- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
Seninde bebegininde iyi olmasina sevindim:) masallah berakallah. Benim oglumda sinirlenince almiyor memeyi yikiyor ortaligi elim ayagina dolasiyor sinirlenmesin diye ugrasip duruyoruz:) tez zamanda evinizde olursunuz insaallah. Ev daha rahat bebek icinde lohusa icinde geçmiş olsun canimCocuk bezi yirmi tane kadar bulundurun. Bebek cok emmese bile yinede kakasını yapıyo sık sık.şuan için dört takım kıyafet degiştik.penye battaniye iki üç tane bulunsun.ewe giderkende kalın battaniyeye sarıp götürcez. Burası bugun biraz soguk. Kendim için bi tane pijama takımı yetti. Biraz batikon filan bulastı ama kalkıp degişecek halim yok. Zaten gelenim gidenimde yok. Yanımda biraz kalın şal var. Yatınca sırtım terlşyo ve kalkınca buz gibi hava carpıyo o yüzden şal iyi oldu. Hem kalçamı filanda kapattığı için hasta bezim filan pek belli olmuyo. Hasta bezini hastane veriyo. Şuan üçin üç tane kullandım. Öyle şarıl şarıl kanama olmuyor. Eve geçince molpet gece kullanırım. Kaşık bulundurun bebek için. Sinirlenince memeti tutmak istemiyo ve kasıga damla damla sagıp agzına koyduk. Terlik bulundurun. Kagıt havlu olsun Bebegin agız silme bezi bol miltarda alın. Hem tükürügü çok çıkıyo hemde ara ara balgam kustu. Şimdilik bunlar aklıma geldi