2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar sinif ogretmeniyim ve bazen cocuklara bagirmam gerekiyor.acaba bebege zarari olurmu

Eğer gerilmeden sinirlenmeden sadece kendini duyurabilmek için bağırırsan bi zararı olmaz. Ama gerginlik ve stres kanda kortizol seviyesini artırıp bebeği özellikle beyin gelişimi yönünden etkiliyormuş. O yüzden relax annecikler:)

Bacakları uyuşan var mı((( uyuşuyor yahu. Kilo 4 aldım galiba. Göbek de var. 171 boy 52 kilo idim .beden bulamayınca mağazada mankenden indirip alıyordum kıyafetlerimi çoğu zaman. Lakin şu an tüm gardırop u dağıtım. Sanmıyorum ki onları bir daha giyebileyim:)))hamileliğimin daha ikinci haftasındayken ve hamileliğimden haberim bile yokken hiçbir pantolonumu giyemiyordum bi süre düğmeleri açık gezdim hatta geçici vi durum sanıp ki meğer kayıt kalıcıymış

Bende biraz ayakta kalinca agrio hmde asiri
Evet canım ya benimde öyle aşırı hemen yatmam lazım yemek hazırladım oda 10 dklık aparatif yatak çarşafını falan değiştirdik eşimde yardım etti ona rağmen pert oldum hemen uzandım kaldım niye oluyo acaba

kızlar bendeki elektriklenmenin kıyafet ya da ayakkabıyla olduğunu zannetmiyorum,çünkü yeni bir şey giymedim, her zaman giydiğim kıyafetler,ayakkabılar. Ama bizim bahçemiz var arada gidip birşeyler topluyordum,ayakkabıyla da olsa toprağa basıyordum yaklaşık 2 aydır hiç gitmedim. Belki de ondandır diye düşündüm sonradan.

Sen beni tarif ettin canım ya bende öyle güzelim kıyafetlerim gitti 32-34 benden pantolon giyerdim. Şıkır şıkır giyerdim o etekler çeketler şortlar 34 beden gitti hepsi bi daha 34 beden giyebilirmiyim bilmiyorum gitti gardırop pantolonların bacakları oluyo belini kapatamıyorum düğme açık Bacakta uyuşma yok belim çok ağrıyo

arkadaşlar yaa nası güzel bir ortam olustu burda herkes farklı şehirlerde farklı kişilikte farklı hayatlar yaşıyor ama tek bir şey var ki hepimiz aynı şeyi düşünüp aynı şeyi hayal ediyoruz meleğimizi, midemiz aynı zamanlrda bulanıyor aynı zamanlarda yanıyor aynı şeylerden tiksiniyoruz bebeklerimiz fotoları bile aynı bu bir mucize değilde neydir Rabbim bize nasip etti isteyen herkese de nasip etsin inşaAllah burda yazılanları okumak bana huzur veriyor neden bilmiyorum ama hepimiz anne olacağız farklı meleklere aynı duyguyla şükranla bakacağız hepinize çok sevgiler içimden geldi yazmak istedim güzel haberlerde buluşmak ümüdiyle çok öpüyorum güzel bebişlerimizn güzel annişleri :)

Kızlar resim yukleyemedim bir türlü normalde dosya yükle ye tıklayınca açılan pencereden resmi bulup dosya seç diyordum oluyordu şimdi hem tel. Den hem tabletten deniyorum yok öylece bekliyor ekranda sistemde mi bende mi sorun acaba

Ben 12. haftadan beri kapatamıyordum, hamile pantolounu aldım çok rahat ettim.
Bi de eğer almadıysanız hamile çamaşırı alın o da çok rahatmış.

canım ben genelde laptoptan girdiğim için bilmiyorum, telefondan çok zor geliyor kullanması
yükleyemediysen sonra da denersin çok da acelesi yok.

Daha bi kaç hafta önce ultrason fotoğrafını yüklendi aslında kolay ama bi sorun var olmadı bi türlü bekleyelim bakalım

kizlar sinif ogretmeniyim ve bazen cocuklara bagirmam gerekiyor.acaba bebege zarari olurmu
kusura bakma ama yazdığın şey benı rahatsız ettı
kendı cocugumdan hayal ettım
"bagırmak" neden?
tekrar kusura bakma, gorur gormez sasırdım ve tepkı vermek ıstedım
bı cok ogretmen bunu yapıyor olabılır, gormuyoruz, bılmıyoruz, bır anne adayı olarak senin bunu yazmanı kınadım

Çok yoruluyorum. BacaklarıM 10 dk aynı pozisyonda kalmıyor sürekli değişiklik istiyor. Nasıl olcek bilmiyorum böyle böyle. Benim sağlık gitti de inş bebisin iyi olur tek dileğim bu :)

Ben 12. haftadan beri kapatamıyordum, hamile pantolounu aldım çok rahat ettim.
Bi de eğer almadıysanız hamile çamaşırı alın o da çok rahatmış.
Hamile çamaşırı mı. Ooooo süper. Hemen alcam . Ben XXL falan alıyordum ki karnını üstüne çıksın diye sorma:)))) hemen halletcem Sağol . Bir de nerelerde bulunuyor onu söylesen?

Bağırmaktan kasıt büyük ihtimal sesini duyurmak arkadaşım. Bir sene sınıf anneliği yaptım. Öğretmen gelmediği zaman derse girdim inan 45 tane çocuğa sesini duyurabilmek için megafon alman lazım. O zaman dedim ki bu insanlar çok sabırlı ve ben Öğretmen asla olamam sadece bir ders durdum ve başımin agrisindan en ağır ağrı kesiciyi içmek zorunda kaldım.

Arkadaş da kesinlikle sesini duyurmak için Bağırmaktan bahsetmiştir. Çünkü o da bir anne sonuçta. Sağlıkla kalın.

umarım o anlamdadır.
o zaman birşey diyemem.
ama aksi hali cidden rahatsız edici

Arkadaşlarım ne güzel haberlerle gelmişsiniz. Cinsiyeti belli olanlara da hayırlı olsun diyorum. Sağlıcakla gelsinler inşallah. Benim de perşembe günü randevum. Öyle heyecanlıyım ki. Bir aydır görmüyorum. İnş bende güzel haberlerle gelirim.

Bencede sesini duyurmak içindir yoksa neden zarar verecek bise düşünsün yada diyelim öyle birşey oldu buraya da yazıp soramaz sanırım bunu aklımıza hemen kötüyü getirmeyelim

Merhaba arkadaşlar, bir çok arkadaşımızın bebeklerinin cinsiyetleri belli olmuş. Rabbim sağlıkla sıhatle bebeklerinizi kucaklarınıza almayı nasip etsin..
Bende 16. haftamın içerisindeyim, daha cinsiyetimiz net belli değil.. Sağlıklı olsun da kızı erkeği fark etmiyor..
Bu arada da arkadaşlar, benim şu sıralar başım da ağrı var... Üzerimde de sürekli yorgunluk ve halsizlik var.. Ama baş ağrım daha fazla..
Doktor randevum da pazartesi günü. Sizce ne yapsam. Ağrı kesici de kullanmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…