2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar, hamilelik nasıl gidiyor , kaçar kilo aldık, ben 16.haftadayim 4 kilo almışım ve normalde zayıf olduğumdan önümde kocaman bir göbeğim oluştu bile şimdiden
bende 13. haftalığım 3 kilo almışım. 7 aylık hamile gibiyim göbegim çıkıverdi benimde ama kilo alımı yok

günaydınn bende aralığın ilk günlerinde kontrole gitmiştim ama zaman geçmiyor sanki, şu cinsiyet olayında ikilemde kalmak çok zormuş başka doktora gitmeyi falan düşündüm ama bu seferde iki faklı göz olacak yine emin olamayacağım , kesin önümüzde ki randevunun gününü beklemeden gideceğim dayanamıyorummm

Kızlar, hamilelik nasıl gidiyor , kaçar kilo aldık, ben 16.haftadayim 4 kilo almışım ve normalde zayıf olduğumdan önümde kocaman bir göbeğim oluştu bile şimdiden

Ben de 15. haftadayım, 1 kilo verdim. Göbeğim son iki haftada inanılmaz belli olmaya başladı.

Başka bir doktora gidebilirsin bence. Hiç belli olmaz onun ultrasononun görüntü kalitesi daha iyidir ya da o an bebişin pozisyonu müsaittir. Net bir şekilde söyler cinsiyetini. Cinsiyeti öğrenmek önemli bence. Kız erkek farketmez desek de öğrendikten sonra insan daha bir adapte oluyor hamileliğine. Bebeği şekilleniyor gözünde, hayaller boyut değiştiriyor.

normal zamanda bu derece olmadığı için ben hamileliğe verdim ama doğrusu nedir bilmem. Ne yapmak lazım acaba,bu havalarda toprağa da basılmaz ,elimle oynasam işe yarar mı ?

Elinle de toprakla oynasan olur canım, aynı şey
Zaman zaman olur. Ben hamilelikle ilgili olduğunu düşünmüyorum. Son zamanlarda giydiğiniz bir kaban yada ayakkabı normalden daha çok elektriklenme yapıyor olabilir. Merak etmeyin ama, zararlı bişey değil

Canım 14 Haftayım 47 kiloyla başladık bulantıdan falan yiyemedim kilo verdim şimdi 50 kiloyum 3 kilo almışım o da popomda ve kalçamda affedersin en sinir olduğum şey ama bebiş için bu görüntüye katlancaz

Merhaba canım kabızlık konusunda ben klozette uzun oturarak çözum buldum ıkınmıyorum ama sende ıkınma o bi şekilde geliyo zaten ama suyu kayısı ıle iç sabah aksam baya fark ediyo canım ama ıkınma ne olur olmaz..

17. hafta 3 kilo aldım.
Göbeğim dar giyince belli olyor, çok abartmadan yemeye çalışıyorum, bazen kaçırıyorum

hayırlı günler kızlar.
3-4 gündür bende inanılmaz bir elektriklenme var,normalde pek olmaz da acaba hamilelikle alakası olabilir mi ki? aranızda aynı durumda olan var mı?
benim giydiğim ayakkabı cok etkiliyordu kalın bot giydiğim zaman hiç bir yere dokunamıyordum çat çat çıtırdıyordu her yer belkide seninki de ondandır canım

13. Haftadayım 2 buçuk kilo aldım ayva göbekli olduk :)

hayırlı günler kızlar.
3-4 gündür bende inanılmaz bir elektriklenme var,normalde pek olmaz da acaba hamilelikle alakası olabilir mi ki? aranızda aynı durumda olan var mı?

Bende de var yaa bende hamilelik olduğunu düşünmedim ama herkes de olunca demek ki hamilelik de olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…