2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Günaydın kızlar iyi pazarlar grip olmadan hamileliği atlattım derken galiba hasta oluyorum ilaç ta içemiycem neyapcam bilmiyorum varmı tavsiyeleriniz hem grip bogazlarım
Canim geçmiş olsun. Aman dikkat et ilerletmemeye çalış. Benim ilerledi ve antibiyotik surup vs kullanmak zorunda kaldım. Hala daha kullanıyorum.

Günaydın kızlar iyi pazarlar grip olmadan hamileliği atlattım derken galiba hasta oluyorum ilaç ta içemiycem neyapcam bilmiyorum varmı tavsiyeleriniz hem grip bogazlarım
Ben de öyleyim canım Boğaz'ım feci yanıyo öksürürken
Ben ıhlamur içtim kabul tarçın ve bal koydum içine ama hala kötüyüm

Hamilelikte aslında hızlıca kilo aldıran şey birazda vücutta ki yağ oranı. Metabolik olarak bebeğin korunması ve doğum sonrası emzirme ve süt üretimi için kadın vücudu yağa ihtiyaç duyar. Yağ oranı düşük (zayıf ya da fit demek değildir bu) kadınlar hamilelik döneminde birden hızlıca yağlanmaya geçer. O yüzden biraz daha balık etli olanlar bu aşamada şanslıdır çünkü vucut kendini o kadar savunmasız hissetmez ve yağlanmaya geçmez. Kilo almayış (az kilo alış) sebebiniz budur.

Valla gece yatmak bilmiyorum, sabah da uyanmak. Bir de üstüne mutlaka gün içinde uyuyorum. İlk zamanlara döndüm ben de :)

Bende gece uyuyamayıp günü uykuya heba edenlerdenim maalesef. Bu hem günden kopmamı hemde daha hareketsiz kalmamı sağlıyor ve biraz mutsuz ediyor tabi ki. Ama benim ilk günden beri böyleydi neden acaba anlamış değilim. Gerçi az günümüz kaldı kızlar inşallah, o kadar uykusuzluk çektim ki bebiş doğsada en azından bir amacım olsa uyumamak için demeye başladım artık

Kaçıncı haftadasin canım. Ben henüz o kadar uyku problemi yasamiyorum 29.Haftadayiz şu an

Doğru söylüyorsun canım ben hatta hamilelik öncesi beslenmemden daha düzenli besleniyorum akşam 6 sonrası yemeyi içmeyi bıraktım ona rağmen hızla kilo alıyorum normal zamanda böyle yesem kilom sabit kalır ama şimdi her geçen gün gr gr ekleniyor
Ama kızlar şu varki hızlı alınan kilo da hızla gidiyor ilk hamileliğimde de böyle olmuştu 24 kilo almıştım aldığım gibi gitti 4. Ayda tamamen eski halime dönmüştüm

Kaçıncı haftadasin canım. Ben henüz o kadar uyku problemi yasamiyorum 29.Haftadayiz şu
Kaçıncı haftadasin canım. Ben henüz o kadar uyku problemi yasamiyorum 29.Haftadayiz şu an

Canım bugün tam 30. Hafta bitti. Ama benim sanırım farklı bir durum çünkü daha öğrendiğim ilk günden itibaren gece kuşuydum. Ben klasik o uykudan kafayı kaldıramama dönemini bile yaşayamadım. Hatta baya baya özenirdim saatlerce uyuyanlara. İşte herkes farklo yaşıyor hamileliği ne kadar enteresan.

Ağzından bal damlıyor balll benim ilk gebeliğim ve bende ilk 3 ayda herkes kilo verir ben 15 kilo birden aldım şaka gibiydi. Hızlıca alınanlar hemen veriliyorsa inanılmaz mutlu olurum.

Mantıklı bir aciklama.. ben zayıf başladım. 15 kilo aldım. 3- 4 kiloları duyunca şaşırmıyor değilim. O kadar abartı da yemiyorum ama çok hızlı kilo alıyorum.vücudumun alt kısmında da yağlanma bariz mevcut

kizlar bebek magnetlerini naptiniz .. ben bulamdm ya model site bazi siteler var guvenemedim carsya cikip bakamyrm da riskim var nolur fikri olan arkadaslar int alan arkadaslar guvenilir site fikri verirmsnz

Ağzından bal damlıyor balll benim ilk gebeliğim ve bende ilk 3 ayda herkes kilo verir ben 15 kilo birden aldım şaka gibiydi. Hızlıca alınanlar hemen veriliyorsa inanılmaz mutlu olurum.
Gebelik kilosu başka bi durum zaten canım normalde kimse bu kadar hızlı kilo alamaz zaten
Doğumdan sonra da ayni şekilde normal zamankinden daha hızlı kilo veriliyor Allah'ın mucizesi :)
Toplamda 15 kilomu aldın çokta değil aslında

kizlar bebek magnetlerini naptiniz .. ben bulamdm ya model site bazi siteler var guvenemedim carsya cikip bakamyrm da riskim var nolur fikri olan arkadaslar int alan arkadaslar guvenilir site fikri verirmsnz
Ben Eminönünden almayı düşünüyorum hem daha uygun hemde cok falza çeşitleri var

Ben de daha araştırma aşamasındayim ama in..ram da çok güzel modeller var bakmalisin bence canım

Hanımlar hala benim gibi gün içinde uyuyan varnı aranızda. Böyle feci bir halsizlik çöküyor üzerime
Benimde bazen halsizliğim oluyor kader arkadaşım ama ne gece ne gündüz uyuyamıyorum bazen kızım uyutmuyo dikişe bastırınca acıdan ve rahatsızlıktan uyanıyorum bazen mide yanmasından hiç uyuyamıyorum zombi gibi dolanıyorum gece evde keşke eskisi gibi uyuyabilsem diyorum bazen ilk zamanlar o kadar güzel uyuyodum ki midemde bulanmamıştı bu gebeliğimde sabah akşam gece gündüz hep uyuyodum ama şimdi o günleri araki bulasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…