2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben kaçırdım 20 haziran yazıyor doğum erken neden yada orasımı yanlış

Evet 20 haziran ama suyum sınırın altına düştüğü için erken alacaklar.ama kızımda inatla gelmek istemiyor.sanci veriyorlar yine ama açılma daha 3 cm.su an doktor gel sezeryana dese koşucam o derece yoruldum

Canım bu güzel bir krem ama bebeğinin bunu emmesi sakıncalı olabilir kimyasal sonuçta.
Lansinohu bebeğin emmesinde bir sakınca yok.
Evet emzirmeden önce temizlenmesi gerekiyormuş. Yazmayı unutmuşum. Ama zaten ben lansinoh sürerkende temizlemeden hiç vermedim memeyi bebeklerimin ağzına. Oldukça yoğun bir krem çünkü lansinoh ve zararı olmasa da bebeğin ağzına yayılıp sütün tadını değiştirebilir diye düşünüyorum

Sancının zorluğu nasıl dayanılmayacak gibi mi yoksa yorgunlukdan mı dayanamıyorsun canım?
İnşallah biran önce sağlıkla kucağına alırsın.

Kızlar günaydın 9 Aydır yanmayan midem yanıyor böyle olan varmı aranızda birde sanki ben 40 haftada doğuracakmış gibi hissediyorum ama dün bi arkadaş benle aynı Doğum yapmış şok oldum görünce annemlere haftaya salı falan gelin diyordum şimdi tutuştum resmen :))

Ben de lansinohu silmeden vermiyordum ama kimyasal birşeyi yenidoğan bebeğe silsemde veremem gibi geliyor bana. Belki sirke yada başka bişeyle silinebilir doktora danışmak lazım.

Ben çalışmıyorum eşim de sağlık bakanlığında doktor.
Kızım 2010 oğlum 2011 doğumlu. 3. Çocuğum olacak inşallah. Ben ne talep edicem ne edemicem hiç anlamadım. @beatrices bi el atar mısın...

Bende uzun zamandır ağrılar vardı doktorum erken gelebilir 2 hafta falan dedi bu seferki ağrı çok baska ama bilmiyorum cantam hazır değildi ilk iş bugün onu hazirlicam .
benim de herşey alındı yıkandı ütülendi sadece çantaya koymak kalıyor ben de bügün yarın derken erteliyorum inşallah hazırlayacam yani olması gerekiyor artık.

Ben de şunu anlamadım birinci çocuğun Mayıs 2015 den sonra doğumlu olması gerekiyor diyor benim oğlum 2012 li şimdi ben 1 çocuk parası mı alacam 2 mi?

Güzel günlerde sağlıkla kullan inşallah

Ben de şunu anlamadım birinci çocuğun Mayıs 2015 den sonra doğumlu olması gerekiyor diyor benim oğlum 2012 li şimdi ben 1 çocuk parası mı alacam 2 mi?
2.çocuk için 400 tl alacaksın. 1.çocuk için zamanı geçtiği için alamıyosun. Ben de senin gibiyim.

Bide kızlar geceden beri adet sancısı gibi ağrı girip çıkıyor arada oluyordu ama günde 1 yada 2 defa.şimdi geceden beri giriyor ağrı. Dr û aradım normalde yarın randevum çok ağrıyorsa gel dedi yoksa yarın gel dedi. Çok şiddetli değil bide ayağa kalkınca olmuyor ayakta sadece aşağıya baskı var hafif bir sızlama hissediyorum vajinada diyeyim. Oğlumda doğum sürekli olan hafif adet sancısı ile başlamıltı bunda kesik kesik ama tarzı aynı.
En paspal halimle yakalanmadım inşallah doğuma kontrole gidecem hemen alacak diye korkum vardı korktuğum başıma mı gelecek? Eşimi bekliyorum gelince giderim olmadı bi nst ye girerim

Direk sezeryana almaması da iyi.Direk sezeryana diyen doktorlardan değilmiş.Ama sen de çok yoruldun canm.Allah yardımcın olsun inşallah.Sürekli girip Doğum yaptın mı diye bakıyorum

Kızlar bana çoğu kişi göğüs kalkanı gereksiz demişti. Göğüslerin fena halde hatta kanadı. Ama zeytinyağı sürüp göğüs kalkanını takınca çok rahatladım. Bide kusan bir bebeğim var. Reflü yatağı işime çok yaradı. Millet kucağına da onunla alıyor süper oldu. Ve bana çok fazla yenidoğan alma diyenlerin ağzına kürekle vurasım var. Her şey çocuğa kocaman geliyor. Ve günde 3 kıyafet değişiyoruz. Penye battaniye çok lazım oluyor. Altını açınca işedi birine ilk dakikadan gitti. Emzik verdim çenesi gelişsin diye. Avent sothie almıştım. Hemen tuttu.

Burası çok renklenmis yaaa.bayadir takip edemedim burayi. ağlayası geliyor insanın doğan bebeklerin anlatıldığı mesajlari okurken. Anlatilmasa daha mi iyi acaba, olan var olmayan var, okudukca ici icine sigmayan var :)))))) hepinizi kutluyorum guzel anneler. Allah sizi cok uzun yillar ayirmasin ins. darisi bizim basimiza. Bizim grupta tık yok:) sakin sakin takılıyoruz valla.
Bu arada uzun kollu zibin tavsiye etmistim eleştiri almıştım galiba tezim dogrulandi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…