2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım araştırmalarım sonucunda şunu gördüm e bebek önce fiyatları kasmış sonra indirim uyguluyor...
oradan daha ucuza n11 de buldum..bir küçük bir büyük cam biberon 65 tl ücretsiz kargo
e bebekte indirimde yaklaşık 75 tl civarı oluyor
babymall de ise 73 tl + kargo ücreti..
Çok teşekkür ederim canım. Ben çok araştırmadım daha araç gereç tarzı hiç bişey almadım. Oyun halısı araştırıyorum sanki hemen lazımmış gibi:KK70:

Çok teşekkür ederim canım. Ben çok araştırmadım daha araç gereç tarzı hiç bişey almadım. Oyun halısı araştırıyorum sanki hemen lazımmış gibi:KK70:

insan hevesli oluyor
ben bugün fırça tarak seti ve tırnak makası baktım mesela:süslü:
doğacak da ben kızımın küçük saçlarını tarayacağım da...:anne::KK200:
ilk kez anne olacağım heyecan heves var tabi...:anneadayı:
hergün ufak tefek birşeyler alıyorum...yada araştırıyorum..

Tecrubeli annelere bi sorum olacakti. Hani su beklenen doğum tarihi yaziyo ya. Ozellikle erkek bebekler icin asagi yukari tutarli mi bu tarih? Benim tam bayramin 1.gunu. doktor bulmak bile sikinti olur sanki. Simdiden dusundugum seye bak:KK47:

Bana da öyle demişlerdi. Ama buradaki yorumlara bakarsak geç doğmuyor. Benimki geç doğarsa bayrama denk geliyor :(

Canim, benim de annem yapiyor amigurumi, bi oda dolusu olmustur, simdi bi süredir kazak yelek falan örüyor bebise :) Anneminkiler yani bebisin oyuncaklarinin bi kismi :)) Keske ben de yapabilsem ama vakit yok ögrenmeye :/ Senin de ellerine saglik kendi emeginle bebisine bi seyler yapmak müthis:)

Çok güzellermiiiis. Neden anneanne veya babaanne anlamiyo bu işlerden ya. Çok sanslisiniz. Çok kıskandım . Çocuğumdan çok ben oynardim herhalde :eek: keşke sipariş kabul etse anneniz

Kızlar bir arkadaş alinacaklar listesi yapmıştı burda da paylaşmıştı. Bilen yada kaydeden varsa bi daha paylaşabilir misiniz?

Yo yo müdürün hamile olduğumdan haberi yok.. pazartesi söylicem okul tam gün 28 saat dersim var.. bana boşluk versin test falan yaptiririm .. Öyle yani kızlar.. zor .. kaç yıllık memurum 36 yaşımı bitiriyorum ilk çocuğum belki de son şansım ve devlet bana surda bi iki ay izin vermiyor .. previa totalis olanlar hep yatmışlar ben öyle 5 gün git gel çalış bir sürü merdiven in çık çocuklardan korun falan.. inşallah bişey olmaz da sağ salim atlatırız
Devletin çifte standartları çoktur canım. Bilmiyorum bi çaresi olur belki. Şartları zorlayınca alınıyor diye biliyorum rapor. Yani sen kendini daha iyi bilşrsin dayanamayacağın nokta da yaparsın bişeyler. Evet sağ salim alalım şu bebişleri kucağımıza yoksa hayat zorlaştı. Ayakta duramıyorum fazla. Sırtım çok kötü karnım acımaya başlıyo , 2 -3 saatin sonunda da ben dayamayacak noktaya ulaşıyorum . Uzandığım anda bütün ağrılar bitiyor. Uzanma fırsatı bulana kadar ama ölünlerden ölüm beğeniyorum.Ben gibi olan var mı başka kızlar?

kizlar bşy sorucam.islak mendikde yenidogan olmasi yada iyi marka olmasinin ne gibi bi yarari var.ben kizimda hep yikayarak kulkandim o yuzden hic sikinti yasamadim.onume gelen markayi aliyodum

Bana da öyle demişlerdi. Ama buradaki yorumlara bakarsak geç doğmuyor. Benimki geç doğarsa bayrama denk geliyor :KK43:

Çok güzellermiiiis. Neden anneanne veya babaanne anlamiyo bu işlerden ya. Çok sanslisiniz. Çok kıskandım . Çocuğumdan çok ben oynardim herhalde :eek: keşke sipariş kabul etse anneniz
Ben bayrama denk gelmesinden tirsiyorum acikcasi... gelmez insallah
Valla oynama kismi dogru. Ben de yaptigim amigurumilere bi sariliyom seviyom fln oyle veriyom sahiplerine. Sonra yine yapiyorum koyuyorum baskoseye. Buyumemisim ben daha:anne:

Bana da öyle demişlerdi. Ama buradaki yorumlara bakarsak geç doğmuyor. Benimki geç doğarsa bayrama denk geliyor :KK43:

Cok tesekkürler, inan ben de istiyorum bazen, böyle sevdigim figürleri gösteriyorum bana örüyor, sadece benimkiler bile vardir 10-15 tane :)) Annem emekli oldugundan beri satis yapiyor yasadigi ilcede, ona bi instagram sayfasi acmak istedim hatta actim da ama maalesef henüz vaktim olmadi tamamlamaya , isterseniz özelden yazabilirsiniz bana :)

Nasilsiniz kizlar nasil gidiyor hamilelik benim sukur iyi gidiyor artik hareketlerini iyi hissediyorum ama hic kilo almadim daha verdigim iki kiloyla duruyorum yemekde yiyorum artik ama hala bir gram bile alamadim bu beni tedirgin ediyor zayif biriyim dogumda sikinti olur diye korkuyorum ilaclari da duzenli kullandigim halde kilo alamadim sizlr kac kilo aldiniz kizlar bide benim basim cok agriyor bu kadar agri normal mi bilmiyorum gozlerimi acamiyorum ensen basimin ustu cok agriyor bu kontrole gidince soyleyecegim bakalim ne diycek
Canım bişey demiycek minoset önerecek ve yapacak bişey in olmadığını söyleyecek. Çünkü ense ve tepe kısmının müthiş ağrıdı ğı şikayetiyle 3 kez gittim dr a:) bunu birkaç kişiden de duydum artık kanıksadım. Yaşıyoruz ağrıyla kardeş kardeş:)

Nasilsiniz kizlar nasil gidiyor hamilelik benim sukur iyi gidiyor artik hareketlerini iyi hissediyorum ama hic kilo almadim daha verdigim iki kiloyla duruyorum yemekde yiyorum artik ama hala bir gram bile alamadim bu beni tedirgin ediyor zayif biriyim dogumda sikinti olur diye korkuyorum ilaclari da duzenli kullandigim halde kilo alamadim sizlr kac kilo aldiniz kizlar bide benim basim cok agriyor bu kadar agri normal mi bilmiyorum gozlerimi acamiyorum ensen basimin ustu cok agriyor bu kontrole gidince soyleyecegim bakalim ne diycek
Canım bişey demiycek minoset önerecek ve yapacak bişey in olmadığını söyleyecek. Çünkü ense ve tepe kısmının müthiş ağrıdı ğı şikayetiyle 3 kez gittim dr a:) bunu birkaç kişiden de duydum artık kanıksadım. Yaşıyoruz ağrıyla kardeş kardeş:)

insan hevesli oluyor
ben bugün fırça tarak seti ve tırnak makası baktım mesela:süslü:
doğacak da ben kızımın küçük saçlarını tarayacağım da...:anne::KK200:
ilk kez anne olacağım heyecan heves var tabi...:anneadayı:
hergün ufak tefek birşeyler alıyorum...yada araştırıyorum..
Ben tiny love maymun adasi oyun halısını aldım gitti valla. 230dan 165 e düşmüş. Seneye ücretsiz izin alacam o yüzden belki ilerde zorlanırız diye ikna ettim kendimi :KK49:

Normalde toplamda 5 doz vuruluyoruz, hamilelik sürecine denk gelen kısım olarak evet bu son doz, ama devam etmemiz lazım 6ay sonraya bir randevu daha verecek sonra da birkaç yıl sonraya, toplamda bu bez dozu tamamlayınca sanırım toplam 10 yıl etkili oluyormuş

Tesekkurlerrr

Ben tiny love maymun adasi oyun halısını aldım gitti valla. 230dan 165 e düşmüş. Seneye ücretsiz izin alacam o yüzden belki ilerde zorlanırız diye ikna ettim kendimi :KK49:

güle güle kullansın kuzucuğun ...öyle bebek malzemeleri çok pahalı ya..ufak ufak şeyler yekünde baya masraflı oluyor..

Back
X