2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ay harika moral verdin valla. Süpersin. Baya rahatladım, çok sağol. İnşallah birbirimize destek oluruz. Doğum yapan kaybolmasın bir yere:))

Bende var ama sancı 20yi bulmuyo:)) rahatı yerinde minnoşların

Ahh gözün aydın, çok sevindim. Sağlıklı sıhhatli ömrünüz olsun.

Kendi hastanende de son bir kez yaptır canım, demek ki tsh ta değişiklik olabiliyor. Benimde sağlık ocağında ki tahlili kabul etmemişti dr. arka arkaya 2 gün tsh için kan vermiştim.

Tebrikler, güle güle sağlıkla büyütün bebeğinizi...allah hayırlı sağlıklı bir evlat etsin

@TuruncuHayal Canım bu arada kontrolun iyi gecer umarim guzel habelerle gel inşallah

eve geldim cnm.
önce muayene etti.
3000gr
50 cm
plesanta yaşlanmaya başlamış
amniyon sıvısı sınırın altına düşmüş
o yüzden haftada 2 kez sıkı takibe alıyorum seni dedi.
cumartesi günü gideceğim tekrar.
çatı kontrolü yaptı.
yan kemikler gayet iyi ama ön kemik basık dedi.
o yüzden %60 normal %40 sezeryan görünüyor dedi.
eğer bu süreçte bebek doğum kanalına geçebilirse normal denicez.
ön kemiğin öne doğru basık olması yüzünden doğum kanalına başı yerleşemezse de mecburi sezeryan dedi.
2 farklı vajinal muayene etti.
2 sinde de derin nefes aldım ve full rahat olmaya çalıştım çünkü çok canım acıdı. ki ben dayanıklı biriyimdir.
ikisi toplamda 1.5 dk gibi bir zaman sürdü.
Allah tan kısa sürdüler.
ilk muayene amniyon sıvısındaki azalmanın nedeni içindi.
eğer sızıntı çatlak vs varsa hemen doğuma alacakmıştı beni.
ikinci muayene de çatı içindi işte.
smeer testi gibi sandım ben. ama alakalı yok.
nts ye gönderdi muayene sonrası.
dr a da dedim. nts de gram hareket etmiyor benim kız.
ama sonrasında çılgınlar gibi gerdiriyor kendini.
dr a dedim ki : karnımı yarıp çıkacak neredeyse çok canımı acıtıyor dedim.
bu iyi bişey sıvı sınırın altında olduğu için hareketleri çok daha önemli,
azalma olduğu an hemen gel dedi.
soracağım soruları da soramadım yine
cumartesi gittiğimde bu defa not kağıdına yazıp o şekilde soracam.
aklıma gelenler bunlar..
umarım sıvı azalması yüzünden sorunsuz tamamlarım süreci.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hersey iyi demi cnm
Cok sevndim yaa
Hadi goZun aydinnn olsunnn

Canım artık endişelenme evresini geçmişsşin sen.38. haftadasın .Bebeğinin boyu ve kilosu da çok iyi.Canını sıkma en kötü sezeryan olursun o da sağlık olsun gerisi önemli değil.Hakkımızda hayırlısı ney ise o olsun inşallah.

Kendi hastanende de son bir kez yaptır canım, demek ki tsh ta değişiklik olabiliyor. Benimde sağlık ocağında ki tahlili kabul etmemişti dr. arka arkaya 2 gün tsh için kan vermiştim.
Yarın sabah gideceğim canım birde orda baksınlar bakalım inşallah normal çıkar. Sağlık ocağındaki hemşire felaket tellalı gibi her gidişimde korkutuyor beni..

evet evet. ben zaten hep şunu dedim : kızım nasıl gelmek isterse kendi karar versin. normal doğum istiyorum evet ama o kadar çok örnek var ki heran her şeye hazırlıklı olmalıyız. sezeryan veya normal artık hangisi varsa kaderimde onu yaşayacağım. tek duam kızıma sağlıklı bir şekilde kavuşayım.

Gozun aydin bebisinle birlikte guzel gunler sizinle olsun. Masallah

ben olsam ben de senin gibi düşünürdüm. ama sen yine de hastaneyi baz al. dr unla konuş bakalım ne dicek. moralini bozma içini ferah tut. bişey olmaz son düzlükteyiz.

ben olsam ben de senin gibi düşünürdüm. ama sen yine de hastaneyi baz al. dr unla konuş bakalım ne dicek. moralini bozma içini ferah tut. bişey olmaz son düzlükteyiz.
Canim ben en son 1ay once endokrine gittim. Degerim 1.6ydi ama doktorum daha olcmemize gerek yok doguma kdr cok oynamasi beklenmez ilacina devam et sikinti olmaz demisti. Son donemleri pek takmiyorlar anladigim kadariyla. Icini ferah tut sıkıntı yasamazsin inşallah

Benim de dun temizligim yapildi halilari sermedim annemin emanet halilarini aldim doguma belki bayrama kadar onlari kullanicam kirlenmesin hemen diye. Cok sukur herseyimiz hazir sayilir bir bebek arabamiz kaldi o da dogum sonrasina kalacak büyük ihtimal. Dun saglik ocagina gittim son takibimdi 12 kilo almisim tansiyon normal. 4.gun topuk kani icin gelecekmisiz eger haftasonuna gelirse ilk pazartesi gidecekmisiz. Dogum yaptiginda eşin veya sen beni arayip haber verin dogumun oldugunu dedi. Bir de benden bol bol dua istedi eskisehire tayininin cikmasi icin :)) arkadaslar bir de sey sormak istiyorum bu ultrasondaki kilolarda hep yanilma oldu galiba dogum yapan arkadaslarda evet boyle bisey var zaten ama ben yasamadigim icin ilginc geldi ilk dogumumda doktorum 3042 gram olctu ve bebegim 3040 gram dogdu yani gramina kadar tutturdu neredeyse yine de cok kucuk dogan bebegimiz yok hepsi saglikli cok şükür ama bu sefer bende de boyle birsey olur mu diye merak ediyorum ayni doktora gitmiyorum da. Herkesi hazırlıyorum zaten benden buyuk bisey beklemeyin cikmiyo diye beklentileri yuksek tutmuyorum

Evet benim Dr da bugün artı eksi 400 gr yanılma payı dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…