• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar çok şükür kızıma kavuştum akşam 9 45 te doğdu.normal doğum yaptım ve 10 dakikada açılmam oldu birden
Epidural de yapamadık doktpr bile 15 dakikalık yoldan yetişemedi nöbetçi doktpr Son saniyede geldi kesik atıp bebeği aldı kesik attığını inanın o an hiç anlamadım. Ayrıca Fotoğrafçı Bile yetişemedi.beni uyutup diktiler. 3 dikişim var. 2 gün sancı ve böbrek ağrısı çektim ama Son 15 dakika eşimi resmen yoluyordum.15 dakika 2 güne bedeldi.sanırım forumda ilk normal doğum yapan benim.darısı isteyen herkese olsun ama açılması benimki kadar hızlı sancı ise kuş gibi hafif olsun.kızım 2400 doğdu.erkrn doğduğu için emme refleksi az göğsümü veriyorum ağzına alamıyor alınca uyuya kalıyor. Inşallah emme refleksi gelişir Benimde bol sütün olur.
Çok şükür Canm Allahım analı babalı büyütmenizienasip etsin bol bol sütlü günleriniz olsun günahlarına sayılsın çektiklerin çok cektin cidden dayanılmaz bişeymi peki Doğum nasıldı sence normal dogum deli işimi bende epudural istemiyorum herkes delimisn diyor ;)

Kızlar çok şükür kızıma kavuştum akşam 9 45 te doğdu.normal doğum yaptım ve 10 dakikada açılmam oldu birden
Epidural de yapamadık doktpr bile 15 dakikalık yoldan yetişemedi nöbetçi doktpr Son saniyede geldi kesik atıp bebeği aldı kesik attığını inanın o an hiç anlamadım. Ayrıca Fotoğrafçı Bile yetişemedi.beni uyutup diktiler. 3 dikişim var. 2 gün sancı ve böbrek ağrısı çektim ama Son 15 dakika eşimi resmen yoluyordum.15 dakika 2 güne bedeldi.sanırım forumda ilk normal doğum yapan benim.darısı isteyen herkese olsun ama açılması benimki kadar hızlı sancı ise kuş gibi hafif olsun.kızım 2400 doğdu.erkrn doğduğu için emme refleksi az göğsümü veriyorum ağzına alamıyor alınca uyuya kalıyor. Inşallah emme refleksi gelişir Benimde bol sütün olur.
Sagsalim kucagina aldin ya bebegini... masallah diyorum sana ve bebegine.. Allah anali babali buyutsun, hayirli olsun. Insallah en kisa zamanda tutar gogsunu canim.. Emzik veriliyomus sanirim boyle durumlarda emme refleksi gelissin diye..

KIRMIZILIKUCUKKIZ KIRMIZILIKUCUKKIZ aynen her gören ne zaman doğurcan diye sorması beni benden alıyo. Bitmez bu sorular :)

tencerekapakmisali tencerekapakmisali zaten benim gözümde büyümesi de bu yüzden çatı muayenesinin. Kardeşime sordum, kendini kasmazsan bişey olmaz. Sadece iki parmağıyla kemikleri kontrol ediyomuş dr. Kasarsam eğer hem iş uzarmış hem de ağrırmış.

Normal doğurmayı o kadar çok istedim ki bi de çok ufak tefegim hiç iri bebegim olacağı aklıma bile gelmemişti canım. Hamilelik çok güzel iri bebek olmasa beklerim daha hiç sorun değil ama daha çok kilo almadan gelsin istiyorum sadece. Ama kızlarimiz zamanını biliyordur eminim. Herşey olacağına varıyor bekleyeceğiz artık canım dediğin gibi acil bişey olursa zaten hastaneye gidebilirim.
Ay bi de şu daha dogurmadin micilar var ya hergün en az 3-4 kişi soruyor beni arayamiyirlar da annemi arıyorlar millete dert oldu bizim bebisler. Bir dahaki hamileligimde kesinlikle 1 ay sonrasını soyleyecegim doğum tarihi olarak.
Banada iri Bebek catında darlık var diyip duruyor Bence çok iri değil yani böyle giderse 40 haftayı tamamlarsa 3700 doğar 200 gr da gidiyor doğunca 3500 kalır senin nasıl Bebek iri diyormuşya

KIRMIZILIKUCUKKIZ KIRMIZILIKUCUKKIZ aynen her gören ne zaman doğurcan diye sorması beni benden alıyo. Bitmez bu sorular :)

tencerekapakmisali tencerekapakmisali zaten benim gözümde büyümesi de bu yüzden çatı muayenesinin. Kardeşime sordum, kendini kasmazsan bişey olmaz. Sadece iki parmağıyla kemikleri kontrol ediyomuş dr. Kasarsam eğer hem iş uzarmış hem de ağrırmış.
Kasmayın bencede elinizden geldiğince ben kastım belkide ondan dar geldi belkide gerçekten dar ondan hissettim şimdi bunun ikilemine girdim kasmamaya calısın yani

eshma eshma gözün aydın iyi ki pes etmemişsin. Allah analı babalı büyütsün.

Kasmayın bencede elinizden geldiğince ben kastım belkide ondan dar geldi belkide gerçekten dar ondan hissettim şimdi bunun ikilemine girdim kasmamaya calısın yani

Aynı durumdayım.Çatın dar gözüküyor ya da kastığın için öyle dedi

Bana soranlara sen yap 6-7 ayda çıkartırsın benim gibi ağırdan almazsın diyorum.
Bıktım :KK70:

Normal doğurmayı o kadar çok istedim ki bi de çok ufak tefegim hiç iri bebegim olacağı aklıma bile gelmemişti canım. Hamilelik çok güzel iri bebek olmasa beklerim daha hiç sorun değil ama daha çok kilo almadan gelsin istiyorum sadece. Ama kızlarimiz zamanını biliyordur eminim. Herşey olacağına varıyor bekleyeceğiz artık canım dediğin gibi acil bişey olursa zaten hastaneye gidebilirim.
Ay bi de şu daha dogurmadin micilar var ya hergün en az 3-4 kişi soruyor beni arayamiyirlar da annemi arıyorlar millete dert oldu bizim bebisler. Bir dahaki hamileligimde kesinlikle 1 ay sonrasını soyleyecegim doğum tarihi olarak.
Sorma canim ya gelirse ogreniceksnz iste durmadan sorup niye bizi geriyorsunuz anlamiyorum

Bence birbirimize karsı daha ilımlı olmalıyız
Sonra gerginlik olunca başlık kapanıyor dikkatinize...
Fikirlerimizi özgürce söyleyebiliriz ama karsıdakini kırmadan teşekkürler

Dün cok yorgundum baya bi yer gezdim ayaklarımda şiş şimdi okuldayım ama dayanamıycam ogleden sonra eve dönücem inş
Siz neler yapıyosunuz?biri foto koymustu depend o ama sanırım daha büyük paketti bimdeki tek secenek

Yani benimde en merak ettiğim bu, bana çatı muayenesini son haftalarda yapacağım dedi.Herkes o kadar büyütüyor ki insan ister istemez tedirgin oluyor.Bu bahsettikleri şey smear gibi,alttan ultrason gibi oluyorsa neden bu kadar abartılıyor anlayamıyorum. Onu abartan kadınlar kocalarına neler çektirir kimbilir :ıslık:

çok geçmiş olsun..

ay hadi gözün aydın,bizde seninle birlikte 9 doğurduk burda. Şükür ki aldığın sancılara değdi,sağlıkla aldın bebeğini.Bol bol sütün olsun inşallah :KK200:

@efsunsuz dan ses yok,dün doğuracaktı sanırım,inşallah bebeğine doyamadığı için yazamıyordur :anneadayı:
Canım dediğim gibi 30 sn . Gibi süren bişey kendini kazma bekle olup bitiyor rahatsız edici mi evet ama ilk cinsel ilişkiden farkı yok sadece sonrası acı yok çatı muayenesinde.

Bugün belim çok ağrıyor. Sanki ellerimde ağır poşetlerle durakta 1 saat otobüs bekleme ağrısı gibi :))
Bu doğum ağrıları grubuna mı giriyor yoksa yorgunluk mu seçemiyorum.

Sizde bel ağrısı nasıl?
Benim bel ağrım oluyor son günlerde. Adet agrisi gibi ama düzensiz ve uzun sürüyor

Banada iri Bebek catında darlık var diyip duruyor Bence çok iri değil yani böyle giderse 40 haftayı tamamlarsa 3700 doğar 200 gr da gidiyor doğunca 3500 kalır senin nasıl Bebek iri diyormuşya
37+4 te 3460 ti canım böyle giderse 4u bulabilir dedi bana. Devlet hastanesi olduğu icin güveniyorum yani sezeryan olsun diye böyle dediğini dusunmuyorum canim

Yaaa peki o sırada edilen küfürlerde kabul mü. Filmlerde saydırılıyor ya kocalara :KK11:
:KK70::KK70::KK70: ilahi.. çok güldüm buna :KK48:

Valla o konuda eşime güvenmek zorundaydım. Her iki çocuğumda planlı sezaryen ile 38+3 te doğdu. Hatta oğlumun doğumgünüyle eşimin doğumgünü aynı gün. Herkes aynı gün olsun diye bebeği özellikle o gün aldığını düşündü eşimin ama gerçekte 38+3 o güne denk geliyordu. Yani 38+2, 38+3 olması zaten uygun zamanlar anladığım kadarıyla...
Daha önceki çocukların zorunluktan mı sezeryan oldu? Bi kadın doğumcu tanıdığım, normal doğumu delilik olarak görüyor da :KK45:

O an çok anlamadım çok sıkmadı diye hatırlıyorum sonra çok dokunup bastırınca hafif acıyor ama o da normaldir heralde. Kemer etkiler mi ki?
Geçmiş olsun , ucuz atlatmışsın. Iyi olmanıza sevindim :halay:

Gözün aydın:halay::halay::halay:

Kızlar günaydın. Gece ne olduğunu anlamadığım biçimde bildiğiniz adet sancısı yaşadım ama aralıksız 10 15 dakika. Acaba bu sancı belirtisi midir yaşayan var mı
Ya bu adet sancısıa benzer kasık ağrısını son bir haftadır ara ara bende hissediyorum.:KK17: Bebek hazırla mı yapıyor ya da ben geliyorum mu diyor acaba :rolleyes::KK42:

:KK70::KK70::KK70: ilahi.. çok güldüm buna :KK48:

Daha önceki çocukların zorunluktan mı sezeryan oldu? Bi kadın doğumcu tanıdığım, normal doğumu delilik olarak görüyor da :KK45:

Geçmiş olsun , ucuz atlatmışsın. Iyi olmanıza sevindim :halay:

Gözün aydın:halay::halay::halay:

Ya bu adet sancısıa benzer kasık ağrısını son bir haftadır ara ara bende hissediyorum.:KK17: Bebek hazırla mı yapıyor ya da ben geliyorum mu diyor acaba :rolleyes::KK42:
Neden oyle goruyormus acaba merak ettim

Back
X