2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar bşy sorucam.islak mendikde yenidogan olmasi yada iyi marka olmasinin ne gibi bi yarari var.ben kizimda hep yikayarak kulkandim o yuzden hic sikinti yasamadim.onume gelen markayi aliyodum

aslında en iyisi bebeğin popişini yıkamak da hiç bana göre değil..
ben daha bebeği nasıl tutacam bile bilemezken yıkamak hayli zorlu iş
o yüzden kaliteli yenidoğan mendili aldım..
ıslak mendiller dediğin gibi yıkayarak da kullanılabilir belki ama ilk aylar için ben tercih etmem..
biraz ele avuca gelince olabilir ama neden olmasın..
tabi bunlar hep acemi anne fikirleri

Canım benim kızım da gelişme geriliği ile doğdu ama 30. Haftada başladı bizimki. Önceleri haftada bir dooplerde bakılıyorum. Sonra 2 günde bir çağırdı. Dooplerde bebeği besleyen yani kan akışını sağlayan damarlara bakılıyor. Hani o mavi kırmızı renkler çıkaran ve kalp sesi verebilen ultrason.

Ayrıca gelişme geriliği yenilen yemekle alakalı değil arkadaşlar. Beslenememek ayrı, gelişme geriliği ayrı bişey.

Benimki bebeği besleyen damarların tıkanması gibi bi durumdu 37. Haftaya kadar idare edebildik sonra alindi. İnşallah seninki de daha fazla arayı açmaz. Tekrar geçmiş olsun.
İnş canım benimde korkum o İnşallah öyle olmaz bakalım p. Tesi ne diyecekler git geldi insanı mahvediyor

Canım benim kızım da gelişme geriliği ile doğdu ama 30. Haftada başladı bizimki. Önceleri haftada bir dooplerde bakılıyorum. Sonra 2 günde bir çağırdı. Dooplerde bebeği besleyen yani kan akışını sağlayan damarlara bakılıyor. Hani o mavi kırmızı renkler çıkaran ve kalp sesi verebilen ultrason.

Ayrıca gelişme geriliği yenilen yemekle alakalı değil arkadaşlar. Beslenememek ayrı, gelişme geriliği ayrı bişey.

Benimki bebeği besleyen damarların tıkanması gibi bi durumdu 37. Haftaya kadar idare edebildik sonra alindi. İnşallah seninki de daha fazla arayı açmaz. Tekrar geçmiş olsun.
Canım kafama takıldı 30 haftada başladı demişsin nekadar fark açtıki mesela benim ilerliyor az ma hep 1 hafta var arada yani dengede gidiyor seninde öyleyimdi yoksa hep açarakmı ilerledi erken doğum riski oluyormu bunda ölüm riski diyede okudum korktum açıkçası

Beşiğimizi aldık Rabbim yatırmak nasip etsin daha tam ayarlamadık ama atmak istedim

Eklentiler

• IMG-20170204-WA0003.webp
    IMG-20170204-WA0003.webp
    9 KB · Görüntüleme: 83
"ozzzy28, post: 49990828, member: 422020"]
2. Si de tüp bebek mi? Benim de ilk gebeliğim tüp bebek de ondan soruyorum. Belki 2. Si doğal olur diye umuyorum:KK66:[/QUOTE]

Evet ilk bebeğim tüp bebek :) ikincisi doğal yolla oldu hatta 15+6da ogrendik ben pkos hastasiyim yine adet geçikmelidir diye gittim direk ultrasonda gördüm ben şok tabi :KK57:[/QUOTE]
Harika. Sağlıkla kucağınıza alın mucizenizi:)

tÇok kolay bir yapımı var açıkçası onat para vermem ben yapımıda çoook eğlenceli nette araştırın yapabiliyorsunuz kendiniz yapın derim

yok canım henüz ona bakmadım şimdi eve geldim daha bir bakayım..Sağolasın..

biberon almak istiyorum...cam sağlıklıdır diye düşünüyorum
Ben de cam alıcaktım ama bir arkadaşım cam anne sütünün kalitesini bozuyor dedi. Ben de o yüzden vazgeçtim. Avent natural cam olmayanını alıcam.

Zeynosrkn84 Zeynosrkn84 canin ben dooplere girdim ama senin doktorunun dedigiyle aynimi acaba bilemedm.22 haftalikken yani gecen hafta kontrole gittigmzde doktr bskti.sonra dooplere gondericdm bide o baksn dedi.ayrica daha detayli ultrasonda var ama gerek gormuyorum zaten ben hersegine bakiyrm dddi
Dooplere giftigimdd bi doktor bes dakika kadar bakti.fl,bpd,hc vs.degerlerine bakip sekretere soyluyodu.benle hic konusmadi.sonucun doktora gidscek dedi.
Bu giftigim guya ozel hastaneydi
Bendede aynısı olucak eminim dillerinide anlamıyoruz saf gibi bakıyoruz benimde doktorum bakacakmis sebep sonuç ilişkisi yapacaklarmış hayırlısı inşallah ama artık ohh Diyip rahat bir hamilelik istiyorum 2 tane doğurdum hiç böyle yorulmadım Rabbim hayreylesin

:110:Kızlaaar devlet hastanesinde detaylı usg sonucu ne kadar sürede çıkıyor?

Ya lazım mı cidden bu oyun halısı
Eşimin yeğeninde vardı ve çocuk acayip eğleniyordu. Aslında biraz çocuğa da bağlı sevip sevmeyeceği. Ama ben hevesleniyordum indirimdeyken almak istedim. 5 tane oyuncak var içinde. O tipteki oyuncaklar zaten en kötü 20 TL. Aldım gitti yani :halay:

Eşimin yeğeninde vardı ve çocuk acayip eğleniyordu. Aslında biraz çocuğa da bağlı sevip sevmeyeceği. Ama ben hevesleniyordum indirimdeyken almak istedim. 5 tane oyuncak var içinde. O tipteki oyuncaklar zaten en kötü 20 TL. Aldım gitti yani :halay:
Sağlıkla oynasın bebişin canım iyi yapmışsın içinde kalmaması en güzeli

Canım kafama takıldı 30 haftada başladı demişsin nekadar fark açtıki mesela benim ilerliyor az ma hep 1 hafta var arada yani dengede gidiyor seninde öyleyimdi yoksa hep açarakmı ilerledi erken doğum riski oluyormu bunda ölüm riski diyede okudum korktum açıkçası

Benim hep arayı açarak devam etti. Önceleri 2 gündü, 1 hafta oldu, 15 gün oldu. Sonra bir ay oldu. Artık doktora hergün gidip dooplerde ve nstye bağlanıyordum. 37. Haftada artık bebeğin böbrekleri çalışamadığı için sıvının azalmasından dolayı alındı kızım. Bobrekten ve gereksiz organlardan kismen kan akisini kesip hayati organları çalıştırıyormuş bebek bu durumda. Allahın kudreti işte. 2.280 gr 46 cm doğdu. Sadece biraz küçüktü. Kuvöze girmedi. Sadece güçsüz olduğu için ememedi beni. Hep sagarak besledim.

Bugün benimde detaylım vardı. :anne:Allaha binlerce şükürler olsun bi sıkıntımız yokmuş. suyum biraz fazlaymış o yuzden şeker e bakıcaz. Hamur işi falan yemeyeceğim zaten yemiyorum ama daha dikkat edecekmişim. İlk haftalarda bebeği besleyen damarda sıkıntı vardı ama simdi oda düzelmiş çok sukur artık tuzsuz yedim ondan mı ekopirin denmi bilemiyorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sizlerde güzel sonuçlar alırsınız :anne:

Back
X