2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İnsallah bu son doz olucak dimi
Normalde toplamda 5 doz vuruluyoruz, hamilelik sürecine denk gelen kısım olarak evet bu son doz, ama devam etmemiz lazım 6ay sonraya bir randevu daha verecek sonra da birkaç yıl sonraya, toplamda bu bez dozu tamamlayınca sanırım toplam 10 yıl etkili oluyormuş

Kızlar bugün cinsellik konusu açılmıştı. Danışmak istediğim bişey var. Benim 16.haftada kanamam olmuştum kahverengi. Doktor ilişki yasak demişti. Şimdi 22. Haftadayım onun üzerine 2 kez doktora gittim ama ne biz sorduk ne de o serbest dedi. Aynı durumda olanlara doktor bişey dedi mi acaba?

kalkanım var canım...ben de şimdi inceleyeceğim...acaba kargoda sıkıntı çıkar mı kırılır mı
bu siteden hiç alışveriş yapmadım güvenilir bir site mi?
Bir de buradan alınan herhangi bir biberonu doğumdan itibaren kullanabiliyor muyuz?
yoksa ay ay mıdır bu biberon işi
Cnm ben mama vermedıgım ıcın cok hakım degılım
Ama bıldıgım kadarıyla aldıgımızın ucu yenı dogana uygun oluyor
Buyudukce emzık kısmı degısıyor
Anne gogus ucuna yakın dıye aventın genıs agızlı cam olanını aldım ben ancak oglum bıberon almadı hıc
O sıteden ben cok alısverıs yaptım
Gayet ıyı
Babymall zaten joker gıbı falan

efsunsuz efsunsuz
Bende bu ikisi var canim
Kucuk olana zemzem koymustum
Dogdugunda agzina damlattik
IMG_0080.webp
IMG_0081.webp

19 şubatta da ebebek te indirim var aventte.

canım araştırmalarım sonucunda şunu gördüm e bebek önce fiyatları kasmış sonra indirim uyguluyor...
oradan daha ucuza n11 de buldum..bir küçük bir büyük cam biberon 65 tl ücretsiz kargo
e bebekte indirimde yaklaşık 75 tl civarı oluyor
babymall de ise 73 tl + kargo ücreti..

Evet araştırdım. Doktor muayenem 17+2de olmuştu 17 cmdi. 19+2de detaylıda o hesaba göre 19 cm çıktı. Büyümesi yavaşlıyor mu acaba

Yo yo takılmayın öyle şeylere belki genetik olarak minyon olacak ... Dr anormal bir şey görse söyler zaten de belki yavaş yavaş büyüyecek sizin söylediğiniz gibi... akışına bırakmak gerek bence sonuçta ilk insandan beri bir sürü kadın doğum yapmış

Kızlar olası bir durum olduğu için paylaşmak istedim, 23+5 deyim, geçen haftaya kadar bebeğin hareketlerini çok net hissetmeye başlamıştım, hatta artık dışardan bile görülebiliyordu, ancak bu hafta birden hareketler kesildi, kendimce panik yaptım ve sağlık ocağına gittim bebegimi dinlediler çok şükür sıkıntı yok, keyfi yerinde dedi oradaki ebe hemşirem, sizinde basiniza böyle bir durum gelirse hemen panik yapmayın, olabiliyormuş böyle durumlar, yani birden bu kadar net hissedip sonra birden hareket azalmaları hissedebiliriz, bunlar biraz bebegimizin karnimizdaki duruşu ile ilgiliymis sanırım

canım araştırmalarım sonucunda şunu gördüm e bebek önce fiyatları kasmış sonra indirim uyguluyor...
oradan daha ucuza n11 de buldum..bir küçük bir büyük cam biberon 65 tl ücretsiz kargo
e bebekte indirimde yaklaşık 75 tl civarı oluyor
babymall de ise 73 tl + kargo ücreti..
Ben avent in 2 kucuk 2 buyuk biberon temizleme fircasi ve 2 tane 0_6 ay philips avent emziklerini 89 tl.ye.almistim kizlar.yani e bebek babymall indirim.yapiyo da diger sitelerde de bazen daha uygun a bulunabiliyo.n11 gittigidiyor filan.arastirip ona.gore alin;)

evet canım ama amaç yara olmadan kullanmak
kremle-kalkanı tak hem göğüs ucunu çıkartıyor hem göğsü nemli tutuyor hem de göğüs ucu biryerlere çarpmadığı için sızlamıyor
Aaa ne güzelmiş bende ilk gebeligimde gördüm ama ise yaramaz diye almamistim alayım o zaman çünkü ilk bebeğimde çok zorlanmistim göğsüm alisana kadar peki önerdiğin bi marka var mi

Kızlar bugün cinsellik konusu açılmıştı. Danışmak istediğim bişey var. Benim 16.haftada kanamam olmuştum kahverengi. Doktor ilişki yasak demişti. Şimdi 22. Haftadayım onun üzerine 2 kez doktora gittim ama ne biz sorduk ne de o serbest dedi. Aynı durumda olanlara doktor bişey dedi mi acaba?
Canim benim de ilk 3 ay yasakti dusuk.tehlikem vardi.yolculuk da yasakti.sonra.doktor yolculuk yapabilirsin artik 3 ay dan sonra dedi.ama iliski durumunu bende sormadim:olamaz:ilk 3 ve son 3 ay riskli sanirim cnm.eger gebelik de cok sorunlu.giden bir sey yoksaHoppa

Ben avent in 2 kucuk 2 buyuk biberon temizleme fircasi ve 2 tane 0_6 ay philips avent emziklerini 89 tl.ye.almistim kizlar.yani e bebek babymall indirim.yapiyo da diger sitelerde de bazen daha uygun a bulunabiliyo.n11 gittigidiyor filan.arastirip ona.gore alin:KK66:

canım o seti gördüm ben ama benim için 4 biberon fazla
bir de o setteki ürünler cam değildi o yüzden tercih etmedim.
gerçekten de çok uygun fiyata almışsın

Aaa ne güzelmiş bende ilk gebeligimde gördüm ama ise yaramaz diye almamistim alayım o zaman çünkü ilk bebeğimde çok zorlanmistim göğsüm alisana kadar peki önerdiğin bi marka var mi

canım ben tecrübeli bir anne değilim ama kullanan iki arkadaşım var ikisi de philips avent marka kullandı
ben de onların önerisi üzerine avent kullanacağım..tabi ürünleri araştırmakta fayda var

Canim, benim de annem yapiyor amigurumi, bi oda dolusu olmustur, simdi bi süredir kazak yelek falan örüyor bebise :) Anneminkiler yani bebisin oyuncaklarinin bi kismi :)) Keske ben de yapabilsem ama vakit yok ögrenmeye :/ Senin de ellerine saglik kendi emeginle bebisine bi seyler yapmak müthis:)
Ay bunlar da cok guzelmis. Annenin ellerine saglik. Bikac modeli ben de deneyeyim cok guzel olmus. Ben de kazak hirkaya baslayayim diyorum da amigurumi daha agir basiyo. Battaniye yelekleri anneanne ve babanneye yaptiriyorum ben amigurumiye devam

Back
X