2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dün akşam doğumhanede Nst ye aldılar beni. Sancı çeken bir kadın vardı onun çığlıklarını duyunca korktum ben ya, o cesaretim kırıldı. Bir de eşimin doğumhaneye girememe olayından dolayı bir gerginlik vardı şimdi iyice tırstım.
Bu arada doğumhaneye çıkınca oda kapılarını inceledim kapı süsü asmak için bir apart vardı çok sevindim :))

Evet haklısın. Zor olacağı kesin ama aşariz inşallah. Ben tüp bebekle hamile kaldım, bebek sahibi olmayı çok istedim. Allah bana nasip etti. İnşallah kucağıma alınca bütün endişelerim geçer. Hepimiz için huzurlu bir dönem olur inşallah.

Evet herkes felaket tellalı. Bunlar iyi günlerin diyen kaç kişi oldu bilmiyorum. Sürece mi hazırlamak istiyolar diyorum bazen ama çok yoğun baskı oluyor gerçekten. 'Bol bol uyu daha uyuyamazsın' 'Sütün olur mu bakalım' 'Bebek gazlı olmasa bari' gibi bir sürü şey. Biz bunları söylemeyelim kimseye sonradan

Gözün aydın canım. Sonuç çektiğin çileye değdi, çok sevindim. Zamanla her şey yoluna girer. Bebişin de bol bol emer inşallah.

Kizlar emzikleri biberonlari kaynatiniz mi ben dogum cantami tamamlamak uzereyim artik ne kadar zaman kaynatiniz bebegimin cicilerini yikadim utuledim yarin kendi geceliklerimide yikiycam nasipse

Kızlarrrr merhabalar doğum yaptım
Bebeğim 3370 grdı ultrasonda 2960 gr doğdu
İlk kontrolleri iyi çok şükür
Spinal anestezi oldum. Benim için dün çok zordu. Ama kızım öyle güzel ki minicik...Sütüm de gelmedi.bebeğin memeyi almasını sağlamaya çalışıyorum. İnşallah sütüm de gelir bebeği beslerim. Mama veriyoruz sarılık olmasın diye.Etiketleyen herkese teşekkürler. Dün ameliyat olurken dua ettin. Rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Allah nasip etmiş ne güzel, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın. Geri kalan şeylerde gelip geçecek hemencecik

Çok sevindim insalla bol bol sütun olur

Hadi gözün aydın canım, o kadar da küçük değilmiş maşallah.Kontrollerinin iyi çıkmasına da çok sevindim.
En kısa zamanda bol bool sütün olsun da emzir inşallah

Gözün Aydın canım bol bol sütün olsun insallah sağlıkla bebeğinle evinize dönersin

Kizlar emzikleri biberonlari kaynatiniz mi ben dogum cantami tamamlamak uzereyim artik ne kadar zaman kaynatiniz bebegimin cicilerini yikadim utuledim yarin kendi geceliklerimide yikiycam nasipse
10 dk dan biraz fazla kaynattım canım ben. Şimdiden Ellerine sağlık, kolay gelsin :)

Butun
Herşeyi bi tencereye doldurdum göğüs pompasından mama kaşığına kadar biberon emzik ne varsa sonra su koyup ocağa koydum kaynamaya başlayınca 5 dk sonra altını kapattım...çok korktum camlar kırılacak silikonlu olanlar erir mi diye ama bişi olmadı hiç birine

oy maşallah size
Gözün aydın, uzun sağlıklı güzel ömrü olsun inşallah

Canııım biraz araştırdım da vücut yalancı sancı ve ağrılarla hazırlık yapıyormuş, açıkçası biraz tırstım ama artık olsun da tek derdimiz yanımızdaki bebeğimiz olsun karnınızdaki değil

Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindim

Eşim beni normal doğuma hiç zorlamadı... hamile olduğumu öğrendiğimiz andan itibaren planlar hep sezaryen üzerine kuruluydu... son aylarda kızım makat geliş olduğu için normal doğum zaten olmayacakmış. Eşim genel olarak hasta talebine bırakılması taraftarı... kimi hasta normal doğuma çok kararlı gelir, şartlar uygunsa normali zorlarım, kimi hasta ben asla normal doğum sancısına dayanamam sezaryen istiyorum der, ona asla normal doğumu dayatmam der... yani eşim de herşey normalse senin bedenin senin kararın taraftarı... riskli durumlarda tabiki hastanın iradesini dikkate almıyor.

Selam kızlar. Pazartesi günü son kez sağlık ocağına gittim. Tahlil aldılar sonuçlarım çıkmış bugün almaya gittim moralim bozuldu. Daha önce tsh değerim yüksek çıktığı için doktora gitmiştim. Doktor sağlık ocağındaki tahlili baz almayıp tekrar tahlil almıştı. Sağlık ocağında 6.12 çıkmıştı tsh. Hastanede 3 küsürlü bişey çıkmıştı. Doktorda 25 mg lık hap verdi . Düzenli kullandım 20 gün önce tekrar kontrole gittiğimde 2.16 çıkmıştı doktor hapa devam et dedi. Şimdiyse sağlık ocağındaki testte 5.52 çıkmış tsh. Hangine inanacağımı şaşırdım bu kadar arada fark olmasıda çok ilginç yani

efsunsuz geçmiş olsun cnm. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. sütün de tez vakitte gelir inşallah.
tebrik ediyorum seni :) darısı bizlere olsun.

Çok sevindim, güle güle sağlıkla büyüsün... şansı bahtı hep açık olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…