Hepimiz elektriklenmisiz desenize çok ilginç ama :))Günaydın :) valla tesadüf mü bilmiyorum ama dün bana mermerden elektrik çarptı
güzel haberler alırsın inşallah canım .Benim ki dündü bir sonraki 1 ay sonraKontrolüm yarın zaman geçmiyor. Yarın ilk randevuyu almıştım neyseki
bende 13. haftalığım 3 kilo almışım. 7 aylık hamile gibiyim göbegim çıkıverdi benimde ama kilo alımı yokKızlar, hamilelik nasıl gidiyor , kaçar kilo aldık, ben 16.haftadayim 4 kilo almışım ve normalde zayıf olduğumdan önümde kocaman bir göbeğim oluştu bile şimdiden
Kızlar, hamilelik nasıl gidiyor , kaçar kilo aldık, ben 16.haftadayim 4 kilo almışım ve normalde zayıf olduğumdan önümde kocaman bir göbeğim oluştu bile şimdiden
Başka bir doktora gidebilirsin bence. Hiç belli olmaz onun ultrasononun görüntü kalitesi daha iyidir ya da o an bebişin pozisyonu müsaittir. Net bir şekilde söyler cinsiyetini. Cinsiyeti öğrenmek önemli bence. Kız erkek farketmez desek de öğrendikten sonra insan daha bir adapte oluyor hamileliğine. Bebeği şekilleniyor gözünde, hayaller boyut değiştiriyor.günaydınn bende aralığın ilk günlerinde kontrole gitmiştim ama zaman geçmiyor sanki, şu cinsiyet olayında ikilemde kalmak çok zormuşbaşka doktora gitmeyi falan düşündüm ama bu seferde iki faklı göz olacak yine emin olamayacağım , kesin önümüzde ki randevunun gününü beklemeden gideceğim dayanamıyorummm
normal zamanda bu derece olmadığı için ben hamileliğe verdim ama doğrusu nedir bilmem. Ne yapmak lazım acaba,bu havalarda toprağa da basılmaz ,elimle oynasam işe yarar mı ?
Canım 14 Haftayım 47 kiloyla başladık bulantıdan falan yiyemedim kilo verdim şimdi 50 kiloyum 3 kilo almışım o da popomda ve kalçamda affedersin en sinir olduğum şey ama bebiş için bu görüntüye katlancazKızlar, hamilelik nasıl gidiyor , kaçar kilo aldık, ben 16.haftadayim 4 kilo almışım ve normalde zayıf olduğumdan önümde kocaman bir göbeğim oluştu bile şimdiden
Merhaba canım kabızlık konusunda ben klozette uzun oturarak çözum buldum ıkınmıyorum ama sende ıkınma o bi şekilde geliyo zaten ama suyu kayısı ıle iç sabah aksam baya fark ediyo canım ama ıkınma ne olur olmaz..Merhaba kızlar..
Aramıza yeni gelenler, hoşgeldiniz..
Dr kontrolü olan arkadaşlar , çok şükür güzel haberlerle geldiler. .
Bizim forumumuz samimi ve sıcak, çok nadir yanlış anlaşılmalar oldu o da tuzu biberi diyip önümüze bakalım.
** kızlar aranızda kan hapını gün aşırı içen var mı ? Ben perişan oldum
Benim alt limitin bi tık üstü çıkmıştı kan değerim, zaten muhtemelen o yüzden yazdı Dr. Fakat o günden beri kabızlık sorunum had safhaya çıktı. Yediklerime dikkat ederim , 3 lt ye yakın su içerim.. ama bu kabızlık çıldırtıyor beni.
31 aralıkta kontrol var , o gün soracağım Dr a ama o güne kadar gün aşırı içsem diyorumbugün 3.gün oldu wc çıkamayalı. Çok şükür bugün çıktım ve rahatladım. Ama wc de ıkınmayın deniliyor ya , ben mecbur ıkınıyorum işte bu yüzden de kafayı yiyorum napsam diye
canım gerilerde kaldı foto onu bulamadım ama cinsiyeti göstermeyişinden nazlı bir kız mı geliyor diye düşünmedim değil benim tahminim kızdan yana :)pek fotojenik olmıcak herhalde bizimkisi
ya da doktor teyzesi foto. çekmeyi pek bilmiyor
Kızlar Beli ağrıyan varmı azicık ayakta kalsam hemen belim ağrıyo
benim giydiğim ayakkabı cok etkiliyordu kalın bot giydiğim zaman hiç bir yere dokunamıyordum çat çat çıtırdıyordu her yer belkide seninki de ondandır canımhayırlı günler kızlar.
3-4 gündür bende inanılmaz bir elektriklenme var,normalde pek olmaz da acaba hamilelikle alakası olabilir mi ki? aranızda aynı durumda olan var mı?
13. Haftadayım 2 buçuk kilo aldım ayva göbekli olduk :)Kızlar, hamilelik nasıl gidiyor , kaçar kilo aldık, ben 16.haftadayim 4 kilo almışım ve normalde zayıf olduğumdan önümde kocaman bir göbeğim oluştu bile şimdiden
hayırlı günler kızlar.
3-4 gündür bende inanılmaz bir elektriklenme var,normalde pek olmaz da acaba hamilelikle alakası olabilir mi ki? aranızda aynı durumda olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?