2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar ben kızıma Zehra ismini koymak istiyorum. Çok hoşuma gidiyor nedense. Babası Visal diyordu. Anlamı kavuşmak demek. Ona dedim. Zehra visal olsun o zaman. Ya da Zehra Betül olarak düşünüyorum. Ama eşim iki isim sevmiyorum diyor. Zehra bana çok sıcak geliyor.
Canım ben de iki isimliyim ve çok zorlandım ve hep derdim ilerde kuzum olursa asla iki isim vermem diye hala da istemiyorum bu bi tane ismi olan insanlara hep o kadar ozenmisimdir ki.. bence zehra çok güzel. Eşini de anlıyorum çünkü benim eşim de benim istediğim ismin yanına ikinci bir isim koymak istiyor. Gerçi onunki biraz daha geçerli bir sebep size de sormuş olayın hem ben kızımızın adını Nil ıstiyorum eşim kabul ediyor ama çok kisa bu siim olduğu için ikinci isim koyalım diyor sizce nil tek başına isim gibi değil mi

Az önce tartıldım ve şoktayım :KK57:

72 ile hamile kaldım 84 olmuşum. Ve asıl şaşırdığım daha 2 hafta önce 78dim. 2 haftada nasıl 84 oldum ben ya :KK17::KK17::KK17:
Bi de canım ayni saatlerde tartılmaya çalış mesela ben sabahları ac karnına 57 çıkıyorsamç akşamları 58.5 cikiyorum

Hahaha canım ya yazık bize. Ne kadar çok kafaya takıyoruz dimi. Ama çoğu insan takmıyor biliyo musun. Biz burda birbirimizi gazlıyoruz dikkat edelim diye. Kaç arkadaşımla konuştum amaan salla mecbur alıyosun ben 25 almıştım, 30 kilo almıştım falan.
Ben de tepsi tepsi börekler pizzalar bilmemneler yeseydim içim acımazdı. Artık doktora da alıştıra alıştıra söyleriz :KK70:

Hadi ya :110: Burda herkes 6 kilo aldım 8 kilo aldım diyor ama... Hiç kilo almayan bile var:bicak: Bütün fit hatunlar bizim gruba mı denk geldi ki. 6. Ayda 12 kilo görünce kafayı yedim:deli: Bu gidişle 100ü görürüm ben.

Selam kızlar hastaneden çıktık aynı şeyleri duydum eve gidip bebek eşyalarımı toplucam artık bitti beklicen dediler Allahın taktiri hepinizden Allah razı olsun gruptan ayrılıyorum sizleride üzmek istemiyorum hepinize mutlu gebelik diliyorum sağlıcakla alın yavrularınızı Allaha emanet olun
canim cok cok üzüldüm ya yok mu bir caresi su eklenemiyor muydu bu zamana gelmistin 1 ay daha dayanir belki minigin ya 500 gramlik bebekler yasatilabiliyor artik boyle olmasi hepimizi cok üzdü insallah bir mucize biseyler olur allah en hayirli olani versin sana canim baska acilar yasatmasin insallah bir gelisme olursa yine bekliyoruz haberlerini

72 ile hamile kaldım 84 olmuşum. Ve asıl şaşırdığım daha 2 hafta önce 78dim. 2 haftada nasıl 84 oldum ben ya :KK17::KK17::KK17:
Ben de aynı şoku yaşamıştım. 59la başladım şu an 69um ve kendimi fil gibi hissediyorum herkes kilo almadın dese bile :KK12:

Canım ben de iki isimliyim ve çok zorlandım ve hep derdim ilerde kuzum olursa asla iki isim vermem diye hala da istemiyorum bu bi tane ismi olan insanlara hep o kadar ozenmisimdir ki.. bence zehra çok güzel. Eşini de anlıyorum çünkü benim eşim de benim istediğim ismin yanına ikinci bir isim koymak istiyor. Gerçi onunki biraz daha geçerli bir sebep size de sormuş olayın hem ben kızımızın adını Nil ıstiyorum eşim kabul ediyor ama çok kisa bu siim olduğu için ikinci isim koyalım diyor sizce nil tek başına isim gibi değil mi
Zor oluyor yani iki isim. Sadece zehra da güzel aslında dediğin. Gibi. Nil bence çok güzel ama sanki kısa gibi ama. Tabi sizin kararinizda kicacik biraz. Görümcem mesela kızı var esi koymuş adini kızıyor. O kısa isimleri seviyor ece Nil gibi falan. Ama.güzel Nil tekrar soylim

Hatta kardelen arkadaştı galiba. O kız olana zehra Nil koymak istiyordu :olamaz::KK54:

nil tek basina isim olur tabiki ama esini de kirmak istemiyorsan bir arkadas beren nil koymustu kizinin adini fikir olsun diye dedim bildigim tek iki isimli nil bu canim zor bu isim secme konusu :)
Kızlar merhaba,

lohusa takımı olarak ne aldınız? çok pahalı olayan indirimde :-)
bi de terlik ve taç kendiniz mi yapıcanız yoksa onu nerden hangisinden aldınız?

Fikir olsun diye sizlere sorayım dedim..:anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
amcam gecelik pijama camasir isini yapiyor ordan alacagim lohusa takimlarimi insallah o konuda rahatim. Taç olarak da oglumda kendim yapmistim fikir olsun diye foto atarim isterseniz sade basit ama guzeldi el emegim olsun dedim bunda da belki kendim yaparim instagramdan bakiyorum:)

ben 64 le basladim 69 um su an ben ilkinde en cok 7.ayda kilo almistim 2 haftada 3 kilo aldigim olmustu olabiliyor yani o kilo degildir bence cogu odemdir ya sikma canini canim

Kızlar ben kızıma Zehra ismini koymak istiyorum. Çok hoşuma gidiyor nedense. Babası Visal diyordu. Anlamı kavuşmak demek. Ona dedim. Zehra visal olsun o zaman. Ya da Zehra Betül olarak düşünüyorum. Ama eşim iki isim sevmiyorum diyor. Zehra bana çok sıcak geliyor.
zehra cok guzel isim betul de guzel kendi ismim diye demiyorum:) ama tek isim koysan daha iyi bence canim ben ogluma iki isim koydum kizima tek isim koyacagim daha kolay oluyo biz de yüsra dusunuyoruz ismini

Ben de aynı şoku yaşamıştım. 59la başladım şu an 69um ve kendimi fil gibi hissediyorum herkes kilo almadın dese bile :KK12:

Valla canım ben de anlamıyorum ki aynı pantolonları giyiyorum. Hiç daralma falan da yok. Neremde bu kadar kilo bilemiyorum

nil tek basina isim olur tabiki ama esini de kirmak istemiyorsan bir arkadas beren nil koymustu kizinin adini fikir olsun diye dedim bildigim tek iki isimli nil bu canim zor bu isim secme konusu :)
amcam gecelik pijama camasir isini yapiyor ordan alacagim lohusa takimlarimi insallah o konuda rahatim. Taç olarak da oglumda kendim yapmistim fikir olsun diye foto atarim isterseniz sade basit ama guzeldi el emegim olsun dedim bunda da belki kendim yaparim instagramdan bakiyorum:)

ben 64 le basladim 69 um su an ben ilkinde en cok 7.ayda kilo almistim 2 haftada 3 kilo aldigim olmustu olabiliyor yani o kilo degildir bence cogu odemdir ya sikma canini canim

zehra cok guzel isim betul de guzel kendi ismim diye demiyorum:) ama tek isim koysan daha iyi bence canim ben ogluma iki isim koydum kizima tek isim koyacagim daha kolay oluyo biz de yüsra dusunuyoruz ismini
Ay yüsra da çöl güzel ama bizim ki yok diyor. Amca zehayi sevdirebildim az çok. Betulde güzel anlamı falan ama bakalım. Bunlardan biri olur insallah:KK48:

Arkadaşlar yengem Doğum yaptı da ben çok dıyugusallastm yaa bu bir mucize diye sabahtan beri ağlıyorum:KK43:( Allahım bizlere de o günleri görmeyi nasip etsin

Hayırlı uğurlu olsun bebeği:KK200: hiç sorma bu doğum videoları falan var ya daha bebek meydana çıkmadan anne baba görünce ağlamaya başlıyorum.Gerçekten dünyadaki en büyük mucize.Allah bütün kadınlara bu duyguyu yaşatsın :dua:

Amcan istanbulda mı? Nerde satıyor? İnternet sitesi falan varsa biz de bakalım :)
Evet resim varsa atarsan sevinirim bize de bi fikir olur :)

Ben de tırsıyordum. Bir cesaret çıktım tartıya. Hiç te o kadar kilo almış gibi hissetmiyorum ama anlamadım 6 kilo nasıl aldım 2 haftada:KK61:
Eşime diyorum bende anormal bir durum var mı bu kadar diye.. Göbeğin büyüdü bir de popon büyüdü diyor :KK61:Onun dışında biryerim şiş değil ama. Doktor beni öldürecek. En son 78ken alacağını almışsın daha alma demişti. :mad:

aynı şoku ben de yaşadım..5 günde 3 kg alarak nasıl oldu anlamadım...
dün 7000
Bugün kendimi cezalandırdım 10.000 adım attım ama şuan her yerim dökülüyor

bence zehra visalden daha güzel bir isim

Amcan istanbulda mı? Nerde satıyor? İnternet sitesi falan varsa biz de bakalım :)
Evet resim varsa atarsan sevinirim bize de bi fikir olur :)
evet istanbulda eminonunde misir carsisindan cikinca sola dönülüyo kime sorsaniz gosterirler sanirim 3 katli buyuk bir magaza adı şenel bilgim siz neede oturuyosunuz siteleri yok bildigim kadariyla canim ya

Eklentiler

• 20170306_194439~2.webp
    20170306_194439~2.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 84
  • 20170306_194447~2.webp
    20170306_194447~2.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 20170306_203905~2.webp
    20170306_203905~2.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 20170306_203931~2.webp
    20170306_203931~2.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 83
  • 20170306_203941~2.webp
    20170306_203941~2.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 82
ben geçen hafta 100 lük yaptırdım önce açlık aldılar sonra 2 bardak şerbet gibi bişeydi içirdiler, 1 saat arayla 3 kez daha kan aldılar, toplam 4 kan vermiş oldum, o arada aç bekledim ve yürümemede izin vermediler hep otur dediler, labaratuvarın önünde oturdum içtiğim şekeri eritmemem amaçlı efor sarfetmemem gerekiyormuş, yanınızda muhabbet edecekcek birini götürün yoksa sıkılırsınız :)
Yuh toplam üç saat mi :o ben elliliği bidaha mı istesemki kızlar ya

Ay yüsra da çöl güzel ama bizim ki yok diyor. Amca zehayi sevdirebildim az çok. Betulde güzel anlamı falan ama bakalım. Bunlardan biri olur insallah:KK48:
valla mi:) bende anneme begendiremedim kime soylese pek begenmiyomus yusra ismini biraz moralim bozulmustu ama kimseye begendirmek zorunda degiliz zaten annemiz bile olsa icimize sinsin yeter yani anne ve babanin karari onemli diye düşünüyorum

Back
X