• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam hanımlar :) inanmazsınız şu anda oğlanın hastahane kıyafetleri yıkanıyor :KK70: Sonra müslinleri, penye battaniye ve havluları yıkayacağım.
Kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum, sağ bacağım ağrıyor sürekli.
Son güne kadar hamile gibi değilim, hoplayıp zıplıyorum derken, eve geldim geleli sürünüyorum. Anlamadım gitti.
Allah kolaylık versi diyelim :)
Bende haftaiçi gayet iyiyim işyerinde ama haftasonu bende çok halsiz, yorgun hissediyorum.
Bizi bekleyen işlerin stresimi oluyor acaba evde ?

Selam hanımlar :) inanmazsınız şu anda oğlanın hastahane kıyafetleri yıkanıyor :KK70: Sonra müslinleri, penye battaniye ve havluları yıkayacağım.
Kendimi yorgun ve halsiz hissediyorum, sağ bacağım ağrıyor sürekli.
Son güne kadar hamile gibi değilim, hoplayıp zıplıyorum derken, eve geldim geleli sürünüyorum. Anlamadım gitti.

Sen geçen gün çarpıntım var da diyodun yanlış hatırlamıyosam.Bu saydığın belirtiler potasyum eksikliğinde çok görülüyomuş. Bir araştır istersen. Yorgunluk,halsizlik, uyku hali ,çarpıntı......

canım asitli birşeyler istiyor, limonlu soda, cola gibi zararlı şeyler :)
Sade soda zararlı mıdır? Arada içiyorum ama vicdanım rahat değil

Allah kolaylık versi diyelim :)
Bende haftaiçi gayet iyiyim işyerinde ama haftasonu bende çok halsiz, yorgun hissediyorum.
Bizi bekleyen işlerin stresimi oluyor acaba evde ?
Bence işteyken adrenalin filan yüklenip yapıyoruz, evde kendimizi dinliyoruz:) Ki ben aslında sabahtan beri mail atıp iş yürüttüm. Yine de halsizim.

Sen geçen gün çarpıntım var da diyodun yanlış hatırlamıyosam.Bu saydığın belirtiler potasyum eksikliğinde çok görülüyomuş. Bir araştır istersen. Yorgunluk,halsizlik, uyku hali ,çarpıntı......
Dışarıdan vitamin alamadığım için, eksiklik varsa şaşırmam. Gideyim bir muz filan yiyeyim. Teşekkür ederim :KK200:

Evet canım banada doktor sağlık ocağındaki tahlile güvenmiyorum demişti. Yarın gideceğim bakalım doktora inşallah sağlık ocağı yanılmıştır. Doktorumda olumsuz bir yorum yapmadı.

Aaaa aynısını bana da söylediler.Tahlillerini dışarda bir labaratuvarda yaptırdıklarından dolayı bazı test sonuçları yanlış çıkıyomuş.Çok kez karşılaştıklarını söylediler. Hastanede yaptırmak en mantıklısı.

Evet malesef öyle şimdi bizde güven sorunu oluştu mesela bebeklerimiz hayırlısıyla doğduğunda da aynı şeyler olursa ben hastanede çocuk doktorumu ayarladım inşallah onada gidicem sadece aşılarını sağlık ocağında yaptırmayı düşünüyorum

eve geldim cnm.
önce muayene etti.
3000gr
50 cm
plesanta yaşlanmaya başlamış
amniyon sıvısı sınırın altına düşmüş
o yüzden haftada 2 kez sıkı takibe alıyorum seni dedi.
cumartesi günü gideceğim tekrar.
çatı kontrolü yaptı.
yan kemikler gayet iyi ama ön kemik basık dedi.
o yüzden %60 normal %40 sezeryan görünüyor dedi.
eğer bu süreçte bebek doğum kanalına geçebilirse normal denicez.
ön kemiğin öne doğru basık olması yüzünden doğum kanalına başı yerleşemezse de mecburi sezeryan dedi.
2 farklı vajinal muayene etti.
2 sinde de derin nefes aldım ve full rahat olmaya çalıştım çünkü çok canım acıdı. ki ben dayanıklı biriyimdir.
ikisi toplamda 1.5 dk gibi bir zaman sürdü.
Allah tan kısa sürdüler.
ilk muayene amniyon sıvısındaki azalmanın nedeni içindi.
eğer sızıntı çatlak vs varsa hemen doğuma alacakmıştı beni.
ikinci muayene de çatı içindi işte.
smeer testi gibi sandım ben. ama alakalı yok.
nts ye gönderdi muayene sonrası.
dr a da dedim. nts de gram hareket etmiyor benim kız.
ama sonrasında çılgınlar gibi gerdiriyor kendini.
dr a dedim ki : karnımı yarıp çıkacak neredeyse çok canımı acıtıyor dedim.
bu iyi bişey sıvı sınırın altında olduğu için hareketleri çok daha önemli,
azalma olduğu an hemen gel dedi.
soracağım soruları da soramadım yine :KK43:
cumartesi gittiğimde bu defa not kağıdına yazıp o şekilde soracam.
aklıma gelenler bunlar..
umarım sıvı azalması yüzünden sorunsuz tamamlarım süreci.
Canım bende de aynı şekilde dedi üst kemik basık olduğu için %70 sezeryan dedi. Ama kanala girince daha net belli olur dedi. İkimizde de aynı sonuç çıkmış ne garip.. bak kilosu da boyu da iyi. İnşallah sağ salim kucağımıza alalım

Benim geçen hafta sancılarım vardı hatta bi gece doğuruyom galiba dedim eşime hastaneye gittik. Sancılarım 40-60-70-100 çıkmıştı ebe alttan baktı açılman yok eve git dedi. Sonra da kızım küstü galiba son kontrolde bütün nst sancı sıfırdı. En azından bi 10 olsaydı dedim ama yok :))

Benimde bugün kontrolüm vardı kızlar ben dikişliyim yani rahimde dikiş vardı nstde sancım çıkarsa doktor alıcaktı dikişi sancı çıktı dikişim alındı..çatı muaynesinden korkanlar varsa benm dikiş almam işlemim çok daha acılıydı onyüzden çatıniçin kontrol ederken anlamadım bile..1cmdr açıklığım varmış şimdi bekliyoruz pazartesiye kadar heran gelebilirmiş gelmeyebilirde tabi hayırlısı artık bakalım..
Canim atlattin hayirlisyla bak ne stresler yasadin ama bugunlere geldin cok sukur bebeginide kucagina alacaksin insalalh

Kızlar çok şükür kızıma kavuştum akşam 9 45 te doğdu.normal doğum yaptım ve 10 dakikada açılmam oldu birden
Epidural de yapamadık doktpr bile 15 dakikalık yoldan yetişemedi nöbetçi doktpr Son saniyede geldi kesik atıp bebeği aldı kesik attığını inanın o an hiç anlamadım. Ayrıca Fotoğrafçı Bile yetişemedi.beni uyutup diktiler. 3 dikişim var. 2 gün sancı ve böbrek ağrısı çektim ama Son 15 dakika eşimi resmen yoluyordum.15 dakika 2 güne bedeldi.sanırım forumda ilk normal doğum yapan benim.darısı isteyen herkese olsun ama açılması benimki kadar hızlı sancı ise kuş gibi hafif olsun.kızım 2400 doğdu.erkrn doğduğu için emme refleksi az göğsümü veriyorum ağzına alamıyor alınca uyuya kalıyor. Inşallah emme refleksi gelişir Benimde bol sütün olur.
Oy maşşallah bol sütün olsun inş

Canım masallah diyelim tombiş bir Bebek:KK66:) ... bizim kız da o civarlarda ben de 38 +2 deyim öndeymiş seninki bayağı../ normal mi düşünüyorsun ??
Yok sezeryan olcak benimki :) doktor da ben de rahatız o yüzden. Doktor 13 gün önde olması normal dedi. Haftaya gelcek bu çocuk tosun:D

Kızlarrrr merhabalar doğum yaptım
Bebeğim 3370 grdı ultrasonda 2960 gr doğdu
İlk kontrolleri iyi çok şükür
Spinal anestezi oldum. Benim için dün çok zordu. Ama kızım öyle güzel ki minicik...Sütüm de gelmedi.bebeğin memeyi almasını sağlamaya çalışıyorum. İnşallah sütüm de gelir bebeği beslerim. Mama veriyoruz sarılık olmasın diye.Etiketleyen herkese teşekkürler. Dün ameliyat olurken dua ettin. Rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Canim gozunuzaydin. Kizinin saglikli olmasina cok sevindim, endiselerin vardi cunku. Allah anali babali buyutsun. Insallah en kisa zamanda gelir sütün bol bol. O durumda bizi de dusunup dua ettigin icin ayrica tesekkurler..

Back
X