• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yan odamda biri doğum yaptı dün akşam gelen ziyaretçi sayısını anlatamam.en az 50 kişi.yeni doğum yapmış anne ve bebeğin yanına bu kadar gelinir mi allah korusun enfeksiyon kapacaklar.zaten hemşirede kızdı koridora çıkarttı kalabalığı
Baya yoruldun cnm sende ya
İnsallah kolay olur doğumun hadi az kaldi
O kadar cekmisken

Çalışan arkadaslar özlük haklarınızı öğrendinizmi ? İşi bırakınca sigorta devlet tarafından ödeniyormuş sanırım.doğumdan sonrada toplu para alıcakmışız ama prosedürü pek bilmiyrm ziraate yatıyormuş ayrıca süt parası varmış bilgilenen olursa paylasırsanız sevinirim çünkü o anlarda takip etmek zor olur bnm 9 haziranda çalışma hakkım doluyor
Bizim diger forumda beat var.oraya yaz.tum ozlugunu doker ortaya...
beatrices beatrices

gunaydin kizlar cikolatalari ben facebooktan soyledim 1494414715714.webp boyle paket halinde 120 tl 100 adet cikolata suslemeler var daha gelmedi ama guzel yorumlari gayet iyi

günaydın arkadaşlar ,
uzun zamandır forma giremedim ev sahibim aniden evden çıkamamızı söyledi bu halle ev taşı yerleş birde işe git gel derken kendime hiç zaman ayıramadım :( çok zor bir süreçti toplan yerleş vs.
36.haftadayım 11 kilo aldım geçen hafta kontrole gittik bebek iyi ama hala böbreklerde minimal bir büyüme var doğunca kontrollerinizi ultrasonu yaptırrn dedi doktor dua edin bize de :dua: doğum poaziyonundaymış bundan sonra her hafta gidecekmişim nst felan.38 de çatı muayenesi var dedi eğer uygunsa sancılarını bekleriz yoksa 38 den sonra gün veririrm dedi sezeryan için.ben normal çok istiyorum inşallah herşey yoluna girer :)

Sorma canim benim ben zaten hep sanssiz biriyimdir bu durumda burnumdan geldi zaten zorla getirdik simdide böyle oldu..var canim yaninda dayimlar var asil ona bakan ablam var yani torunu oluyor hep o yanindaydi buzamana kadar berarber kaliyorlardi.. iste ne diyeyim ben burda boynu bükük kalicam eger Allah korusun birsey olur giderse annem biliyorsun ben yurtdisindayim vizesini bekledik cikarmi cikmazmi derken cok sükür cikti geldi dedim simdide böyle Rabbim büyük Insallah birsey olmaz..

Canım zaten türkiye içi başka şehirde olsan bi şekilde idare edersin derim ama çok iyi anlıyorum seni gurbette tek başınasın bi de üstüne bebek ve lohusalık gelecek.Arkadaşlar anlayışlı ol demiş ama o psikolojiyle öyle düşünülmeyebilir,lohusalık herkeste aynı etkiyi yapmıyor maalesef.Ama eğer illa ki gitmek zorundayım mutlaka gidecem derse de napacaksın mecbur idare edeceksin.Buraya yazarsın bol bol destek oluruz birbirimize.Önceliğimiz tabi ki bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almak,sonrasına bakacaz artık

Mcrhelena..................Erkek.....................isim:anneadayı::nazar:........................39.Hafta 14 kg
Efefsunkar..................Erkek....................EGE:anneadayı::nazar:........................39. Hafta 13 kg.....25 Mayıs :):emir_bebek:
Bihter34......................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:..........................38.Hafta 13 kg
Bir garip......................Erkek...................HAMZA:anneadayı::nazar:...................38.Hafta 8 kg
Feeeeminist..................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:..........................35. Hafta 1 kg
Nursecm....................Erkek.....................isim:anneadayı::nazar:..........................35.Hafta 9 kg
Cgdmkrks.................Erkek...............AHMET POYRAZ:anneadayı::nazar:......36.Hafta 20kg....... 16 haziran:emir_bebek:
Alnilam........................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:.........................35. Hafta 11kg
Dertli gelin..................Erkek..................FURKAN:anneadayı::nazar:....................34. Hafta 11 kg
Orangurann................Erkek...................SARP:anneadayı::nazar:........................35. Hafta 11 kg
M123S........................Erkek.....................GİRAY:anneadayı::nazar:...................33.Hafta 15 kg
Blgk.............................Erkek...................ALİ ASAF:anneadayı::nazar:................33.Hafta 10 kg

Haziranannesiyim........Kız.......................SARYA:anneadayı::nazar:.......................39.Hafta 12 kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN:anneadayı::nazar:...................39.hafta 9 kg
Aydii..............................Kız........................ADA:anneadayı::nazar:.........................38.Hafta 6 kg
Zencefill90...................Kız.......................ARYA MARİN:anneadayı::nazar:............38. Hafta 10 kg
Gzleem.........................Kız.......................ELA:anneadayı::nazar:..............................37.Hafta 17 kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA:anneadayı::nazar:......................36. Hafta 14 kg
Monomit.......................Kız........................DERİN:anneadayı::nazar:........................35.Hafta 20 kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA:anneadayı::nazar:.............................35.Hafta 9 kg........15 Haziran:emir_bebek:
Mavi_dem....................Kız........................isim:anneadayı::nazar:.............................35.Hafta 10 kg
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL:anneadayı::nazar:................35.Hafta 17 kg
Frkzhd.........................Kız.......................MELEK ERVA:anneadayı::nazar:.............34.Hafta 7 kg
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP:anneadayı::nazar:....................34. Hafta 11 kg
Snmclsn.......................Kız.......................ARYA:anneadayı::nazar:.............................34.Hafta 8 kg
Lilithic..........................Kız......................isim:anneadayı::nazar:...............................31.Hafta 11 kg

Günaydın ,

Benım kılomu guncelleyebılırmısın .
Snmclsn.......................Kız.......................ARYA:anneadayı::nazar:.............................34.Hafta 11 kg

Yeni hayatın başladı canım yavrunla esinle güzel mutlu bir yuvaniz olsun inşallah.. darısı bizim başımıza:anne::KK200:.. hastanede neler lazım oldu olmadi müsait olduğun bir zaman yazarsan çok güzel olur. Bize de fikir olur.
Cocuk bezi yirmi tane kadar bulundurun. Bebek cok emmese bile yinede kakasını yapıyo sık sık.şuan için dört takım kıyafet degiştik.penye battaniye iki üç tane bulunsun.ewe giderkende kalın battaniyeye sarıp götürcez. Burası bugun biraz soguk. Kendim için bi tane pijama takımı yetti. Biraz batikon filan bulastı ama kalkıp degişecek halim yok. Zaten gelenim gidenimde yok. Yanımda biraz kalın şal var. Yatınca sırtım terlşyo ve kalkınca buz gibi hava carpıyo o yüzden şal iyi oldu. Hem kalçamı filanda kapattığı için hasta bezim filan pek belli olmuyo. Hasta bezini hastane veriyo. Şuan üçin üç tane kullandım. Öyle şarıl şarıl kanama olmuyor. Eve geçince molpet gece kullanırım. Kaşık bulundurun bebek için. Sinirlenince memeti tutmak istemiyo ve kasıga damla damla sagıp agzına koyduk. Terlik bulundurun. Kagıt havlu olsun Bebegin agız silme bezi bol miltarda alın. Hem tükürügü çok çıkıyo hemde ara ara balgam kustu. Şimdilik bunlar aklıma geldi

günaydın arkadaşlar ,
uzun zamandır forma giremedim ev sahibim aniden evden çıkamamızı söyledi bu halle ev taşı yerleş birde işe git gel derken kendime hiç zaman ayıramadım :KK43: çok zor bir süreçti toplan yerleş vs.
36.haftadayım 11 kilo aldım geçen hafta kontrole gittik bebek iyi ama hala böbreklerde minimal bir büyüme var doğunca kontrollerinizi ultrasonu yaptırrn dedi doktor dua edin bize de :dua: doğum poaziyonundaymış bundan sonra her hafta gidecekmişim nst felan.38 de çatı muayenesi var dedi eğer uygunsa sancılarını bekleriz yoksa 38 den sonra gün veririrm dedi sezeryan için.ben normal çok istiyorum inşallah herşey yoluna girer :)

Geçmiş olsun canım inşallah doğduktan sonra takip edilir bişeyciği olmaz minnoşun.Çatı muayenesi hiç bilmiyorum benim de 38.hafta ama daha yapmadı,sancı açılma vs beklicez sanırım o sırada bakacak uygun değilse ben de sezaryen:) inşallah sağ salim alırız kucağımıza

Cocuk bezi yirmi tane kadar bulundurun. Bebek cok emmese bile yinede kakasını yapıyo sık sık.şuan için dört takım kıyafet degiştik.penye battaniye iki üç tane bulunsun.ewe giderkende kalın battaniyeye sarıp götürcez. Burası bugun biraz soguk. Kendim için bi tane pijama takımı yetti. Biraz batikon filan bulastı ama kalkıp degişecek halim yok. Zaten gelenim gidenimde yok. Yanımda biraz kalın şal var. Yatınca sırtım terlşyo ve kalkınca buz gibi hava carpıyo o yüzden şal iyi oldu. Hem kalçamı filanda kapattığı için hasta bezim filan pek belli olmuyo. Hasta bezini hastane veriyo. Şuan üçin üç tane kullandım. Öyle şarıl şarıl kanama olmuyor. Eve geçince molpet gece kullanırım. Kaşık bulundurun bebek için. Sinirlenince memeti tutmak istemiyo ve kasıga damla damla sagıp agzına koyduk. Terlik bulundurun. Kagıt havlu olsun Bebegin agız silme bezi bol miltarda alın. Hem tükürügü çok çıkıyo hemde ara ara balgam kustu. Şimdilik bunlar aklıma geldi
ay çok iyi oldu yazdığın canım çok sağol. Bebek bezi ve battaniyeyi fazlalaştıracağım :KK200:

merhaba kizlar bende son gaz calisiyorum kapi susunu ismarladim cikolata yla hastane icin kendim kokulu tas yapiyorum anne basi ve bebek basi icin sus yaptim fikir edinmek isteyen olursa cicilerimiz boyle Eki Görüntüle 1999009
Merhaba, çok güzel olmuş yaptıklarınız, bende bebek yatağı için fiyonk yapmak istiyorum da saten kumaş almışım güzel durmadı, siz hangi kumaşı kullandınız acaba, ne kadar kumaş gitti

Geçmiş olsun canım inşallah doğduktan sonra takip edilir bişeyciği olmaz minnoşun.Çatı muayenesi hiç bilmiyorum benim de 38.hafta ama daha yapmadı,sancı açılma vs beklicez sanırım o sırada bakacak uygun değilse ben de sezaryen:) inşallah sağ salim alırız kucağımıza
amin canım. bakalım daha var çatı muayenesine inşallah uygun olur. bu aralar okadar strese giredimki kayınvalidemler yüzüne doğum havası gelmiş diyor hergün arıyor sancın var mı nasılsın diye psikolojik olarak acaba doğacakmıyım nolacak oldum ya :/

bu arada kızım doğacak nerdeyse ama ben de isim yok hala.bu gidişle babamızın bulduğu isim olucak sanırım NEHİR :(

Kızlar bu kasılma ve sancı farklı şeyler mi? Az önce 2 kere yatakta dönerken istemsiz karnım böyle öne doğru sivrildi, sıktım sanki kendimi ama ağrı filan yok. Yalancı kasılma denilen şey mi bu????

Canım fikirlee için saol sana da yeni hayatında bol mutluluklar inşallah :) darısı da başımıza..

Bugün öğle yemeğim tam da bu sekildeydi canım :kk77: evet duymuştum bulguru.. emzirirken deneyeyim hepimizin bol bol sutu olsun inşallah.. annelik nasıl gidiyor canım deneyimlerini bizimle paylaş lütfen çok merak ediyoruz :KK200:
Ohhh afiyet olsun annelik cok guzel ve yorucu uykusuzluk had safhada oglumun huyunu suyunu cozmeye calisiyoruz sarilik olmasin diye bol emzirmeye calisiyoruz uykusundan uyanmiyor resmen ama zorla uyandiriyoruz 2 saate bi emzirmek icin hala sag memeyi almakta direniyor mucadeleye devam biberon vermemek icin savasiyoruz ilerleme kaydettik. Simdilik boyle. Alisveris yapmaya devam edenler bol bol uzun kollu zibin alin iki kat giydiriyz biz konya hala soguk bebekler icin. Emerken batiyor hep badiler zibinlar gunde 2 kere en az ust degisiyrz. Simdilik aklima gelen ihtiyac bu uzun kollu zibin

bu arada kızım doğacak nerdeyse ama ben de isim yok hala.bu gidişle babamızın bulduğu isim olucak sanırım NEHİR :KK43:
Bak o isim super. Kızım olsa ilk sıralarda olurdu kesin listemde:)
Böbreklerde ki bahsettigin sorun, bebis doğduktan sonra bi mucize olmazsa kesinlikle gececek bi durum canim sikmasin canını bu konu canını dikkat et. geçmemesi için mucize gerekiyor:) yegenimden bahsetmistim hani

Igneyi bıraktınız, normal dogumu mu bekliyorsunuz? Bende iğne kullanıyorum çarşamba günü 38+4de kontrolüm var biz hala iğneyé devam ediyoruz, bir yandan bıraktırsa birsey olursa diye de korkuyorum, seni ne kadar bekleyecek acaba yoksa sezeryan olma ihtimali var mı?
Evet normal doğum bekliyoruz yani çatı muayenesinde belli olacak kesin olarak ama sonuçta clexane normal doğuma engel diilmiş. Bir de ben pıhtılaşma nedeniyle kullanmadım. 2 düşüğüm oldu, tedbir amaçlı vuruldum.

Back
X