2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cnm valla bizi birakmadan detayli yaziyorsun sagol gercekten
Arkadas sezeryan oldu yeni, onunda kanamasi olmuyormus pek
Sezeryanda kanama cok olmuyor galiba anladigim kadariyla
Belkş kişiden kişiye göre degişiyodur ama benimki şuan adet kanaması gibi.yürüyünce yada idrara cıkınca daha cok geliyo.ilk sezeryanımdada o sekişdeydi ve elli gün sürmüstü.tabi gittikçe azalarak

Hemen uzun kollu zibinlari gözden geçiriyorum canım eksikse almak üzere. Tesekkurler bilgiler için

Beatrices doğum parası için sgkli olmak gerekmiyor sanırım doğru mu anladım

Arkadaşlar bu ciğer geliştrici iğne herkese yapılıyor mu bana doktorum erken doğum riskin var demişti ama bizim bebişler dayandılar şuan 35+1 ler acaba ciğer gelişimleri tamamlandığı içinmi doktor hiç bahsetmiyor Yada doğumun başladığını düşündüğü zaman mı yapar

Ben canim nasil yaniyo anlatamam cayir cayir bende bekliyorum artik gelsn diye ama ne agrim var ne bisi

Cok tatlisin ya:)

Hareketi yok diye acil e geldik.nst de sanci tavan cikti.ben barirsak gazi saniyordum.
Acilma parmak boyuymus.ne demekse.
Sezaryen olacan bosuna sanci cekme dedi dr.nobetci.
Yatis yapti.spinalle 20-25 dk odadaydim.
Gercekten sadece sonda sorunmus. O da surekli ciş yapiyormussun diye hissettiginden.
Sutum kesildi ama gaz sorunu hep yasadigim icin kati beslennemiyom.evde hallolur ins.
Burda mama veriyorlar
3720gr.53 cm kara sacli.ben konustukca guluyor canimin ici

Ay ne guzel yaa
Sutun gelir sanirim
Mamayi nasil verıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…