• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Mcrhelena..................Erkek.....................isim:anneadayı::nazar:........................39.Hafta 14 kg
Efefsunkar..................Erkek....................EGE:anneadayı::nazar:........................39. Hafta 15 kg.....25 Mayıs :)
Bihter34......................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:..........................39.Hafta 13 kg
Haziranannesiyim........Kız.......................SARYA:anneadayı::nazar:.......................39.Hafta 12 kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN:anneadayı::nazar:...................39.hafta 9 kg

Aydii..............................Kız........................ADA:anneadayı::nazar:.........................38.Hafta 8 kg
Zencefill90...................Kız.......................ARYA MARİN:anneadayı::nazar:............38. Hafta 10 kg
Bir garip......................Erkek...................HAMZA:anneadayı::nazar:...................38.Hafta 8 kg
Gzleem.........................Kız.......................ELA:anneadayı::nazar:..............................37.Hafta 17 kg

Nursecm....................Erkek.....................isim:anneadayı::nazar:..........................36.Hafta 10 kg
Cgdmkrks.................Erkek...............AHMET POYRAZ:anneadayı::nazar:......36.Hafta 20kg....... 16 haziran
Alnilam........................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:.........................36. Hafta 12 kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA:anneadayı::nazar:......................36. Hafta 14 kg
Mavi_dem....................Kız........................NEHİR:anneadayı::nazar:...........................36.Hafta 11 kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA:anneadayı::nazar:.............................36.Hafta 9 kg........15 Haziran

Monomit.......................Kız........................DERİN:anneadayı::nazar:........................35.Hafta 20 kg
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL:anneadayı::nazar:................35.Hafta 17 kg
Feeeeminist..................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:..........................35. Hafta 3 kg
Dertli gelin..................Erkek..................FURKAN:anneadayı::nazar:....................35. Hafta 11 kg
Orangurann................Erkek...................SARP:anneadayı::nazar:........................35. Hafta 11 kg

Frkzhd.........................Kız.......................MELEK ERVA:anneadayı::nazar:.............34.Hafta 7 kg
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP:anneadayı::nazar:....................34. Hafta 11 kg
Snmclsn.......................Kız.......................ARYA:anneadayı::nazar:.............................34.Hafta 11 kg
M123S........................Erkek.....................GİRAY:anneadayı::nazar:...................33.Hafta 15 kg
Blgk.............................Erkek...................ALİ ASAF:anneadayı::nazar:................33.Hafta 10 kg

Lilithic..........................Kız......................isim:anneadayı::nazar:...............................31.Hafta 11 kg

Son düzenleme:
Mcrhelena..................Erkek.....................isim:anneadayı::nazar:........................39.Hafta 14 kg
Efefsunkar..................Erkek....................EGE:anneadayı::nazar:........................39. Hafta 15 kg.....25 Mayıs :)
Bihter34......................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:..........................39.Hafta 13 kg
Haziranannesiyim........Kız.......................SARYA:anneadayı::nazar:.......................39.Hafta 12 kg
Asi4261.........................Kız.......................ASLIHAN:anneadayı::nazar:...................39.hafta 9 kg

Aydii..............................Kız........................ADA:anneadayı::nazar:.........................38.Hafta 8 kg
Zencefill90...................Kız.......................ARYA MARİN:anneadayı::nazar:............38. Hafta 10 kg
Bir garip......................Erkek...................HAMZA:anneadayı::nazar:...................38.Hafta 8 kg
Gzleem.........................Kız.......................ELA:anneadayı::nazar:..............................37.Hafta 17 kg

Nursecm....................Erkek.....................isim:anneadayı::nazar:..........................36.Hafta 10 kg
Cgdmkrks.................Erkek...............AHMET POYRAZ:anneadayı::nazar:......36.Hafta 20kg....... 16 haziran
Alnilam........................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:.........................36. Hafta 12 kg
Arsinli...........................Kız.......................DİLARA:anneadayı::nazar:......................36. Hafta 14 kg
Mavi_dem....................Kız........................isim:anneadayı::nazar:................................36.Hafta 10 kg
Senkoyadimi.................Kız.......................EDA:anneadayı::nazar:.............................36.Hafta 9 kg........15 Haziran

Monomit.......................Kız........................DERİN:anneadayı::nazar:........................35.Hafta 20 kg
Momocan.....................Kız.......................SARE MASAL:anneadayı::nazar:................35.Hafta 17 kg
Feeeeminist..................Erkek...................isim:anneadayı::nazar:..........................35. Hafta 3 kg
Dertli gelin..................Erkek..................FURKAN:anneadayı::nazar:....................35. Hafta 11 kg
Orangurann................Erkek...................SARP:anneadayı::nazar:........................35. Hafta 11 kg

Frkzhd.........................Kız.......................MELEK ERVA:anneadayı::nazar:.............34.Hafta 7 kg
Helles...........................Kız.........................ZEYNEP:anneadayı::nazar:....................34. Hafta 11 kg
Snmclsn.......................Kız.......................ARYA:anneadayı::nazar:.............................34.Hafta 11 kg
M123S........................Erkek.....................GİRAY:anneadayı::nazar:...................33.Hafta 15 kg
Blgk.............................Erkek...................ALİ ASAF:anneadayı::nazar:................33.Hafta 10 kg

Lilithic..........................Kız......................isim:anneadayı::nazar:...............................31.Hafta 11 kg
canım 36.hafta 11 kilo isim nehir

Kızlar çok şükür kızıma kavuştum akşam 9 45 te doğdu.normal doğum yaptım ve 10 dakikada açılmam oldu birden
Epidural de yapamadık doktpr bile 15 dakikalık yoldan yetişemedi nöbetçi doktpr Son saniyede geldi kesik atıp bebeği aldı kesik attığını inanın o an hiç anlamadım. Ayrıca Fotoğrafçı Bile yetişemedi.beni uyutup diktiler. 3 dikişim var. 2 gün sancı ve böbrek ağrısı çektim ama Son 15 dakika eşimi resmen yoluyordum.15 dakika 2 güne bedeldi.sanırım forumda ilk normal doğum yapan benim.darısı isteyen herkese olsun ama açılması benimki kadar hızlı sancı ise kuş gibi hafif olsun.kızım 2400 doğdu.erkrn doğduğu için emme refleksi az göğsümü veriyorum ağzına alamıyor alınca uyuya kalıyor. Inşallah emme refleksi gelişir Benimde bol sütün olur.

Bravo sana. Ağrıya pabucunu ters giydirdin, inatçı ve cesur anne çıktın. Vay bebişin haline :KK45: Bazen normal doğum yapmasam mı acaba diyorum.. Doğumun kolaylaşması için ne yaptırdılar sana çömelme yürüyüş vs? bi de tavsiye alalım taze annelerde. göğüs kalkanı falan alayımmı? birçok kişi faydasını görmüşde..

Kızlarrrr merhabalar doğum yaptım
Bebeğim 3370 grdı ultrasonda 2960 gr doğdu
İlk kontrolleri iyi çok şükür
Spinal anestezi oldum. Benim için dün çok zordu. Ama kızım öyle güzel ki minicik...Sütüm de gelmedi.bebeğin memeyi almasını sağlamaya çalışıyorum. İnşallah sütüm de gelir bebeği beslerim. Mama veriyoruz sarılık olmasın diye.Etiketleyen herkese teşekkürler. Dün ameliyat olurken dua ettin. Rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Ay sonunda haber aldık senden kuzum. Ben tahmin ediyordum gerçi doğurduğunu. çok da tatlı bi bebişin olmuş bak. Ne mutlu sana. Darısı başımıza artık. Cuma değilmiydi snn sezeryanın? bi de tavsiyeniz var mı doğum, doğum çantası vs için?

canım asitli birşeyler istiyor, limonlu soda, cola gibi zararlı şeyler :)
Sade soda zararlı mıdır? Arada içiyorum ama vicdanım rahat değil
Tam tersi mineraller açısından zengin olduğu icin faydalı canım ben hergün iciyorum

Kızlar bakıyorum da ultrason ölçümleri hep fazla doğum daha az çıkıyor. Normal doğum yapacak arkadaşlar o yüzden tedirgin olmasınlar belki fazla değildir korkup vazgeçmeyin
Inşallah canım.. Ben de öyle unuyorum

Benim cildimde normalde öyle pürüz sivilce yoktu, hamilelikte iyice güzelleşmişti hatta ama 2-3 gündür bişey oldu pürüz, ufak ufak sivilceler olmaya başladı sizdede oldu mu
Aynı şekilde 6 aydır sivilce çıkmayan yüzümde dün kocaman sivilce çıktı . Dogurucam herhalde diye düşündüm

beatrices beatrices sonunda valla hepimiz rahatladık gercekten canim
efsunsuz efsunsuz Canım allah anali babalı büyütmek nasip etsin hamilelik döneminde çok sıkıntılar yasadin anneliginde mükafatını al inşallah
@TuruncuHayal Canım artık haftamiz iyi. Hic korkma. Bebisin de hareketliymis.

Çorap çok, rahat 20 çift var. Bu hafta gidip alırım eldiven filan. Yıka yıka diye boşuna dürtmemişsiniz beni haklı çıktınız :) sağolun varolun kızkardeşlerim :KK200:
Eldiven gercekten fazla fazla olsun canım.elini sürekli agzına götürdügü için sık sık degişmek zorunda kalıyoruz.az öncede eli cenesindeyken kustu ve yine degiştik eldibenleri.sapkada aynı sekişde faZla olsun.ben baktım iki tanesi kafasında iz yaptı mecburen onları takmıycam.halbuki geniş gibi duruyolardı.bide saçları ve kulagının üstündeki tüyler döküldügü için şapkanın içi tüy içinde kalıyo

@Asi4261 ne zaman ben de sanci çıkmıyor koşuyorum buraya asiye sorayım ins onda güzel bi haber vardır diye:) yok yok yok ... yokus mokus çıkmıyorsunuz hep ondan oluyor:) benim niye olmuyor dr da anlamadı valla. Adam cati muayenesi yapacak artık cumaya, belki bi hareketlilik olur diye. Çatı muayenesi yapan var mi??

@Asi4261 ne zaman ben de sanci çıkmıyor koşuyorum buraya asiye sorayım ins onda güzel bi haber vardır diye:) yok yok yok ... yokus mokus çıkmıyorsunuz hep ondan oluyor:) benim niye olmuyor dr da anlamadı valla. Adam cati muayenesi yapacak artık cumaya, belki bi hareketlilik olur diye. Çatı muayenesi yapan var mi??
ilk bebeklerde 42 ye kadar bekliyorlarmış acele etme bekleme bekleyince gelmez bide bizim bebeler küçük ya 42 ye kadar anca büyür :D

Siyetem Siyetem canim gerilme boşuna kimse gitmez burdan. Burası sıcak samimi herkesin derdi herkesin olmuş gider miyiz:) orası da gzl tabi ama bu saatten sonra kimse kimseyi benimsemez. Bu arada yarın dogum varmış gibi durmuyorum hiç. nst 25 lerde :)))))))))

canım asitli birşeyler istiyor, limonlu soda, cola gibi zararlı şeyler :)
Sade soda zararlı mıdır? Arada içiyorum ama vicdanım rahat değil
Tam aksine sade soda faydalı. Günde 2 tane içebilirsin. Kramplar ve kasılmalar için iyi. Doktorum bana önerdi, arkadaşlarıma da kendi doktorları önermişti.

İyi ki yıkamışım kıyafetleri, farkettim ki inanılmaz eldiven ve şapka eksiği var bende. Bu hafta gideyim de alayım. Hastahane çıkışı dışında ne şapka var, ne eldiven :KK43:

eğitimde : eldiveni 15 gunden sonra kullanmayın ince motoru gelişsin dediler.
ama şapka için cok gereklı dedıler. bebek en cok kafasından üşüyormuş.

Merhaba. Kasılma nasıl bişey tam olarak ? Benim de dayanacak gibi değil yaşadığım sertlikler. Karnım yarılacak gibi oluyor. Bir de benim kızım hiç uyumuyor desem yeridir. Sürekli bir kıpır kıpır hali var. Yüzde olarak atıyorum %70 hareket halinde. Bacağı ve poposu sürekli dayalı duruyor mesela karnımda. Gerdirdikçe fena oluyorum. Daha başka nasıl anlatayım bilemedim ama bana yardım edebilirsen sevinirim. Çünkü ben sorumun cevabını net bulamıyorum bu kasılma olayı ile alakalı. Tek bildiğim karnımın nerdeyse yarılacak olması.

Aynen dedigin gibi oluyo. Sanki o anda doğuracakmışsın gibi baskı yapıyor. Sertleşiyor karnın taş gibi oluyor. Sanki kalbin yerinden çıkacakmış gibi oluyor. Bu aralar daha da fazlalaştı. Doktora sordum normal fazla su iç başka bisey yapamazsın dedi. 10 dk ya düşerse arası hemen gel dedi.

Bacağı poposu dayalı olunca o his başka oluyor. Çok rahatsız etmiyor.

Arkadaşlar benim bebeğimin kilosu da 37 1 de 3200 51 cm di iyimi sizce ayrıca doğum yapanlara geçmiş olsun diyorum geri ye kalanlara da Rabbim kolay doğumlar nasip etsin

Back
X