• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlarrrr merhabalar doğum yaptım
Bebeğim 3370 grdı ultrasonda 2960 gr doğdu
İlk kontrolleri iyi çok şükür
Spinal anestezi oldum. Benim için dün çok zordu. Ama kızım öyle güzel ki minicik...Sütüm de gelmedi.bebeğin memeyi almasını sağlamaya çalışıyorum. İnşallah sütüm de gelir bebeği beslerim. Mama veriyoruz sarılık olmasın diye.Etiketleyen herkese teşekkürler. Dün ameliyat olurken dua ettin. Rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Hayırlı olsun cnm çok sevindim darısı başımıza bol sütün olsun inş

Kızlar günaydın. Gece ne olduğunu anlamadığım biçimde bildiğiniz adet sancısı yaşadım ama aralıksız 10 15 dakika. Acaba bu sancı belirtisi midir yaşayan var mı
Geçen gece ben yaşadım gece boyu devam etti sonra geçti hatta hastaneye gittim hafif adet sancısı gibi ağrım olmasına rağmen sancı çıkmadı kızım ters olduğu için aşağıya çok baskı yapıyormuş ağrılar da olması normalmiş

Canım bende de aynı şekilde dedi üst kemik basık olduğu için %70 sezeryan dedi. Ama kanala girince daha net belli olur dedi. İkimizde de aynı sonuç çıkmış ne garip.. bak kilosu da boyu da iyi. İnşallah sağ salim kucağımıza alalım
bak şimdi bu kafa karıştırıcı bi sonuç oldu. benim canım çok acıdı yoksa senin bu mesajından sonra sırf meraktan gidip başka bi dr a daha çatı muayenesi olmak isterdim. hoş benim sıvı azalması riskim de var artık. sen ne düşünüyorsun peki ?

İyi ki yıkamışım kıyafetleri, farkettim ki inanılmaz eldiven ve şapka eksiği var bende. Bu hafta gideyim de alayım. Hastahane çıkışı dışında ne şapka var, ne eldiven :(

Kızlar oğlum 3358 gram olmuş. Doktor 38 haftalık gibi duruyor dedi. 16sını beklemeyebilirmiş. Bana da 1-10 Haziran arasında sanki olcak gibi geliyor

Maşallah tosuncuğa belliydi içerde çok durmayacağı gelmek istedi ben büyüdüm dedi yeterince:)))
Hayırlısı olsun canım sezaryen dimi senin? Doktor 38-39larda bi gün verebilir yakında

Geçen gece ben yaşadım gece boyu devam etti sonra geçti hatta hastaneye gittim hafif adet sancısı gibi ağrım olmasına rağmen sancı çıkmadı kızım ters olduğu için aşağıya çok baskı yapıyormuş ağrılar da olması normalmiş
Ben de yarın kontrol var diye bekliyorum bakalım ne sonuç çıkacak burdan yazarım. Ters dönmeniştir inşallah ya normal Doğum bekliyorum çünkü

İyi ki yıkamışım kıyafetleri, farkettim ki inanılmaz eldiven ve şapka eksiği var bende. Bu hafta gideyim de alayım. Hastahane çıkışı dışında ne şapka var, ne eldiven :KK43:

Tulumlar kendinden eldivenli oluyo ama belki sendekiler öyle değildir. Ben üçer tane eldivn şapka çorap almıştım. Bir de ağız bezi, belki o da yoktur diye hatırlatayım dedim

Tulumlar kendinden eldivenli oluyo ama belki sendekiler öyle değildir. Ben üçer tane eldivn şapka çorap almıştım. Bir de ağız bezi, belki o da yoktur diye hatırlatayım dedim
Ağız bezi de var rahat 20 tane. Belki 15 tane önlük var mesela. Yok eldivenli, ayaklı tulumum yok hediye gelenler dışında. Ufacık şeyler unutulmuş.

Kızlar benim sadece bebek 2700 gr doğdu. Ben 2500 gr vermişim.. Çıldıracam tüm kilom öylece kaldı :KK17:

Kızlar benim sadece bebek 2700 gr doğdu. Ben 2500 gr vermişim.. Çıldıracam tüm kilom öylece kaldı :KK17:
Hayal kırıklığı resmen yaa :KK12:
kırkın çıkana kadar iner canım o, sezeryan olmuştun dimi? Fırsat buldukça yürü, bol su iç onlar iyi gelir

Benim cildimde normalde öyle pürüz sivilce yoktu, hamilelikte iyice güzelleşmişti hatta ama 2-3 gündür bişey oldu pürüz, ufak ufak sivilceler olmaya başladı sizdede oldu mu

Back
X