• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimde bugün kontrolüm vardı kızlar ben dikişliyim yani rahimde dikiş vardı nstde sancım çıkarsa doktor alıcaktı dikişi sancı çıktı dikişim alındı..çatı muaynesinden korkanlar varsa benm dikiş almam işlemim çok daha acılıydı onyüzden çatıniçin kontrol ederken anlamadım bile..1cmdr açıklığım varmış şimdi bekliyoruz pazartesiye kadar heran gelebilirmiş gelmeyebilirde tabi hayırlısı artık bakalım..

kizlar ya izne ayrildiktan sonra evde yan gelip yatmaya ne kadar alistiysam iki gundur yuruyus yapiyorum yururken sanki kemiklerim kirilacak yurudukce kasiklarimda agri oluyor acaba zararli mi olur ki agri ola ola yurumek artik 38. haftam bebegimde iri bu yuzden dogsun istiyorum yoksa sezeryana kalacaz bu gidisler oglum 4 kiloyu gececek normal de doguramiyacam o kiloyla :63:

Kızlar hastane için çikolata dışında neler yaptınız? Ramazan da geliyor ne yapacağımı şaşırdım. Masa da boş kalsın istemiyorum :110:

Kızlar oğlum 3358 gram olmuş. Doktor 38 haftalık gibi duruyor dedi. 16sını beklemeyebilirmiş. Bana da 1-10 Haziran arasında sanki olcak gibi geliyor
Canım masallah diyelim tombiş bir Bebek;)) ... bizim kız da o civarlarda ben de 38 +2 deyim öndeymiş seninki bayağı../ normal mi düşünüyorsun ??

Kızlarrrr merhabalar doğum yaptım
Bebeğim 3370 grdı ultrasonda 2960 gr doğdu
İlk kontrolleri iyi çok şükür
Spinal anestezi oldum. Benim için dün çok zordu. Ama kızım öyle güzel ki minicik...Sütüm de gelmedi.bebeğin memeyi almasını sağlamaya çalışıyorum. İnşallah sütüm de gelir bebeği beslerim. Mama veriyoruz sarılık olmasın diye.Etiketleyen herkese teşekkürler. Dün ameliyat olurken dua ettin. Rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Allah bağışlasın ne mutlu sana..

Spinal anestezi oldum. Benim için dün çok zordu. Ama kızım öyle güzel ki minicik...Sütüm de gelmedi.bebeğin memeyi almasını sağlamaya çalışıyorum. İnşallah sütüm de gelir bebeği beslerim. Mama veriyoruz sarılık olmasın diye.Etiketleyen herkese teşekkürler. Dün ameliyat olurken dua ettin. Rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Gözün aydın canm allah analı babalı büyütsün

Aaa hayırlı olsun, senden ses çıkmayınca suphelenmistik zaten, hadi sende atlattin rabbim sağlıklı bol sütlü günler nasip etsin insallah

Selam hanımlar :) inanmazsınız şu anda oğlanın hastahane kıyafetleri yıkanıyor :D Sonra müslinleri, penye battaniye ve havluları yıkayacağım.
Kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum, sağ bacağım ağrıyor sürekli.
Son güne kadar hamile gibi değilim, hoplayıp zıplıyorum derken, eve geldim geleli sürünüyorum. Anlamadım gitti.

Selam kızlar. Pazartesi günü son kez sağlık ocağına gittim. Tahlil aldılar sonuçlarım çıkmış bugün almaya gittim moralim bozuldu. Daha önce tsh değerim yüksek çıktığı için doktora gitmiştim. Doktor sağlık ocağındaki tahlili baz almayıp tekrar tahlil almıştı. Sağlık ocağında 6.12 çıkmıştı tsh. Hastanede 3 küsürlü bişey çıkmıştı. Doktorda 25 mg lık hap verdi . Düzenli kullandım 20 gün önce tekrar kontrole gittiğimde 2.16 çıkmıştı doktor hapa devam et dedi. Şimdiyse sağlık ocağındaki testte 5.52 çıkmış tsh. Hangine inanacağımı şaşırdım bu kadar arada fark olmasıda çok ilginç yani
Bende yaşadım öyle bişey sağlık ocağında 4 e yakın çıkmıştı ilaca başlamalısın bebeğinde gelişim geriliği olur gibi konuştu hemen hastaneye gidip tekrar yaptırdım 1.58 cıktı. Doktor sağlık ocağının verilerine güvenmiyoruz bazı tahlillerde yanılıyorlar dedi. Korkuttu bizi ama çok şükür bişey cıkmadı sende güven doktoruna

ben olsam ben de senin gibi düşünürdüm. ama sen yine de hastaneyi baz al. dr unla konuş bakalım ne dicek. moralini bozma içini ferah tut. bişey olmaz son düzlükteyiz.

Canim ben en son 1ay once endokrine gittim. Degerim 1.6ydi ama doktorum daha olcmemize gerek yok doguma kdr cok oynamasi beklenmez ilacina devam et sikinti olmaz demisti. Son donemleri pek takmiyorlar anladigim kadariyla. Icini ferah tut sıkıntı yasamazsin inşallah

Aynen canım artık son düzlükteyiz. Sağlık ocağındaki hemşirenin olumsuz yorumlarına çok canım sıkıldı. Kendi doktorum olumsuz birşeyin olmadığını söylüyor. İnşallah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alalım :KK200:

Bende yaşadım öyle bişey sağlık ocağında 4 e yakın çıkmıştı ilaca başlamalısın bebeğinde gelişim geriliği olur gibi konuştu hemen hastaneye gidip tekrar yaptırdım 1.58 cıktı. Doktor sağlık ocağının verilerine güvenmiyoruz bazı tahlillerde yanılıyorlar dedi. Korkuttu bizi ama çok şükür bişey cıkmadı sende güven doktoruna
Evet canım banada doktor sağlık ocağındaki tahlile güvenmiyorum demişti. Yarın gideceğim bakalım doktora inşallah sağlık ocağı yanılmıştır. Doktorumda olumsuz bir yorum yapmadı.

Bir de seninki kız o yüzden erken gelir dedik:)) inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım sancı grafiğin,bebişin kilosu,kanala yerleşmesi tam istediğin gibi olsun :dua:
Amin canım inşallah, yavaş yavaş haziran anneleri olarak doğumlar da başladı çok şükür, yani hafif sancıların arttığını düşünüyorum bende ama doğum için sanırım hala günüm var, doktordan sonra mutlaka yazmaya çalışirim inşallah hersey yolundadır...

Aaaa aynısını bana da söylediler.Tahlillerini dışarda bir labaratuvarda yaptırdıklarından dolayı bazı test sonuçları yanlış çıkıyomuş.Çok kez karşılaştıklarını söylediler. Hastanede yaptırmak en mantıklısı.

kizlar ya izne ayrildiktan sonra evde yan gelip yatmaya ne kadar alistiysam iki gundur yuruyus yapiyorum yururken sanki kemiklerim kirilacak yurudukce kasiklarimda agri oluyor acaba zararli mi olur ki agri ola ola yurumek artik 38. haftam bebegimde iri bu yuzden dogsun istiyorum yoksa sezeryana kalacaz bu gidisler oglum 4 kiloyu gececek normal de doguramiyacam o kiloyla :63:
Benim dr. 37 ye kadar kendini yorma, 37 den sonra yürüyüş ve egzersizlere başlıcaz dedi. O yüzden yürümende bir sakınca yoktur, yürü dinlene dinlene. Çömelme hareketi yap bol bol

Back
X