2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Canim bebegin suyu oyle birsey ki akintiya benzemez bildigin su gibi. Geldimi cesme gibi akiyr. Benm suyum gelip oyle doguma gitmistim oyle fazlaydi ki sirilsiklam etmisti beni..

Canim bebegin suyu oyle birsey ki akintiya benzemez bildigin su gibi. Geldimi cesme gibi akiyr. Benm suyum gelip oyle doguma gitmistim oyle fazlaydi ki sirilsiklam etmisti beni..
Evham yapiyorum sanirim yine:)peki su yapiskan bir his birakiyor mu yani kivami normal musluk suyu gibi ama yapiskanlik hissi var mi

Doktorum hareketlerini takip et dedu benimde bebeğim sabah uyuyor gece daha çok hareketleniyor hatta gecen hafta sabah 8 den oglen ikiye kadar hareket etmedi korktum doktora gittik meğerse uyuyormuş şıpa :)))

domestic merhabalar bende progestan fitil kullaniyom rahim agzi yetmezligi icin ve ayni sey bendede oluyo suyla beraber beyazimsi bi akinti oluyo suyu gorunce bende telaslanmistim ama doktor ola ilir dedi takip ettim fitilin etkisi gecince daha oyle bi akinti olmuyo ama insan ilk basta vesveseleniyo

Merhaba bende de ayni sey oluyor ama bugun daha fazlaydi sanki ve beyazlik yok denecek kadar azdi acaba ilac deil mi diye vesveselendim ben de :/

Doktorum hareketlerini takip et dedu benimde bebeğim sabah uyuyor gece daha çok hareketleniyor hatta gecen hafta sabah 8 den oglen ikiye kadar hareket etmedi korktum doktora gittik meğerse uyuyormuş şıpa :)))
Benim de ayni :)gunduzleri hareket yok ya da cok az geceleri basliyor oynamaya benim doktorum gunde 10 hareket yeterli dedi seninki sayi verdi mi canim

Kizlar aksam misafirlige gidecegim esimin baliktan arkadaslarinin esleriyle oturacagiz eslerimizde balikta olacak birini yakinen taniyorum ama hamileligim boyunca gorusemedik o ailesinin yanina tatile gitti falan diger bayani bir kere gordum ikisininde cocugu olmuyor simdi ben boyle karnim burnumda yanlarina gitcem uzuluyorum cok hassasim bu konuda ama insan icinede karismak istiyorum surekli calistigim icin arkadadimda yok kizlarla bir aksam iyi gelecek bana

Benim de ayni :)gunduzleri hareket yok ya da cok az geceleri basliyor oynamaya benim doktorum gunde 10 hareket yeterli dedi seninki sayi verdi mi canim
Benimki de günde 10 12 sefer vurması Laz'ım dedu. O gun vurmayınca o yuzden panik yapmıştık. Kontrolleri de simdi 2.5 hafta sonra gel sonra haftalık çağıracağım dedi az kalıyor Doğuma heyecan hat safhada :))) senin doktorun kontrolleri nasıl yapıyor nst ye bağlamadı su an normal Doğum pozisyonundaymis eger 3500kiloyu geçerse çatı muayenesi yapacak

Elinden geldiğince bence bebekten hamilelikten bahsetmemekte çalış canim onların da hassas olduğu konudur. Zor bir durum insallah tez zamanda onların da bebegi olur

Benim oglan artik gunduz hic uyumuyor sanirim artik isiga ve sese cok duyarli is yerim baya gurultulu hep kipir kipir. Aksamda eve gelince esime gostereyim diye karnimi aciyorum aninda duruyor gobegimi kapatiyorum oynamaya basliyor aciyorum yine duruyor. Sukur gece kipirtisi yok ozaman uyuyor galiba bende rahatca uyuyorum saga sola donmeler ve tuvalete gitmek uykumu boluyor sadece

Elinden geldiğince bence bebekten hamilelikten bahsetmemekte çalış canim onların da hassas olduğu konudur. Zor bir durum insallah tez zamanda onların da bebegi olur
Amin canim insllah bol bol dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Tanidigim arkadasimin esinin hic haraketli spermi yokmus. Digerininkinin nedenini bilmiyorum ama Rabbim ol derse olur insallah.beni oturmaya cagirirken bile uzun uzun bebegimi sordu ben konu acmam zaten insallah guzel keyifli bir aksam olur

lohıs
Lohusa sepetinden aldım gayet güzel ve rahat kumaşları. Ama benim aldıklarımda 169 du fiyatı.

Çok zor bir durum canım. Rabbim her isteyene versin, bizide sağ salim kavuştursun inşallah.

Benim de eşimin hareketli spermi yoktu 5 sene bekledik. Ama bak olduran Rabbim olduruyor. Proxeed plus var onu tavsiye etsene o arkadaşına. Eşim 1 ay kullandı 2. Ay ben hamile kaldım. Tüp için para toplamaya başladıydık biz hamile kaldım ben

Ayy maşallah gerçekten cok yaklasmis sizinki. Benim eğer vaktini beklerse 26 kasim-2 aralik arası. Sizin o zamana kirkiniz çıkmış olur. Insallah hepinizin dogum hikayesini dinleye dinleye korkmam hos simdiden korkuyorum. Insallah saglikla aliriz kucaklarimiza

bir garip oblomov bence bebek konusunu açmayın. Sorarlarsa cevaplayin, sormazlarsa birşey tavsiye etmeyin. Nasılsınız derlerse, iyi işte ne olsun bebek yoruyor gibi degil de, iyiyim deyin. Yani onlar özel olarak sormadikca bebekten bahsetmeyin.

D DAMK06 siz nasılsınız büyüyor mu Asel

Ben de su an 3 haftada bir gidiyorum.en son gittiğimde ağrım sancım yok diyince rahim ağzı iyi nstye baglayıp strese sokmayalım dedi.en son bebek donmus bası rahım agzına yakın demişti ama dogum konusunu konusmadık henuz.randevum haftaya bakalım o zaman ne dicek:)heyecanla beklıyorum:)

Benimkine gece-gündüz sabah-akşam fark etmiyor her an kıpır kıpır. Gece tuvalete kalktığım zamanlar bile hareket ediyor. Hiç mi uyumuyor ya da uyurken de hareket ediyor sanırım. Artık hareketleri acıtmaya da başladı. Bi de bebeğimin iriliğinden dolayı normal doğum yapamazsam diye çok üzülüyorum : ( korkmama rağmen şimdiye kadar o kadar çok şartlanmıştım ki normal doğuma.

Hanımlar bende 2 saattir geçmeyen bir bel ağrısı ve ara ara kasık batması var. Normal midir yoksa dr.a gideyim mi. Uzandım ama nafile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…