kizlar sinif ogretmeniyim ve bazen cocuklara bagirmam gerekiyor.acaba bebege zarari olurmu
Evet canım ya benimde öyle aşırı hemen yatmam lazım yemek hazırladım oda 10 dklık aparatif yatak çarşafını falan değiştirdik eşimde yardım etti ona rağmen pert oldum hemen uzandım kaldım niye oluyo acabaBende biraz ayakta kalinca agrio hmde asiri
bi de fotosundan bak teyzesi :)canım gerilerde kaldı foto onu bulamadım ama cinsiyeti göstermeyişinden nazlı bir kız mı geliyor diye düşünmedim değil benim tahminim kızdan yana :)
Sen beni tarif ettin canım ya bende öyle güzelim kıyafetlerim gitti 32-34 benden pantolon giyerdim. Şıkır şıkır giyerdim o etekler çeketler şortlar 34 beden gitti hepsi bi daha 34 beden giyebilirmiyim bilmiyorum gitti gardırop pantolonların bacakları oluyo belini kapatamıyorum düğme açıkBacakları uyuşan var mı((( uyuşuyor yahu. Kilo 4 aldım galiba. Göbek de var. 171 boy 52 kilo idim .beden bulamayınca mağazada mankenden indirip alıyordum kıyafetlerimi çoğu zaman. Lakin şu an tüm gardırop u dağıtım. Sanmıyorum ki onları bir daha giyebileyim:)))hamileliğim in daha ikinci haftasındayken ve hamileliğimden haberim bile yokken hiçbir pantolonumu giyemiyordum bi süre düğmeleri açık gezdim hatta geçici vi durum sanıp ki meğer kayıt kalıcıymış
melek ya nasıda sırtını dönmüşşş ama ben diğer annişler gibi resimlerden tahmin yapamıyorum pipisi varsa derim ki bu erkek :) ama içime kız doğdu nedense olsunda sağlıklı olsun annesibi de fotosundan bak teyzesi :)
canım ben genelde laptoptan girdiğim için bilmiyorum, telefondan çok zor geliyor kullanmasıKızlar resim yukleyemedim bir türlü normalde dosya yükle ye tıklayınca açılan pencereden resmi bulup dosya seç diyordum oluyordu şimdi hem tel. Den hem tabletten deniyorum yok öylece bekliyor ekranda sistemde mi bende mi sorun acaba
kusura bakma ama yazdığın şey benı rahatsız ettıkizlar sinif ogretmeniyim ve bazen cocuklara bagirmam gerekiyor.acaba bebege zarari olurmu
Çok yoruluyorum. BacaklarıM 10 dk aynı pozisyonda kalmıyor sürekli değişiklik istiyor. Nasıl olcek bilmiyorum böyle böyle. Benim sağlık gitti de inş bebisin iyi olur tek dileğim bu :)Sen beni tarif ettin canım ya bende öyle güzelim kıyafetlerim gitti 32-34 benden pantolon giyerdim. Şıkır şıkır giyerdim o etekler çeketler şortlar 34 beden gitti hepsi bi daha 34 beden giyebilirmiyim bilmiyorum gitti gardırop pantolonların bacakları oluyo belini kapatamıyorum düğme açıkBacakta uyuşma yok belim çok ağrıyo
Hamile çamaşırı mı. Ooooo süper. Hemen alcam . Ben XXL falan alıyordum ki karnını üstüne çıksın diye sorma:)))) hemen halletcem Sağol . Bir de nerelerde bulunuyor onu söylesen?Ben 12. haftadan beri kapatamıyordum, hamile pantolounu aldım çok rahat ettim.
Bi de eğer almadıysanız hamile çamaşırı alın o da çok rahatmış.
kusura bakma ama yazdığın şey benı rahatsız ettı
kendı cocugumdan hayal ettım
"bagırmak" neden?
tekrar kusura bakma, gorur gormez sasırdım ve tepkı vermek ıstedım
bı cok ogretmen bunu yapıyor olabılır, gormuyoruz, bılmıyoruz, bır anne adayı olarak senin bunu yazmanı kınadım
umarım o anlamdadır.Bağırmaktan kasıt büyük ihtimal sesini duyurmak arkadaşım. Bir sene sınıf anneliği yaptım. Öğretmen gelmediği zaman derse girdim inan 45 tane çocuğa sesini duyurabilmek için megafon alman lazım. O zaman dedim ki bu insanlar çok sabırlı ve ben Öğretmen asla olamam sadece bir ders durdum ve başımin agrisindan en ağır ağrı kesiciyi içmek zorunda kaldım.
Arkadaş da kesinlikle sesini duyurmak için Bağırmaktan bahsetmiştir. Çünkü o da bir anne sonuçta. Sağlıkla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?