2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bunları kesinlikle düşünmeyelim. Hep güzel şeyleri düşünelim ki güzel olsun. Etraf moral bozmaya bayılıyor aklı sıra akıl veriyo halbuki zamanında kendi de yaşadı en çok onların anlaması lazım ama nerdeee. Herşey elimizin altında çok şükür yeterki sağlıklı olsunlar biz kadınız ve anneyiz hepsinin üstesinden geliriz Allahın izniyle sakin şüphe etme bundan

Çok eskiden hatırladığım bi sahne geldi aklıma oyun mu çizgi film mi anımsayamadım aduket diye bi hareket yapıyordu böyle ellerini birleştirip kıvılcım topu gibi bişey çıkarıp karşısındakine fırlatıyordu belki anımsayan vardır işte benim öyle yapasım geliyo o felaket tellâllarına

Kızlar çok şükür kızıma kavuştum akşam 9 45 te doğdu.normal doğum yaptım ve 10 dakikada açılmam oldu birden
Epidural de yapamadık doktpr bile 15 dakikalık yoldan yetişemedi nöbetçi doktpr Son saniyede geldi kesik atıp bebeği aldı kesik attığını inanın o an hiç anlamadım. Ayrıca Fotoğrafçı Bile yetişemedi.beni uyutup diktiler. 3 dikişim var. 2 gün sancı ve böbrek ağrısı çektim ama Son 15 dakika eşimi resmen yoluyordum.15 dakika 2 güne bedeldi.sanırım forumda ilk normal doğum yapan benim.darısı isteyen herkese olsun ama açılması benimki kadar hızlı sancı ise kuş gibi hafif olsun.kızım 2400 doğdu.erkrn doğduğu için emme refleksi az göğsümü veriyorum ağzına alamıyor alınca uyuya kalıyor. Inşallah emme refleksi gelişir Benimde bol sütün olur.

Ay canım Allah analı babalı büyütsün miniğini. Çok şükür atlattınız bundan sonra toparlarsınız inşallah.çok sevindim

Gözün aydın canım çok sevindim :)iki gün çektin ama değdi kavuştun meleğine :)küvezede girmemiş ne güzel bundan güzeli varmk inşallah bol bol sütün olur emer yavrun allah analı babalı büyütsün inşalalh..ilk normal doğum yapan sensin evet bizede moral oldun :)

Ayy topiğin en güçlüsü bebeğin hayırlı olsun canım. Allah analı babalı büyütsün. Çok şükür hamilelik ve doğum serüvenin bitti.
Darısı bizim de başımıza inşallah. Yavrunu sev , öp, kokla... Sütün bol olsun inşaallah

Sen cok cektin
Normal dogumla sonuclanmasina sevndim yoksa yazik olacakti
Hadi goZun aydin gecmis olsun
Allah bebeginj saglikla buyutmeyi nasip etsin
Kilosu bence iyi, cabuk toparlar

Cnm sen gel yazilasalim burda beraber asalim :)
Surec aslinda cok guzel bir surec, cok hizli geciyor ve bebegin o minikligini oyle ozluyor ki insan, o yuzden doya doya yasamak lazim
İnsanlar sanki lohusaligi berbat etmek uzerine kurgulanmislar, sen bunun bilincinde ol
Daha hamileyken basliyorlar simdi dinlen bol bol bebek dogunca uyumayacaksin zatenlee
Yok oyle bisey, guzel olmayan sey hamilelik
Lohusalik harika bisey, uyumadan da yorulsanda sen bir annesin, harika duygular yasiyorsunn oaha bicilmez
Bu guzelligi kimsenin bozmasina izin yoooook
Sut mut konulari da asilir, bebegede bakilir
Bak gor tecrubeliler sana dhaa kotu gozukecek, sok olacaksin, cunku biz ayni zamanda bilincli anneleriz, okuyrz, gelisistiyoruz kendimizi
Bodoslama annelik yapmiyrz, o yuzden de kimsenin mudahalesine insan izin bile vermek istemiyr
Dogruyu her zaman anne bilir ve uygular,
Takildiklarimizi burda biz paylasir hallederiz, hepimiz ayni surecten geciyor olacagiz
Sen hic endiselenme tamam mi

Harikasın super mom çok şükür ki kavuştun yavruna bundan sonrası çok çabuk toparlar emme reflekside gelişir bol bol sütün olsun inşallah

Ayycok şükür güçlü kadın.. bol bol sutun olsun. Canım çabuk .toparlanin inşallah

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah. Çok uğraştın ama sonuç güzel oldu çok şükür. Bol sütlü günler diliyorum.

Alarmlar kırmızı ama hala gelen giden,gelmek isteyen,gelmek için bişeyler yapan bir bebiş yok ortada:))) benim alarmı düşürebiliriz yeşile arsinlicim benim daha rahat bi 15 günüm var gibi:)))
Kızlar hadi bu sabah bi atraksiyon bekliyorum sizden.Biri yazsın nişanım geldi suyum geldi hastaneye gidiyorum yoldayım diye:)))
Yoksa bu grubu biri lanetlemiş dicem yanda bebek kalmadı bizim bebişler içerde yaşını dolduracak

Liste sırasına göre doğuralım işte :) mcrhelena baslasın :)) kilom aynı kaldı benim bu arada

Ah keşkeee:))) yok canım valla bende en ufak bir kıpırtı bile yok,sıramı efefsunkar a devrediyorum ama ondan da çok umutlu değilim, @Asi4261 den çok umutluydum ama onda da bişey yok henüz sanırım:) hiç beklenilmeyen biri olacak gibi geliyor bana:))

ne cok cektin ya seni okurken bana sıkıntı basıyordu doktoruna kiziyodum niye sezeryan yapmiyo kadin tukendi diyodum ama iyiki yapmamis ne guzel normal dogum yaptin yine cok gucluymussun tebrik ederim seni. Ikinizin de iyi olmasina cok sevindim masallah minik kizina toparlar insallah kisa surede :)

Benim arkadaşım tam 40 haftayı doldurduğu gün doğum yaptı canım. Bebeği kız olmasına rağmen bekledi

Çok şükür, gözün aydın canım.. sağlıkla, mutlulukla büyüsün yawrun...darısı başımıza

Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı büyütsün.
Bebeğinle bol sütlü günlere kavuşursun inşallah biran önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…