2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Eline saglik cnm

3.syn sancı takılacak şimdi doktorla konuştum pilim bitti dedim bi tane daha dedi olmazsa gece sezeryana Alıcak. Gerçekten çok yoruldum
Allah kurtarsın canım. Sağ salim atlatacaksınız yüzünü görünce hepsi bir kahramanlık anısı olarak kalacak. Saglıkla gelsin minik.

Bir de benim ki tüp bebek. Koca bir ameliyathane gördü yumurtalar toplanırken beni. Doktorlar hiç rahatsız edici değil o konuda çok uzmanlar sen rahat ol kendini kasarsan daha zor oluyor.
Bu sefer rahat olmaya çalışacağım inşallah canım

Ama cnm sen yaziodun bizim oraya :)
Ya boyle bolunmusuz yazik olmus :)
Birlikten kuvvet dogar, diger konu sabit oldugu icin gelin oraya
Simdi birlik zamani:) dogum zamani :))
Ben sizin oraya yazdığımda burası da çok ilerlemisti baya kaynasmistik. Ama bazılarımız sizi de takip ediyor. Ben de

TRafikte araçla giderken arkadan minibüs çarptı bizim araca, boynum fln acımıyor ama kemerin geldiği yere karnımın altında çok az baskı oldu, bebek hareket ediyor ama korktum biraz. Bişi olur mu
Allah daha büyüklerinden korusun cnm. Geçmiş olsun

Bugün geceki sancılar yüzünden hastaneye gittim sancı çıkmadı. Zaten yatarken orda hiççıkmaz kalkarım bi sancı girer öyle bişey oldu yani Dr muayene etti bebeğim zayıf 3054 gr dha az da olabilir daha fazla da dedi yanılma payı var dedi 1 hafta daha sık dişini doğurma.sakın dedi 28 i gecesi yatış yapılacak 29 sabahı saat 7 de alacak sezeryana inşallah. Hastane ücreti 1000 tl Dr not yazdı Dr indirimi var diye yüzde 10 da öyle indirim oldu :) 990 tl. Sanırım topikteki en Ucuz doğumlar arasında benimki olacak.dr um yarın akşam Prag A gidiyor cumartesi dönecek inşallah onun yokluğuna gelmez kızım az daha sabret hapis hayatına :)

Pardon 1000 değil 1100 % 10 indirimle 990 1000 yazmış

Bence git. O kadar bekleme.

Bence bebek zayıf değil gayet iyi. Çok yorulma da kasılmaları tetiklemesin. 2 lt. den fazla da su iç Allahın izniyle bisey olmaz. Aklını da doktora yorma hiç gitmemiş gibi düşün.

Kızlar 29 Mayıs'ta benim sezeryan günüm. Günler yaklaştıkça gerilmeye başladım nedense. Aslında mutlu olmam lazım. Çok heyecanlıyım, yavrumu kucağıma almak istiyorum ama korkuyorum sanırım. Bakabilicek miyim, sütüm gelicek mi, lohusa bunalımına girer miyim... gibi bir sürü endişe. Bir de çevrede herkes sağolsun 'şöyle zor o dönem, böyle zor' diye diye beni gerdiler. Sezeryan sonrası da zor tabi, bir de o var. Benim gibi gerilen var mı başka? Ne yapsam da aşsam bunları?

Evet canım malesef zorlanacağımız bir dönem olacak tabiki...ama yinede en güzel zamanlarımız olacak bence.yavrumuz kucağımızda sağlıklı olsun yeter.bide bu dönemin biraz abartıldığına inanıyorum.insanlar yaşadıkları zorlukları hep abartarak anlatırlarki vay be helal olsun dedirtsinler)zaten anne olmak deliliktir derler ve biz bunu bike isteye kabul ettik nelerden nelerden vazgeçtik bebeklerimiz uğruna kimbilir.vücudumuzdan ailemizden bakımımızdan maddi imkanlarımızdan vb.ama olsun yeterki sağlıkla hayırlısıyla yanımızda olduklarında şükür sebeplerimiz olacaklar herşeye rağmen.kötüye hazırlayalım kendimizi uykusuz gecelere,ateşle acil kapılarında beklemeye,milletin gerwksiz sorularına,göğüslerimizin acımasına....hepsi bizde toplanacak değil ya)geçecek o dönemlerde Allahın izbiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…