• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Günaydın kızlar dün doğuramayan ben bugün inşallah doğururum inşallah. Gece suni sancıyı kestiler bebekle ben dinleneyim diye.hiç sancım yok açılma 2 cm
Bugün sıfırdan başlayacak herşey. Hayırlısı artık. Inşallah bugün kolayca ve sağlıkla kavuşurum kızıma.yoksa bende pilav kalmayacak.
Kolay gelsin arkadaşım, sezaryen düşünmüyor mu doktor?

Yan odamda biri doğum yaptı dün akşam gelen ziyaretçi sayısını anlatamam.en az 50 kişi.yeni doğum yapmış anne ve bebeğin yanına bu kadar gelinir mi allah korusun enfeksiyon kapacaklar.zaten hemşirede kızdı koridora çıkarttı kalabalığı
Ben kimse gelmesin diye özellikle tembih ettim. Yazık kıza.

Günaydın kızlar dün doğuramayan ben bugün inşallah doğururum inşallah. Gece suni sancıyı kestiler bebekle ben dinleneyim diye.hiç sancım yok açılma 2 cm
Bugün sıfırdan başlayacak herşey. Hayırlısı artık. Inşallah bugün kolayca ve sağlıkla kavuşurum kızıma.yoksa bende pilav kalmayacak.

Allah yardımcın olsun inşallah. Normal doğurduğuna hiç pişman olmayacaksın inan bana. Allah sabır versin bugün kurtulursun inşallah. :nazar::nazar:

suyun mu gelmisti canim.senin kizlar nazli olur diye bosa demiyolar sabret minik.kizini optugunu kokladigini emzirdigini dusun ben bi haftadir her gece ruyamda bebegimi emziriyorum beynim nasil hazirlandiysa artik dualarimiz seninle az kaldi kavusmaniza :KK68:

Normal doğumdan korktuğum için isteğe bağlı sezeryan olacağım, ağrı eşiğim fazlasıyla düşüktür, hiç cesaretim yok umarım sezeryan daha kolay geçer, 38 sonu 39 başı gibi olacak net tarih belli değil ama haziranın 5 ila 10 unu arası benimki tahminen canım

Normal istiyorum ama daha belli değil maalesef plesanta aşağıdaymış ve şekerim var insülin kullanıyorum ayrıyeten dün konuşmuştuk tansiyonum yükseliyo gibi.. İnşallah bi sorun çıkmaz herşey düzelir

Canım zor biliyorum ama bir de iyi yönünden bak bebisinin içeride kaldığı bir gün bile kar onun için.. bugün inşallah doğumunu yaparsın herşey daha kolay olur bugun senin için

Makyaj malzemelerimi kol çantamda taşıyorum zaten ruj,maskara,ayna,göz kalemi,fondöten.hastaneye girmeden de kuaföre gitcem kaş ve fön işini de hallettim mi tamamdır. İnşallah hazırlıksız yakalanmam
Günaydınlar, ben waterproof maskara alıcam, evdede olabilir bir de onu temizleyebileceğim bir makyaj mendili alıcam. Ağlarsam fln akmasın :)) tabi bunları inşallah yapabilecek vaktimiz olur

ay canım ya, allah kurtarsın bir an evvel. İnşallah olacak bugün, olmadı Emire27xxx Emire27xxx dediği gibi sezeryanı düşünmeye başlaman mantıklı olacak

Günaydın arkadaslar. Bugun inş taburcu olucam.az önce doktor gelip baktı ve korse giyebilirsin dedi.ayrıca yedi gün banyo yasak dedi.bol corba neskafe su tüketecekmişim.cumA günü kontrole cagırıyo ayrıca o gün cocuk doktoruda işitme testi ve topuk kanı için cagırıyor.ha bu arada ikinci kez alınscak topuk kanı.ilkini dogduktan bir saat sonra kadar aldılar.
Yanınızda mutlaka emzik olsun.ben almamıştım pişman oldum.hep emme istegi var ama gögüste süt filan kalmadı ve acımaya basladı.yerine yatırınca agzıyla meme arıyo kuzum bulamayınca basıyo cıglıgı. Gece hiç ıyuyamadım o yüzden

Kızlar günaydın dün gece hafif adet sancısı gibi sancılarım başladı galiba veya dün çok soğuktu acaba soğuktan mı oldu bilmiyorum sonumuz hayrolsun:) kaç gündür uyuyamıyorum bende efefsunkar efefsunkar ...
Ağrılar bebegin kasiga yerleşmeye çalışmalarından olabilir. Benim de bi gerginlik var galiba özellikle kasiklarda. gergin olunca vucut kaslar kasiliyir ya spor etkusi yaratiyor :) ve sırılsıklam uyandım yine terlemisim.

Ben tüle büyük kancalı iğnelerle takıcam. Seninki uygun mu bilmiyorum gerçi.
Yok canım benimki bu tablo, ağır gelir kancalı iğne taşımaz bunu. Buna vida lazım yada ip geçircem takma yerine bakalım

Eklentiler

• IMG_7601.webp
    IMG_7601.webp
    5 KB · Görüntüleme: 96
Günaydın arkadaslar. Bugun inş taburcu olucam.az önce doktor gelip baktı ve korse giyebilirsin dedi.ayrıca yedi gün banyo yasak dedi.bol corba neskafe su tüketecekmişim.cumA günü kontrole cagırıyo ayrıca o gün cocuk doktoruda işitme testi ve topuk kanı için cagırıyor.ha bu arada ikinci kez alınscak topuk kanı.ilkini dogduktan bir saat sonra kadar aldılar.
Yanınızda mutlaka emzik olsun.ben almamıştım pişman oldum.hep emme istegi var ama gögüste süt filan kalmadı ve acımaya basladı.yerine yatırınca agzıyla meme arıyo kuzum bulamayınca basıyo cıglıgı. Gece hiç ıyuyamadım o yüzden
Yeni hayatın başladı canım yavrunla esinle güzel mutlu bir yuvaniz olsun inşallah.. darısı bizim başımıza:anne::KK200:.. hastanede neler lazım oldu olmadi müsait olduğun bir zaman yazarsan çok güzel olur. Bize de fikir olur.

Yan odamda biri doğum yaptı dün akşam gelen ziyaretçi sayısını anlatamam.en az 50 kişi.yeni doğum yapmış anne ve bebeğin yanına bu kadar gelinir mi allah korusun enfeksiyon kapacaklar.zaten hemşirede kızdı koridora çıkarttı kalabalığı
canım açılma olmuyorsa neden o kadar beklettiler anlamadım doğrusu hem sana hem bebeğe yazık o kadar sancı çektin hayırlısıyla bebeğini kucağına sağlıkla alırsın inş

Arkadaşlar bugün öğrendim bu kremi. Göğüs ucu yarasına çok iyi geliyormuş. Konşum verecek bana. Oriflame tender bal özlü krem. Bulabilirseniz fiyatı da çok uygun 6-7 lira birşeymiş... mucize krem deniyormuş, uçuğa, çarpmalara, morarıklara, nasır yumuşatmaya, basura çok iyi geliyormuş...
Canım bu güzel bir krem ama bebeğinin bunu emmesi sakıncalı olabilir kimyasal sonuçta.
Lansinohu bebeğin emmesinde bir sakınca yok.

eshma eshma Allah yardımcın olsun,çok yorucu bir süreç olsa gerek. Pilates topun var mı yanında onun üstünde zıplamak açılmayı artırıyor diyorlar,bir de çömelmek..
sen elinden geleni yaptın yapmaya çalışıyorsun umarım karşılığını alırsın,sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...

Cnm detayli bilgi verdigin icin sagol
Gogus ucu icin bana garmastan pomad iyi gemisti

Çalışan arkadaslar özlük haklarınızı öğrendinizmi ? İşi bırakınca sigorta devlet tarafından ödeniyormuş sanırım.doğumdan sonrada toplu para alıcakmışız ama prosedürü pek bilmiyrm ziraate yatıyormuş ayrıca süt parası varmış bilgilenen olursa paylasırsanız sevinirim çünkü o anlarda takip etmek zor olur bnm 9 haziranda çalışma hakkım doluyor

Back
X