladim cnm.buyuyenler de sallanma sikintisi bazilarinda olabiliyor mus.bakip alirsiniz cnmbi de biz surekli tasindigimiz icin ben pratik bir sey istyom.2 bebe oldugu icin 2 buyuyen besik benim de evime sigmaz. 3 4 yasina kadar idare edebilcegimz bi sey düşünüyorum.sonra karyola veya baza ya geçeriz

Hurc konusu cok mantikli canim sagol bana da fikir oldu.benim de ikiz.2 ayri hurc a kiyafetlerini siralarim.
Cnm bende burada kasim annelerinde ogrenmistim
Burasi gercekten cok ogretici oluyor
Etrafimdakilere sordum nasil yaptiniz diye
Kimi poset icinde vermis, kimi battaniyesine sarip vermis, ben bunlari hijyenik bulmuyrm:)

Bazisi nisan bohcasi gibi sarip, kirmizi kurdela baglayip nazar boncuklari ile suslemislerdi
Bana abarti geliyor:) tabi tarz meselesi

Cnm benim bir tane oldugu halde bavul yapmistim:) bavulun bir tarafi bebek icindi, diger tarafi benim icin
Hurcu bavula degil ayri posete koymustuk
Bavulda yedekler vardi
Bavul icerisine temiz beyaz kumas bir ortu ile iki bolme yapip, bebegin kiyafetleri falan o sekilde dizili idi
Ben cok huyluyum, degmeyecek o kiyafetler biyere
Tabi bnmkilerde
Sonucta, bebegimi emzircem, tenime degicek, bende cok temiz olmaliyim:)
Geceligini yikamadan canta yapan anneler var
Ben duyunca bile cildiriyorum:)

@karalule doğum mu yaptın , Can'ım inşallah sende , @Zeynosrkn84 da sağlıklı bir şekilde bebişlerinizle eve gidersiniz tez zamanda , Allah acil şifalar versin , Allah yardımcınız olsun , durumlardan bilgilerdirin bizi.

Korkuyorum bende doğumlar oldukça hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Hepimiz sağlık lı, sıhhatli, hayırlısı ile evlatlarımızı vaktinde kucaklarımıza alırız inşallah.

Bilgilendirme için çok teşekkürler @winnur

Yaa harika bir fikir
Cok sevdim:)

Cnm jokerde indirimde besik gordum nette
Cok hosuma gitti
199 liraya dusmus tanesi
Bi bakar misin

Canım benim dogum yapacagım hastanede içeriye kıyafet kabul etmiyolar.kendileri altını bezleyip zıbın giydirip battaniyeye sarıp veriyolar.biz oda da kendimiz giydiriyoruz kıyafeti.

benim de mantığım aynı da eşim park beşikleri çok kalitesiz buluyor...
ama bence park beşik çok kullanışlı
emeklemeye başladığında içine koyarım oyuncak ta koyarım rahat rahat yemek yaparım mesela mutfakta
istediğim odaya taşırım tekerli ne de olsa
ben gene de park beşik yapıp sonra bu evden taşınıp güzel bir oda kurmayı hayal ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…