2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok şükür. Ben biraz geriden takip ettiğim için sayfaları hızlı hızlı okudum valla ne oldu acaba diye.Allah korumuş

Benim arkadaşım tam 40 haftayı doldurduğu gün doğum yaptı canım. Bebeği kız olmasına rağmen bekledi

Örnekler çok canım o yüzden ben de 40 falan olur diyorum,geçen nst ye göre doktor da daha gelmeye niyeti yok dedi,sancı çıkmadı çünkü hiç.Belli de olmuyor birden de gelebiliyor ama şuan bi kasık,bel,sırt ağrısı kasılma hiçbişey yok:)

gozun aydin canim.cok.sukur bebegin de sen de iyisiniz ilk normal dogumumuz hayirli olsun bize guc moral oldun darisi bize olsun insallah

Cnm bnm. Tebrik ederim. Allah kurtardı. Çok mutlu oldum güne senin güzel haberinle başladığım için. Gözlerim doldu okurken. Maşallah bebeğine.

Allah analı babalı büyütsün musmutlu güzel günleriniz olsun inşallah. İyiki sezeryan olmamışsın bak 15 dakikada doğurmuşsun işte. tebrik ederim darısı bütün bekleyen hamilelerin başına inşallah

Kızlar günaydın. Gece ne olduğunu anlamadığım biçimde bildiğiniz adet sancısı yaşadım ama aralıksız 10 15 dakika. Acaba bu sancı belirtisi midir yaşayan var mı

Günaydın kızlar. Dün kontrol vardı. Durumlar iyi, keyfi yerinde kızımın. Çarşamba çatı muayenesi var... Geçen hafta nst de sancı vardı. Bu hafta izne ayrılınca ben rahat, o rahat sancı falan yok. Her sabah belki bi hareket vardır diye giriyorum foruma ama, hepimiz bebişleri yerinden memnun sanırım. Hayırlısı bakalım.

Çok şükür öyle sevindim ki anlatamam.Gözün aydın canm.İkinize de güzel sağlıklı mutlu bir ömür dilerim

Kızlar günaydın. Gece ne olduğunu anlamadığım biçimde bildiğiniz adet sancısı yaşadım ama aralıksız 10 15 dakika. Acaba bu sancı belirtisi midir yaşayan var mı

Geçen gece ben de uyuyamadım.Ertesi gün randevum vardı.O sırada da az az ağrıyordu belim.Nstde sancım çıktı.Hissettin mi dedi doktor sadece, evet dedim.hazırlık heralde

Geçen gece ben de uyuyamadım.Ertesi gün randevum vardı.O sırada da az az ağrıyordu belim.Nstde sancım çıktı.Hissettin mi dedi doktor sadece evet dedim.hazırlık heralde
Ya ben hep ritmik gelecek bir dakika ağrıyacak sonra bi süre rahatlayacağız gibi düşünüyordum bu aralıksız olunca Doğum ağrısı da böyle mi diye korkuttu açıkçası. Sancı çıkacaksa çıksa da ağrıları boşuna çekmemiş olsak bari

Ben de o gün acaba açılmam falan var midir dedim.Baya ağrıdı çünkü bana göre.sancılar da 30-50-100-70 falan vardı ara ara.Doktor çok normal karşıladı.Bikaç gündür De hiçbirşeyim yok mesela.Hareket etmese kilolu olmasam unutucam hamileliği

eshma Sabrettiğine değdi canım, o kadar sancı çektikten sonra sezeryana alınsaydın üzülürdüm senin için. Allah uzun ömürler versin kızına.

eshma ilk normal doğumumuz sen oldun. Gözün aydın, sağlıklı sıhhatli büyüsün bebiş. Bir an önce emmeyi öğrensin, bol bol sütün olsun :)

Ayy canım keşke ama benim kızda tık yok. Bu haftaya randevu da bulamadım zaten haftaya kaldık.
Ben efsunsuz u bekliyorum

Demek ki bunlar hazırlık sancıları oluyor çünkü sen benden baya öndesin canım doktor artık Doğum başladıysa önemser bizi

Ama cnm sen yaziodun bizim oraya :)
Ya boyle bolunmusuz yazik olmus :)
Birlikten kuvvet dogar, diger konu sabit oldugu icin gelin oraya
Simdi birlik zamani:) dogum zamani :))

Bence de aynı yerde olmalıyız. Ben şahsen hepinizi ayrı ayrı merak ediyorumBirleştirilemezmi acaba mayıs annalerindeydi galiba ya da nisan hatırlamıyorum ama birleşmişlerdi.Biz de yapalım nasıl alacaksa.

Ayy canım keşke ama benim kızda tık yok. Bu haftaya randevu da bulamadım zaten haftaya kaldık.
Ben efsunsuz u bekliyorum

Benim kız da yerini sevdi heralde :) hiç bir belirti yaşamıyorum. Sancı ağrı tık yok. :)
Randevu konusunu takma kafana canım. Bişeu olsa zaten gideceksin. Son günlerimiz, büyük doğuramam diye korkma. Beklicez artık ne zaman gelmek isterlerse bizim nazlılar :)
Bu arada ben de efsunsuz u merak ediyorım.

ya masallahhhh cok sukur cektigin onca sanciya ragmen normal dogum yaptin canimm o kadar guclusun ki onca aciya sanciya ragmen dayandin masallahh Allahim korusun ikinizide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…