Ay cnm dogru diyorsunBence de aynı yerde olmalıyız. Ben şahsen hepinizi ayrı ayrı merak ediyorumBirleştirilemezmi acaba mayıs annalerindeydi galiba ya da nisan hatırlamıyorum ama birleşmişlerdi.Biz de yapalım nasıl alacaksa.
Örnekler çok canım o yüzden ben de 40 falan olur diyorum,geçen nst ye göre doktor da daha gelmeye niyeti yok dedi,sancı çıkmadı çünkü hiç.Belli de olmuyor birden de gelebiliyor ama şuan bi kasık,bel,sırt ağrısı kasılma hiçbişey yok:)
Gozun aydin maşallah ikinize de. Ne guzel ya teker teker geliyo bebislerKızlar çok şükür kızıma kavuştum akşam 9 45 te doğdu.normal doğum yaptım ve 10 dakikada açılmam oldu birden
Epidural de yapamadık doktpr bile 15 dakikalık yoldan yetişemedi nöbetçi doktpr Son saniyede geldi kesik atıp bebeği aldı kesik attığını inanın o an hiç anlamadım. Ayrıca Fotoğrafçı Bile yetişemedi.beni uyutup diktiler. 3 dikişim var. 2 gün sancı ve böbrek ağrısı çektim ama Son 15 dakika eşimi resmen yoluyordum.15 dakika 2 güne bedeldi.sanırım forumda ilk normal doğum yapan benim.darısı isteyen herkese olsun ama açılması benimki kadar hızlı sancı ise kuş gibi hafif olsun.kızım 2400 doğdu.erkrn doğduğu için emme refleksi az göğsümü veriyorum ağzına alamıyor alınca uyuya kalıyor. Inşallah emme refleksi gelişir Benimde bol sütün olur.
Normal doğurmayı o kadar çok istedim ki bi de çok ufak tefegim hiç iri bebegim olacağı aklıma bile gelmemişti canım. Hamilelik çok güzel iri bebek olmasa beklerim daha hiç sorun değil ama daha çok kilo almadan gelsin istiyorum sadece. Ama kızlarimiz zamanını biliyordur eminim. Herşey olacağına varıyor bekleyeceğiz artık canım dediğin gibi acil bişey olursa zaten hastaneye gidebilirim.Benim kız da yerini sevdi heralde :) hiç bir belirti yaşamıyorum. Sancı ağrı tık yok. :)
Randevu konusunu takma kafana canım. Bişeu olsa zaten gideceksin. Son günlerimiz, büyük doğuramam diye korkma. Beklicez artık ne zaman gelmek isterlerse bizim nazlılar :)
Bu arada ben deefsunsuz u merak ediyorım.
Hayırlısıyla vakitlice olur doğumun inşallah canım. Zaman azaldıkça sabırsızlık çoğalıyor haklısın
Gerçekten hazırlık galiba.Bugün De doğmadı demeyi bıraktım artıkDemek ki bunlar hazırlık sancıları oluyor çünkü sen benden baya öndesin canım doktor artık Doğum başladıysa önemser bizi
Babanneme bikac hafta boyunca her sorusunda daha 2ay var diyip duriyodum sorular artmasin diye. Sonunda kadin patladi. Bu iki ay niye hic dusmuyo asagi surekli 2ay var diyoNormal doğurmayı o kadar çok istedim ki bi de çok ufak tefegim hiç iri bebegim olacağı aklıma bile gelmemişti canım. Hamilelik çok güzel iri bebek olmasa beklerim daha hiç sorun değil ama daha çok kilo almadan gelsin istiyorum sadece. Ama kızlarimiz zamanını biliyordur eminim. Herşey olacağına varıyor bekleyeceğiz artık canım dediğin gibi acil bişey olursa zaten hastaneye gidebilirim.
Ay bi de şu daha dogurmadin micilar var ya hergün en az 3-4 kişi soruyor beni arayamiyirlar da annemi arıyorlar millete dert oldu bizim bebisler. Bir dahaki hamileligimde kesinlikle 1 ay sonrasını soyleyecegim doğum tarihi olarak.
Kızlar çok şükür kızıma kavuştum akşam 9 45 te doğdu.normal doğum yaptım ve 10 dakikada açılmam oldu birden
Epidural de yapamadık doktpr bile 15 dakikalık yoldan yetişemedi nöbetçi doktpr Son saniyede geldi kesik atıp bebeği aldı kesik attığını inanın o an hiç anlamadım. Ayrıca Fotoğrafçı Bile yetişemedi.beni uyutup diktiler. 3 dikişim var. 2 gün sancı ve böbrek ağrısı çektim ama Son 15 dakika eşimi resmen yoluyordum.15 dakika 2 güne bedeldi.sanırım forumda ilk normal doğum yapan benim.darısı isteyen herkese olsun ama açılması benimki kadar hızlı sancı ise kuş gibi hafif olsun.kızım 2400 doğdu.erkrn doğduğu için emme refleksi az göğsümü veriyorum ağzına alamıyor alınca uyuya kalıyor. Inşallah emme refleksi gelişir Benimde bol sütün olur.
Normal doğurmayı o kadar çok istedim ki bi de çok ufak tefegim hiç iri bebegim olacağı aklıma bile gelmemişti canım. Hamilelik çok güzel iri bebek olmasa beklerim daha hiç sorun değil ama daha çok kilo almadan gelsin istiyorum sadece. Ama kızlarimiz zamanını biliyordur eminim. Herşey olacağına varıyor bekleyeceğiz artık canım dediğin gibi acil bişey olursa zaten hastaneye gidebilirim.
Ay bi de şu daha dogurmadin micilar var ya hergün en az 3-4 kişi soruyor beni arayamiyirlar da annemi arıyorlar millete dert oldu bizim bebisler. Bir dahaki hamileligimde kesinlikle 1 ay sonrasını soyleyecegim doğum tarihi olarak.
Annem mayista doğuracağıma o kadar emindi ki herkese mayista diyordu doğum icinBabanneme bikac hafta boyunca her sorusunda daha 2ay var diyip duriyodum sorular artmasin diye. Sonunda kadin patladi. Bu iki ay niye hic dusmuyo asagi surekli 2ay var diyo
Aynen öyle canım aslında çıkınca işimiz daha zor ilkokulu falan da içerde o kutsak herşeyden korusak onlarıDoğurmadın mı diyenlere dışarda büyütmek zor biZim kız içerde büyüyor diyorum
Yok kardes yok, bende de şimdilik tık yok, annem de geldi dün, onu bekliyor benim akıllı kızım diyordum şimdi birde neden dogmuyor diye annem ile strese gireceğiz anlaşılan :) bu arada benim aksam kontrolüm var, bakalım doktor da hala bekleyecek mi diyecek?
Yani benimde en merak ettiğim bu, bana çatı muayenesini son haftalarda yapacağım dedi.Herkes o kadar büyütüyor ki insan ister istemez tedirgin oluyor.Bu bahsettikleri şey smear gibi,alttan ultrason gibi oluyorsa neden bu kadar abartılıyor anlayamıyorum. Onu abartan kadınlar kocalarına neler çektirir kimbilirAlttan muayenede korkacak hiçbirşey yok 30 sn. Sürüyor sürmüyor kendinizi rahat bırakın bitti gitti. Halk arasında o kadar çok konuşuluyor ki büyüdükçe büyüyor bu mevzu
TRafikte araçla giderken arkadan minibüs çarptı bizim araca, boynum fln acımıyor ama kemerin geldiği yere karnımın altında çok az baskı oldu, bebek hareket ediyor ama korktum biraz. Bişi olur mu
Kızlar çok şükür kızıma kavuştum akşam 9 45 te doğdu.normal doğum yaptım ve 10 dakikada açılmam oldu birden
Maşallah canım, el ense yatıyolar bu kuzular, bende her sabah bi heyecan giriyorum hadi biri doğurmuş olsun diye ama yok :)Günaydın kızlar. Dün kontrol vardı. Durumlar iyi, keyfi yerinde kızımın. Çarşamba çatı muayenesi var... Geçen hafta nst de sancı vardı. Bu hafta izne ayrılınca ben rahat, o rahat sancı falan yok. Her sabah belki bi hareket vardır diye giriyorum foruma ama, hepimiz bebişleri yerinden memnun sanırım. Hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?