• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bence de aynı yerde olmalıyız. Ben şahsen hepinizi ayrı ayrı merak ediyorumBirleştirilemezmi acaba mayıs annalerindeydi galiba ya da nisan hatırlamıyorum ama birleşmişlerdi.Biz de yapalım nasıl alacaksa.
Ay cnm dogru diyorsun
Kazen Kazen bey
İki farkli konu var
Bizi birlestirir misiniz??

Örnekler çok canım o yüzden ben de 40 falan olur diyorum,geçen nst ye göre doktor da daha gelmeye niyeti yok dedi,sancı çıkmadı çünkü hiç.Belli de olmuyor birden de gelebiliyor ama şuan bi kasık,bel,sırt ağrısı kasılma hiçbişey yok:)

Yok kardes yok, bende de şimdilik tık yok, annem de geldi dün, onu bekliyor benim akıllı kızım diyordum şimdi birde neden dogmuyor diye annem ile strese gireceğiz anlaşılan :) bu arada benim aksam kontrolüm var, bakalım doktor da hala bekleyecek mi diyecek?

Kızlar çok şükür kızıma kavuştum akşam 9 45 te doğdu.normal doğum yaptım ve 10 dakikada açılmam oldu birden
Epidural de yapamadık doktpr bile 15 dakikalık yoldan yetişemedi nöbetçi doktpr Son saniyede geldi kesik atıp bebeği aldı kesik attığını inanın o an hiç anlamadım. Ayrıca Fotoğrafçı Bile yetişemedi.beni uyutup diktiler. 3 dikişim var. 2 gün sancı ve böbrek ağrısı çektim ama Son 15 dakika eşimi resmen yoluyordum.15 dakika 2 güne bedeldi.sanırım forumda ilk normal doğum yapan benim.darısı isteyen herkese olsun ama açılması benimki kadar hızlı sancı ise kuş gibi hafif olsun.kızım 2400 doğdu.erkrn doğduğu için emme refleksi az göğsümü veriyorum ağzına alamıyor alınca uyuya kalıyor. Inşallah emme refleksi gelişir Benimde bol sütün olur.
Gozun aydin maşallah ikinize de. Ne guzel ya teker teker geliyo bebisler

Benim kız da yerini sevdi heralde :) hiç bir belirti yaşamıyorum. Sancı ağrı tık yok. :)
Randevu konusunu takma kafana canım. Bişeu olsa zaten gideceksin. Son günlerimiz, büyük doğuramam diye korkma. Beklicez artık ne zaman gelmek isterlerse bizim nazlılar :)
Bu arada ben de efsunsuz efsunsuz u merak ediyorım.
Normal doğurmayı o kadar çok istedim ki bi de çok ufak tefegim hiç iri bebegim olacağı aklıma bile gelmemişti canım. Hamilelik çok güzel iri bebek olmasa beklerim daha hiç sorun değil ama daha çok kilo almadan gelsin istiyorum sadece. Ama kızlarimiz zamanını biliyordur eminim. Herşey olacağına varıyor bekleyeceğiz artık canım dediğin gibi acil bişey olursa zaten hastaneye gidebilirim.
Ay bi de şu daha dogurmadin micilar var ya hergün en az 3-4 kişi soruyor beni arayamiyirlar da annemi arıyorlar millete dert oldu bizim bebisler. Bir dahaki hamileligimde kesinlikle 1 ay sonrasını soyleyecegim doğum tarihi olarak.

Hayırlısıyla vakitlice olur doğumun inşallah canım. Zaman azaldıkça sabırsızlık çoğalıyor haklısın :anne:

Canım benim ki de kız ismi aslıhan, Listeye göre bayağı sıra bana da gelmiş, bu arada emeğine sağlık ne güzel uğraşmışsın Liste ile çok iyi olmuş.

Demek ki bunlar hazırlık sancıları oluyor çünkü sen benden baya öndesin canım doktor artık Doğum başladıysa önemser bizi:KK48:
Gerçekten hazırlık galiba.Bugün De doğmadı demeyi bıraktım artık :ıslık:Kaç aydır normal normal dedim.geçen hafta kanala bile yerleşmemiş 3 hazirana kadar gelmezse sezeryan artık dedi.Hayrlısı diyorum

Normal doğurmayı o kadar çok istedim ki bi de çok ufak tefegim hiç iri bebegim olacağı aklıma bile gelmemişti canım. Hamilelik çok güzel iri bebek olmasa beklerim daha hiç sorun değil ama daha çok kilo almadan gelsin istiyorum sadece. Ama kızlarimiz zamanını biliyordur eminim. Herşey olacağına varıyor bekleyeceğiz artık canım dediğin gibi acil bişey olursa zaten hastaneye gidebilirim.
Ay bi de şu daha dogurmadin micilar var ya hergün en az 3-4 kişi soruyor beni arayamiyirlar da annemi arıyorlar millete dert oldu bizim bebisler. Bir dahaki hamileligimde kesinlikle 1 ay sonrasını soyleyecegim doğum tarihi olarak.
Babanneme bikac hafta boyunca her sorusunda daha 2ay var diyip duriyodum sorular artmasin diye. Sonunda kadin patladi. Bu iki ay niye hic dusmuyo asagi surekli 2ay var diyo:KK48:

Kızlar çok şükür kızıma kavuştum akşam 9 45 te doğdu.normal doğum yaptım ve 10 dakikada açılmam oldu birden
Epidural de yapamadık doktpr bile 15 dakikalık yoldan yetişemedi nöbetçi doktpr Son saniyede geldi kesik atıp bebeği aldı kesik attığını inanın o an hiç anlamadım. Ayrıca Fotoğrafçı Bile yetişemedi.beni uyutup diktiler. 3 dikişim var. 2 gün sancı ve böbrek ağrısı çektim ama Son 15 dakika eşimi resmen yoluyordum.15 dakika 2 güne bedeldi.sanırım forumda ilk normal doğum yapan benim.darısı isteyen herkese olsun ama açılması benimki kadar hızlı sancı ise kuş gibi hafif olsun.kızım 2400 doğdu.erkrn doğduğu için emme refleksi az göğsümü veriyorum ağzına alamıyor alınca uyuya kalıyor. Inşallah emme refleksi gelişir Benimde bol sütün olur.

Ayyy maşallah ya, ilk gebelikti sanırım ama bu hızlı doğum yapmış olman Rabbimin lütfü resmen, şimdi bebeğinle sağlıcakla bol sütlü günler diliyorum, bizé yazmayı unutma arada darısı başımıza.

Doğurmadın mı diyenlere dışarda büyütmek zor biZim kız içerde büyüyor diyorum :KK54:

Babanneme bikac hafta boyunca her sorusunda daha 2ay var diyip duriyodum sorular artmasin diye. Sonunda kadin patladi. Bu iki ay niye hic dusmuyo asagi surekli 2ay var diyo:KK48:
Annem mayista doğuracağıma o kadar emindi ki herkese mayista diyordu doğum icin :işsiz: sen de babannen anlamaz mi sandin iki aydır iki ay kalması biraz suphelendirici tabii :KK48:

Doğurmadın mı diyenlere dışarda büyütmek zor biZim kız içerde büyüyor diyorum :KK54:
Aynen öyle canım aslında çıkınca işimiz daha zor ilkokulu falan da içerde o kutsak herşeyden korusak onları :-)

Yok kardes yok, bende de şimdilik tık yok, annem de geldi dün, onu bekliyor benim akıllı kızım diyordum şimdi birde neden dogmuyor diye annem ile strese gireceğiz anlaşılan :) bu arada benim aksam kontrolüm var, bakalım doktor da hala bekleyecek mi diyecek?

Bir de seninki kız o yüzden erken gelir dedik:)) inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım sancı grafiğin,bebişin kilosu,kanala yerleşmesi tam istediğin gibi olsun :dua:

Alttan muayenede korkacak hiçbirşey yok 30 sn. Sürüyor sürmüyor kendinizi rahat bırakın bitti gitti. Halk arasında o kadar çok konuşuluyor ki büyüdükçe büyüyor bu mevzu
Yani benimde en merak ettiğim bu, bana çatı muayenesini son haftalarda yapacağım dedi.Herkes o kadar büyütüyor ki insan ister istemez tedirgin oluyor.Bu bahsettikleri şey smear gibi,alttan ultrason gibi oluyorsa neden bu kadar abartılıyor anlayamıyorum. Onu abartan kadınlar kocalarına neler çektirir kimbilir :ıslık:

TRafikte araçla giderken arkadan minibüs çarptı bizim araca, boynum fln acımıyor ama kemerin geldiği yere karnımın altında çok az baskı oldu, bebek hareket ediyor ama korktum biraz. Bişi olur mu

çok geçmiş olsun..

ay hadi gözün aydın,bizde seninle birlikte 9 doğurduk burda. Şükür ki aldığın sancılara değdi,sağlıkla aldın bebeğini.Bol bol sütün olsun inşallah :KK200:

efsunsuz efsunsuz dan ses yok,dün doğuracaktı sanırım,inşallah bebeğine doyamadığı için yazamıyordur :anneadayı:

Günaydın kızlar. Dün kontrol vardı. Durumlar iyi, keyfi yerinde kızımın. Çarşamba çatı muayenesi var... Geçen hafta nst de sancı vardı. Bu hafta izne ayrılınca ben rahat, o rahat sancı falan yok. Her sabah belki bi hareket vardır diye giriyorum foruma ama, hepimiz bebişleri yerinden memnun sanırım. Hayırlısı bakalım.
Maşallah canım, el ense yatıyolar bu kuzular, bende her sabah bi heyecan giriyorum hadi biri doğurmuş olsun diye ama yok :)

Ilk vajinal muayenem smear testiyle basladi. Acidan ziyade gerginlik hissediliyo. Vajinal ultrason zaten jelle yapildigindan aci fln yok. Ilk gebeligim kurtajla sonlaninca stresten uzuntuden fln rahim agzim kapanmisti. Onu bile doktor anestezisiz kesti. Anlik bi elektrik isirmasi gibi biseydi. Yani demem o ki cati muayenesi de bunlardan beter bisey degildir. Yaptirmadim ama nasil yapildigini biliyorum doktoruma da guveniyorm. Korkmasin kimse. Gozumuzde buyuttukce acimasa da korkudan aci hissediliyo

Bizim birleşme gibi bi talebimiz isteğimiz yok herkes girmek istediği foruma girsin ne çilesiniz başımıza orda mutluysanız orda takılın bu nedir ya işler mi kesat müşteri toplamaya çalışmak gibi bişi yapıyorsunuz bide yönetici çağırıyorlar hangi hakla bu hakkı burdaki üyelerden mi aldın derdiniz ne zorla kimseyi foruma getirmiyoruz sabah sabah doğurtacaksınız beni

Bugün belim çok ağrıyor. Sanki ellerimde ağır poşetlerle durakta 1 saat otobüs bekleme ağrısı gibi :))
Bu doğum ağrıları grubuna mı giriyor yoksa yorgunluk mu seçemiyorum.

Sizde bel ağrısı nasıl?

Back
X