2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar bugun geldim kontrolden bebegim 521 gram 28 cm mis sizler naptiniz kontrole giden varmi sizlerdende iyi haberler bekliyorum insallah saglikla kucagmiza almayi nasip etsin Allahimmm
Maşallaaahh
Gözün aydın :))

Uzulme cnm annelık işte
Daha erken yatırırsın zamanla duzenı oturur

Bedenler için ne diyorsun ben 0-3 az en çok 3-6 alıyordum arkadaş benim benek 9-12 giydi mayısta doğmuştu yazlıklar hep 9-12 dedi ben hiç öyle almadım da Bından sonra dikkat ederim en azından

Ben 0-3 ay aldıklarımı ilk 2-3 ay giydirdim. Ağustos eylülden sonra 4-6 aylıklara geçtim. Ama genelde ayından büyük kıyafet alıyorum. Alt pijamaların beli sıkıyor hemen mesela. Şimdi 8 aylık. Biz 9-12 giyiyoruz. Bazı atletlerde 12 aylık yazıyor.

Kiraz çekirdeği korse gibi bişey. Hepsiburada dan aldım ben. Fırında 10 dk ısıtıyorsun. Sonra çocuğun karnına sarıyorsun. Sıcacık oluyor

Bundan sonra alırsın arkadaşım senin alman değil bebeğin alması önemli olan zaten.Bebeğin iyiyse sorun etme.Doğumda neden sıkıntı olsun ki zayıfken doğum yapmak çok daha kolay :) baş ağrısı için de günde en az 2,5 litre su içmeye çalış,çok geçmiş olsun

Arkadaşlar bebecimo diye bi site var orda çok uygun hastane çıkışları falan var. Bakabilirsiniz isterseniz.

[/QUOTE]
2. Si de tüp bebek mi? Benim de ilk gebeliğim tüp bebek de ondan soruyorum. Belki 2. Si doğal olur diye umuyorum

Ben de 12'li aldım. Uygun fiyatı, her zaman indirim olmuyo.

"ozzzy28, post: 49990828, member: 422020"][/QUOTE]
2. Si de tüp bebek mi? Benim de ilk gebeliğim tüp bebek de ondan soruyorum. Belki 2. Si doğal olur diye umuyorum[/QUOTE]

Evet ilk bebeğim tüp bebek :) ikincisi doğal yolla oldu hatta 15+6da ogrendik ben pkos hastasiyim yine adet geçikmelidir diye gittim direk ultrasonda gördüm ben şok tabi

2. Si de tüp bebek mi? Benim de ilk gebeliğim tüp bebek de ondan soruyorum. Belki 2. Si doğal olur diye umuyorum[/QUOTE]
Evet ilk bebeğim tüp bebek :) ikincisi doğalyolla oldu hatta 15+6da ogrendik ben pkoshastasiyim yine adet geçikmelidir diye gittimdirek ultrasonda gördüm ben şok tabi

Hanimlar tansiyonu yukselen var mi benim normalde hep 9 6 - 10 7 iken bugun 12 13 14 oldu

Canim, benim de annem yapiyor amigurumi, bi oda dolusu olmustur, simdi bi süredir kazak yelek falan örüyor bebise :) Anneminkiler yani bebisin oyuncaklarinin bi kismi :)) Keske ben de yapabilsem ama vakit yok ögrenmeye :/ Senin de ellerine saglik kendi emeginle bebisine bi seyler yapmak müthis:)

Eklentiler

• IMG_6654.webp
    25 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_6655.webp
    47,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_6657.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 59

Ben 2 yaşını doldurunca başladım ama benim kız krese başlayacaktı ve doktora belirtileri anlatınca hazira benziyor bı dene dedi.bende denedim ilk 2-3 gün çok zor geçti sürekli altına yaptı.ama çok sabırlı davrandim.sonra yavaş yavaş başladı yapmaya.Ama alıştıktan 3 ay sonra her gece altına yapmaya başladı ama vaz geçmedim ısrarla gece bez bağlamadim.Ve mutluluğa rdik darısı başınıza insallah

eshma gozun aydin canim.darisi diger annelerin basina.bu arada ilk kizin kac yasinda.benimde bir kizim var anasinifina gidiyo.simdi ikinci kizimi bekliyorum:)
Çok sağol canım ilk kızım mayısta dördü bitirecek.

Ay çok zor sabah uyandırmak bilirim.bende yedi bucukta kaldırıyorum mecbur seninki daha da erkenmis valla 6 buçukta bende kalkamıyorum. İlk başta çok zor olurda erken yatarsa kalkmaya alışır.mecbur olunca napalim mecbur kaldıracağı z

Hanimlar tansiyonu yukselen var mi benim normalde hep 9 6 - 10 7 iken bugun 12 13 14 oldu

Aman dikkat et yüksek tansiyon riskli.surekli takip et

Cok teşekkürler detaylı yazdıgın için cnm

yok canım henüz ona bakmadım şimdi eve geldim daha bir bakayım..Sağolasın..

biberon almak istiyorum...cam sağlıklıdır diye düşünüyorum
Ben aventın bır mınık bır buyuk camını
Emzıgını
Bıberon temızleme fırçasını almıştım
Kalkanda ındırımde:)
Bıde ben gozume seyı kestırdım
Sevı bebe yan yatıs yastıgı
Bebegımı ona koyuyordum hep
Gormek ısteyene yastıkla verıyrdum
Onda pıspıslıodum
Okadar cok kullandım kı
Attım sonra
Yenısını alıcam

kalkanım var canım...ben de şimdi inceleyeceğim...acaba kargoda sıkıntı çıkar mı kırılır mı
bu siteden hiç alışveriş yapmadım güvenilir bir site mi?
Bir de buradan alınan herhangi bir biberonu doğumdan itibaren kullanabiliyor muyuz?
yoksa ay ay mıdır bu biberon işi

Bugün biraz arabalara baktık baston olanlardan vazgeçiyorum sanırım çünkü puset arabanın üstüne konuyor üstüste yıgılma gibi travel olanlarda o altındaki cıkıyor puset tek tasınıyor 4 teker yine sonrada büyünce o altındaki takıp kullan ama ne cok marka var kafa karısıyor son ana bırakmayın
Yataklardada yeriniz varsa büyüyen iyi hem 1 kere al en az 10 yaşa kadar...sadece yatak alıp 2 yaş sonrası odayı tamamlayabilirsiniz
Park yatak yatak gibi değil hem görüntü hemde yatma anlamında kullanışsız geldi
Bugünlük benden bu kadar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…