2017 Kasım Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti(leri)

• ikiz, erkek

OY: 0 0,0%
  • üçüz

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    294
Kilosu kac ki canım

İyiz çok şükür büyüyor kızım 1200 olduk bugün ama hala solunum sıkıntımız devam ediyor küvez ici oksijen almaya devam ediyoruz onu da atlatacak minnoşum inşallah :) siz nasılsınız?

Hanımlar bende 2 saattir geçmeyen bir bel ağrısı ve ara ara kasık batması var. Normal midir yoksa dr.a gideyim mi. Uzandım ama nafile.
Dinlenince gecmiyorsa bir doktora gorun derım bel agrısı ve kasık agrısı aynı anda pek normal değil gibi ama telas da yapma belki yalancı sancı gibi bir şeydir

Maşallah bebişine günü belli olunca ayrı bi heyecan oluyor dimi:)
Benimde salı ya da perşembe günü Doğum günü belirlenecek sağlıcakla kavuşalım inşallah

s
seninle haftamz aynyms canm benmkide oyleydi sat 25 subatti ama erken dogum riskim sebebi ile 9 kasima cekti dr dikkat edersm tabi. nasl gelismi en son nzmn gttn kac kg olms melegin

Bende bu akşam doğuruyorum sandım bi an :) çorba yapayım derken bugün biraz fazla kipirdadim aklımda bi kaç iş vardı onları yaptım sonra çorba yapıyım dedim biraz fazla sabit ayakta kaldım sanırım kasiklarimda ve o alt bolgede inanılmaz bi ağrı oldu yürüyemedim kipirdayamadim bi sure eyvah dedim ama dinlenince geçti bana ayakta ve özellikle sabit durmak hiç iyi gelmiyor bunu da tekrar anladim

Iyi aksamlar kızlar malesef bende hastanedeyim dün tansiyonum yükseldi dr kontrol amaclı çağırdı nst sancim cikti 100 lere kadar bugün yatışım yapildi iki serum takıldı adalat 2 adet içtim ve ciğer geliştirici iğne yapıldı bakalım sancim bu şekilde olursa yarın alabiliriz bebeği dedi bana dua edin de 1 yada 2 hafta kalsın.isin tuhaf tarafi sancıyı hissetmiyorum ağrım yok ama sadece biryerde toplanıyor sertleşiyor onun dışında bir sıkıntımız yoktu oda yalancı sancidir diye dusunmusdum.

Tahmini Doğum tarihlerimiz aynı, Allah yardım etsin hayırlı zamanda nasip etsin doğumu, şu an Ne durumdasın ?

Ins yalanci sancidr ya bebegin 2 hafta daha dayanir. Bizi haberdar edersin canim

s

seninle haftamz aynyms canm benmkide oyleydi sat 25 subatti ama erken dogum riskim sebebi ile 9 kasima cekti dr dikkat edersm tabi. nasl gelismi en son nzmn gttn kac kg olms melegin
Benim 19 şubat. Bende de erken doğum riski var proluton igne oluyorum. Doktorla dogum tarihi hic konusmadik, ultrasonda yazan tarihti o. Son kontrole gideli 3 haftayı geçti 970 gramdi 26+1di. Bir hafta geriden geliyor en başından beri. Randevum pazartesi sabah, ozledim oglumu, insallah buyumustur.

Cok gecmis olsun insallah biraz daha dayanir bebeginiz. Bir yerde toplanip sertlesmesi düzenli araliklarla mi oluyor, gün içine dağılmış durumda mi?

Tahmini Doğum tarihlerimiz aynı, Allah yardım etsin hayırlı zamanda nasip etsin doğumu, şu an Ne durumdasın ?
Saol canim Şuanda iyiyim ikinci serum da bitti nst bağladı sabaha kadar gözlem altında olacağız ıns iki hafta daha dayanır oğlum sabah ikinci ciğer gelişmesi için iğne yapılacak bakalım hayırlısı inş sağlıkla vaktinde gelir bebeklerimiz

Evham yapiyorum sanirim yine:)peki su yapiskan bir his birakiyor mu yani kivami normal musluk suyu gibi ama yapiskanlik hissi var mi

Canim belkide suyun gelmeyebilir sartlama kendini buna. Bazilarinin dogum sirasinda gelir suyu. Benim oyle olmustu mesela. Ki oyle olmasinin daha saglikli oldugu soylenir. Cunku su dogumdan once bosalirsa dogum sirasinda kuruluk olmasi durumu zorlastirir.

Masallah size hadi hayirlisi.

Cok gecmis olsun. Insallah gecici bir durumdur meleginiz biraz daha sabirla bekler. Oyle olmasa bile artik yasam sinirini gecmissiniz korkulacak cok da bisey yok aslinda. Tabi ne kadar icerde kalirlarsa o kadar iyidir ama gelecekse de saglicakla atlatirsin insallah

Ins canim ama hiç hazırlıklı değildim daha eksiklerimizi yapıyorduk.saglikla gelsinler ıns bebislerimiz

Benim bebeğim de erkek, ciğer geliştiriciyi nerden vuruyorlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…