2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
benimde kontrolüme daha 3 hafta var,inşallah benimki de çıkmıştır :KK51:

canım bebişler içerde sabit durmuyorlar. onlar hareket ettikçe plesantada yer değiştirebiliyor..inşallah doğuma kadar yukarı çıkar
yoksa mecburi sezaryena alıyorlar özellikle de rahim ağzını tamamen kapatmışsa...

Bebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
canım bu sürece girmen bile bi umut, çok şükür diyelim, inşallah bebişin sağlıklı bi şekilde evine de gider

canım bebişler içerde sabit durmuyorlar. onlar hareket ettikçe plesantada yer değiştirebiliyor..inşallah doğuma kadar yukarı çıkar
yoksa mecburi sezaryena alıyorlar özellikle de rahim ağzını tamamen kapatmışsa...
en büyük korkum o zaten,en son tam kapatmamıştı ama yine de böyle giderse mecburi sezeryan dedi. Eğer tam kapatırsa ben yapamam işlemi seni eğitim araştırmaya yönlendirebilirim dedi. Normal doğum istiyorken o ihtimaller çok gözümü korkutuyor ama hayırlısı napalımo_O

en büyük korkum o zaten,en son tam kapatmamıştı ama yine de böyle giderse mecburi sezeryan dedi. Eğer tam kapatırsa ben yapamam işlemi seni eğitim araştırmaya yönlendirebilirim dedi. Normal doğum istiyorken o ihtimaller çok gözümü korkutuyor ama hayırlısı napalımo_O

daha önümüzde baya hafta var..bak benimki yukarı çıktı...demek ki değişebiliyor

Kizlar bisey sormak istiyorum benim 50 lik 204 cikti yinede 100 luk yaparmi acaba zaten oldukca yuksek deger.

Bebeğim dünyaya geldi 470 gram ama yaşama riski düşük diyelim yaşadı ömrü hastanede geçecekmiş dua edin Rabbim bize çektirmesin
allah hyurlı eylesin mucize bebeği bak inatçı minik ugrasıo işte evet zor süreç ama hayurlısıyla toparlıcak dualarımızdasınız

canım korkma ola ki sezeryan oldun korkcak bişe yok artık eskisi gibi deil ki ameliyatlar

Sakınnnn :) ha mayıssss ha haziranaa nolmuşş :) evettt bende senin tosbanı merak ediyorum :)))) ayy konuşurken bile heyecanlanıyorum yaaaaa :) Allahım hayırlısıyla o günleri görelim hep birlikteee inşallahhh :)
Tosbaaam çok özel bir bebiş teyzesi. Caretta caretta o :))) büyük gün geliyor çok yakında. Diğer haziran sayfasında ayrıntılı usg resimlerini koydular bebişlerinin anneleri. Çok tatlılardı ya oy oy

Kızlar işten eve geldiğimde yalancı sancı dedikleri şeyi yaşadım sanırım. Kasıklarımda ağrı oldu bir süre çekilme gibi karnım da semsert oldu.

Sağlık problemleri çok olacakmış Rabbim çektirmesin kuzuma
Canım tevekkül . Elinden geleni yaptın ve şuan da yapmaya devam edeceksin eminim.ve yaşayacaklarınıza AllahIn yön vereceği noktadasınız. Bilmiyorum gönlünden ne geçiyor. Ama onu en çok sen seviyorsun bu hayatta. O yüzden en iyisini sen diliyorsundur hakkında. Rabbim size mucize diyebileceğiniz bi sağlık nasip etsin. Benim içimden bu geçiyor

Back
X