2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Dogru diyorsun canım doktorum bana bıraktı ama ben sezeryan öneririm dedi

Kesinlikle cnm
Eger doktorun sana sezeryani uygun gorduyse seninde kafan karismasin cnm
Nasibinde ne varsa onu yasiyor insan
Umarim bebek ve senin icin saglikli olan ne ise o olur insallahhhh
Çok sağol canım kendimi alistirmaya çalışıyorum bebeğim iyi olsun da başka ne isterim ki

Doktorum suni sancı uygun gormedi sanırım canım hiç bahsetmedi bile
Beat çok sağol canım icimi rahatlattin

Ne güzel anlatmissin canım her cümlede içime şu serptin önemli olan bebeklerimizin sağlıkla gelmesi mis kokularını duymak.. Sen de inşallah sağlıkla al kucağına.. vajinaylq ilgili durumu doktorum da dedi seni çok hirpalayabilir dedi

Iri olduğu icin ikimizi de riske atmamak için sezeryan öneriyorum dedi canım.. Ben de risk diyince zaten korktum..

Senin için de hayırlısı olsun canım normali ben de çok istedim ama bebegimin sağlığından önemli değil tabii ki nasıl gelmek istiyorsa öyle gelsin kuzucuklar
Aynen öyle canım eğer normal olacaksa çarşambaya kadar bir işaret verir ufaklık diyorum çok sağol yorumun icin

Selam kızlar ben de son kontrolumdem geldim. 50 cm. 3 kg bebisle perşembe günü kısmetse sezaryen olucam. 2 gün e de alır bi 100 gr dedi. Bakalım kismet
Hayırlı olsun canım senin de sağlıkla al kucağına

Canım öncelikle dogumun yarınmış hayırlı olsun inşallah sagsaglim kavus minigine..
Bana gelecek olursak kafası 1 hafta önden gidiyor genelde doktor geçen hafta çatı muayenesinde catin normale müsait dedi ama bu hafta 4 kiloyu geçebilir bebek sizi riske atmak istemem ama sen bilirsin dedi konu evlat olunca içinde risk kelimesi geçince akan sular duruyor..

öncelikle bu düşünceden kurtulun bence. Elbette süt gelecektir. Hastanede hemşirelerden memeyi tutturma konusunda yardım alın mutlaka ilk gebelik ise. Süt sağma pompanız varsa bebek emdikten sonra sağmaya devam edebilirsiniz. Ten tene temas süt inmesi için önemli bi durum. Süt yapan içecekler alabilirsiniz yanınıza. Birde uyumak dinlenmek de sütün gelişimi için önemli. Sağlıcakla gelsin inşallah

KIRMIZILIKUCUKKIZ canim sezeryandan deli gibi korkan ben doktorum sezeryan olman snn icin daha uygun dese kuzu kuzu kabul ederim herhalde. Normale israr edip derdini de ben cekeceksem yine bi derece ama kabul etmedim diye Allah korusun bebekte bi sikinti ciksa vicdan azabi cidden. Hakkinda hayirlisi normal dogumsa zaten olaylar o yonde gelisir bi yerden sonra tevekkul de gerekiyo. Hayirli olani buysa ikiniz icin de varsin sezeryan olsun

Dogumlarin hizina yetisilmiyo valla masallah. En sondakilerden biriyim tarihe gore ama grubu okudukca heran bnm de siram gelmis olabilir mi acaba simdi mi diye aklimda deli sorular... tarihi belli olsa hele nasil heyecan olur kimbilir Allah hepimizi bian once hayirlisiyla kavustursun miniklerimize insallah

Herşeyden önemlisi miniklerimizin sağlığı zaten.. Hayırlısı neyse hakkımızda o olsun canım çok doğru diyorsun teşekkürler desteğin icin..

Çok sevindim cidden bende!! ❤

Yok sen çok haklısın, kesinlikle en doğalı beklemek, hele ilk gebelikse. Ama Mayıs annelerinde ve bir de bu Koru hastahanesindeki olayı görünce ben alamayacağım riski. Bu tamamen anne ve doktorun kararı.

Kızlar göğüs kalkanı ve göğüs koruyucu aparat sizce gerekli mi ?
Mamada kararımız hipp mi? Hangi çeşidi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…