- 27 Ocak 2016
- 1.801
- 2.330
- 83
- 38
Evet haklısın. Zor olacağı kesin ama aşariz inşallah. Ben tüp bebekle hamile kaldım, bebek sahibi olmayı çok istedim. Allah bana nasip etti. İnşallah kucağıma alınca bütün endişelerim geçer. Hepimiz için huzurlu bir dönem olur inşallah.Evet canım malesef zorlanacağımız bir dönem olacak tabiki...ama yinede en güzel zamanlarımız olacak bence.yavrumuz kucağımızda sağlıklı olsun yeter.bide bu dönemin biraz abartıldığına inanıyorum.insanlar yaşadıkları zorlukları hep abartarak anlatırlarki vay be helal olsun dedirtsinler)zaten anne olmak deliliktir derler ve biz bunu bike isteye kabul ettik nelerden nelerden vazgeçtik bebeklerimiz uğruna kimbilir.vücudumuzdan ailemizden bakımımızdan maddi imkanlarımızdan vb.ama olsun yeterki sağlıkla hayırlısıyla yanımızda olduklarında şükür sebeplerimiz olacaklar herşeye rağmen.kötüye hazırlayalım kendimizi uykusuz gecelere,ateşle acil kapılarında beklemeye,milletin gerwksiz sorularına,göğüslerimizin acımasına....hepsi bizde toplanacak değil ya )geçecek o dönemlerde Allahın izbiyle
Evet herkes felaket tellalı. Bunlar iyi günlerin diyen kaç kişi oldu bilmiyorum. Sürece mi hazırlamak istiyolar diyorum bazen ama çok yoğun baskı oluyor gerçekten. 'Bol bol uyu daha uyuyamazsın' 'Sütün olur mu bakalım' 'Bebek gazlı olmasa bari' gibi bir sürü şey. Biz bunları söylemeyelim kimseye sonradanBunları kesinlikle düşünmeyelim. Hep güzel şeyleri düşünelim ki güzel olsun. Etraf moral bozmaya bayılıyor aklı sıra akıl veriyo halbuki zamanında kendi de yaşadı en çok onların anlaması lazım ama nerdeee. Herşey elimizin altında çok şükür yeterki sağlıklı olsunlar biz kadınız ve anneyiz hepsinin üstesinden geliriz Allahın izniyle sakin şüphe etme bundan
Çok eskiden hatırladığım bi sahne geldi aklıma oyun mu çizgi film mi anımsayamadım aduket diye bi hareket yapıyorduböyle ellerini birleştirip kıvılcım topu gibi bişey çıkarıp karşısındakine fırlatıyordu belki anımsayan vardır işte benim öyle yapasım geliyo o felaket tellâllarına
Gözün aydın canım. Sonuç çektiğin çileye değdi, çok sevindim. Zamanla her şey yoluna girer. Bebişin de bol bol emer inşallah.Kızlar çok şükür kızıma kavuştum akşam 9 45 te doğdu.normal doğum yaptım ve 10 dakikada açılmam oldu birden
Epidural de yapamadık doktpr bile 15 dakikalık yoldan yetişemedi nöbetçi doktpr Son saniyede geldi kesik atıp bebeği aldı kesik attığını inanın o an hiç anlamadım. Ayrıca Fotoğrafçı Bile yetişemedi.beni uyutup diktiler. 3 dikişim var. 2 gün sancı ve böbrek ağrısı çektim ama Son 15 dakika eşimi resmen yoluyordum.15 dakika 2 güne bedeldi.sanırım forumda ilk normal doğum yapan benim.darısı isteyen herkese olsun ama açılması benimki kadar hızlı sancı ise kuş gibi hafif olsun.kızım 2400 doğdu.erkrn doğduğu için emme refleksi az göğsümü veriyorum ağzına alamıyor alınca uyuya kalıyor. Inşallah emme refleksi gelişir Benimde bol sütün olur.
Allah nasip etmiş ne güzel, inşallah sağlıkla kucağına alacaksın. Geri kalan şeylerde gelip geçecek hemencecikEvet haklısın. Zor olacağı kesin ama aşariz inşallah. Ben tüp bebekle hamile kaldım, bebek sahibi olmayı çok istedim. Allah bana nasip etti. İnşallah kucağıma alınca bütün endişelerim geçer. Hepimiz için huzurlu bir dönem olur inşallah.
Çok sevindim insalla bol bol sütun olurKızlarrrr merhabalar doğum yaptım
Bebeğim 3370 grdı ultrasonda 2960 gr doğdu
İlk kontrolleri iyi çok şükür
Spinal anestezi oldum. Benim için dün çok zordu. Ama kızım öyle güzel ki minicik...Sütüm de gelmedi.bebeğin memeyi almasını sağlamaya çalışıyorum. İnşallah sütüm de gelir bebeği beslerim. Mama veriyoruz sarılık olmasın diye.Etiketleyen herkese teşekkürler. Dün ameliyat olurken dua ettin. Rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Kızlarrrr merhabalar doğum yaptım
Spinal anestezi oldum. Benim için dün çok zordu. Ama kızım öyle güzel ki minicik...Sütüm de gelmedi.bebeğin memeyi almasını sağlamaya çalışıyorum. İnşallah sütüm de gelir bebeği beslerim. Mama veriyoruz sarılık olmasın diye.Etiketleyen herkese teşekkürler. Dün ameliyat olurken dua ettin. Rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Gözün Aydın canım bol bol sütün olsun insallah sağlıkla bebeğinle evinize dönersinKızlarrrr merhabalar doğum yaptım
10 dk dan biraz fazla kaynattım canım ben. Şimdiden Ellerine sağlık, kolay gelsin :)Kizlar emzikleri biberonlari kaynatiniz mi ben dogum cantami tamamlamak uzereyim artik ne kadar zaman kaynatiniz bebegimin cicilerini yikadim utuledim yarin kendi geceliklerimide yikiycam nasipse
Herşeyi bi tencereye doldurdum göğüs pompasından mama kaşığına kadar biberon emzik ne varsa sonra su koyup ocağa koydum kaynamaya başlayınca 5 dk sonra altını kapattım...çok korktum camlar kırılacak silikonlu olanlar erir mi diye ama bişi olmadı hiç birineKizlar emzikleri biberonlari kaynatiniz mi ben dogum cantami tamamlamak uzereyim artik ne kadar zaman kaynatiniz bebegimin cicilerini yikadim utuledim yarin kendi geceliklerimide yikiycam nasipse
oy maşallah sizeKızlarrrr merhabalar doğum yaptım
Canııım biraz araştırdım da vücut yalancı sancı ve ağrılarla hazırlık yapıyormuş, açıkçası biraz tırstım ama artık olsun da tek derdimiz yanımızdaki bebeğimiz olsun karnınızdaki değililahi.. çok güldüm buna
Daha önceki çocukların zorunluktan mı sezeryan oldu? Bi kadın doğumcu tanıdığım, normal doğumu delilik olarak görüyor da
Geçmiş olsun , ucuz atlatmışsın. Iyi olmanıza sevindim
Gözün aydın
Ya bu adet sancısıa benzer kasık ağrısını son bir haftadır ara ara bende hissediyorum.Bebek hazırla mı yapıyor ya da ben geliyorum mu diyor acaba
Allah analı babalı büyütsün inşallah çok sevindimKızlarrrr merhabalar doğum yaptım
ilahi.. çok güldüm buna
Daha önceki çocukların zorunluktan mı sezeryan oldu? Bi kadın doğumcu tanıdığım, normal doğumu delilik olarak görüyor da
Geçmiş olsun , ucuz atlatmışsın. Iyi olmanıza sevindim
Gözün aydın
Ya bu adet sancısıa benzer kasık ağrısını son bir haftadır ara ara bende hissediyorum.Bebek hazırla mı yapıyor ya da ben geliyorum mu diyor acaba
Çok sevindim, güle güle sağlıkla büyüsün... şansı bahtı hep açık olsun inşallah...Kızlarrrr merhabalar doğum yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?