- 19 Mart 2017
- 5.859
- 6.269
- 148
- 34
- Konu Sahibi bir garip oblomov
-
- #24.761
Kilosu kac ki canımBenimkine gece-gündüz sabah-akşam fark etmiyor her an kıpır kıpır. Gece tuvalete kalktığım zamanlar bile hareket ediyor. Hiç mi uyumuyor ya da uyurken de hareket ediyor sanırım. Artık hareketleri acıtmaya da başladı. Bi de bebeğimin iriliğinden dolayı normal doğum yapamazsam diye çok üzülüyorum : ( korkmama rağmen şimdiye kadar o kadar çok şartlanmıştım ki normal doğuma.
İyiz çok şükür büyüyor kızım 1200 olduk bugün ama hala solunum sıkıntımız devam ediyor küvez ici oksijen almaya devam ediyoruz onu da atlatacak minnoşum inşallah :) siz nasılsınız?Ayy maşallah gerçekten cok yaklasmis sizinki. Benim eğer vaktini beklerse 26 kasim-2 aralik arası. Sizin o zamana kirkiniz çıkmış olur. Insallah hepinizin dogum hikayesini dinleye dinleye korkmamhos simdiden korkuyorum. Insallah saglikla aliriz kucaklarimiza
bir garip oblomov bence bebek konusunu açmayın. Sorarlarsa cevaplayin, sormazlarsa birşey tavsiye etmeyin. Nasılsınız derlerse, iyi işte ne olsun bebek yoruyor gibi degil de, iyiyim deyin. Yani onlar özel olarak sormadikca bebekten bahsetmeyin.
D DAMK06 siz nasılsınız büyüyor mu Asel
Dinlenince gecmiyorsa bir doktora gorun derım bel agrısı ve kasık agrısı aynı anda pek normal değil gibi ama telas da yapma belki yalancı sancı gibi bir şeydirHanımlar bende 2 saattir geçmeyen bir bel ağrısı ve ara ara kasık batması var. Normal midir yoksa dr.a gideyim mi. Uzandım ama nafile.
Maşallah bebişine günü belli olunca ayrı bi heyecan oluyor dimi:)Bugün doğum tarihi verildi: 16 ekim
38+2 de alınmış olacak kızım da 38+2 de alınmıştı.
İlk kez nstye de girdim, normal sancısız çıktı.
35. Hafta boy 49cm kilo 2700, kızım bu haftada 3 kiloymuş sanırım oğlan daha fit olacak.
Şaka maka 23 gün kaldı
iyi aksamlae canmİyi akşamlar kızlar.
seninle haftamz aynyms canm benmkide oyleydi sat 25 subatti ama erken dogum riskim sebebi ile 9 kasima cekti dr dikkat edersm tabi. nasl gelismi en son nzmn gttn kac kg olms meleginAyy maşallah gerçekten cok yaklasmis sizinki. Benim eğer vaktini beklerse 26 kasim-2 aralik arası. Sizin o zamana kirkiniz çıkmış olur. Insallah hepinizin dogum hikayesini dinleye dinleye korkmamhos simdiden korkuyorum. Insallah saglikla aliriz kucaklarimiza
bir garip oblomov bence bebek konusunu açmayın. Sorarlarsa cevaplayin, sormazlarsa birşey tavsiye etmeyin. Nasılsınız derlerse, iyi işte ne olsun bebek yoruyor gibi degil de, iyiyim deyin. Yani onlar özel olarak sormadikca bebekten bahsetmeyin.
D DAMK06 siz nasılsınız büyüyor mu Asel
Iyi aksamlar kızlar malesef bende hastanedeyim dün tansiyonum yükseldi dr kontrol amaclı çağırdı nst sancim cikti 100 lere kadar bugün yatışım yapildi iki serum takıldı adalat 2 adet içtim ve ciğer geliştirici iğne yapıldı bakalım sancim bu şekilde olursa yarın alabiliriz bebeği dedi bana dua edin de 1 yada 2 hafta kalsın.isin tuhaf tarafi sancıyı hissetmiyorum ağrım yok ama sadece biryerde toplanıyor sertleşiyor onun dışında bir sıkıntımız yoktu oda yalancı sancidir diye dusunmusdum.
Ins yalanci sancidr ya bebegin 2 hafta daha dayanir. Bizi haberdar edersin canimIyi aksamlar kızlar malesef bende hastanedeyim dün tansiyonum yükseldi dr kontrol amaclı çağırdı nst sancim cikti 100 lere kadar bugün yatışım yapildi iki serum takıldı adalat 2 adet içtim ve ciğer geliştirici iğne yapıldı bakalım sancim bu şekilde olursa yarın alabiliriz bebeği dedi bana dua edin de 1 yada 2 hafta kalsın.isin tuhaf tarafi sancıyı hissetmiyorum ağrım yok ama sadece biryerde toplanıyor sertleşiyor onun dışında bir sıkıntımız yoktu oda yalancı sancidir diye dusunmusdum.
Benim 19 şubat. Bende de erken doğum riski var proluton igne oluyorum. Doktorla dogum tarihi hic konusmadik, ultrasonda yazan tarihti o. Son kontrole gideli 3 haftayı geçti 970 gramdi 26+1di. Bir hafta geriden geliyor en başından beri. Randevum pazartesi sabah, ozledim oglumu, insallah buyumustur.s
seninle haftamz aynyms canm benmkide oyleydi sat 25 subatti ama erken dogum riskim sebebi ile 9 kasima cekti dr dikkat edersm tabi. nasl gelismi en son nzmn gttn kac kg olms melegin
Ayni agri bende de var canim sirtim cok agriyr. Bebek allttan baski yapiyr yurumekte zorlaniyrmHanımlar bende 2 saattir geçmeyen bir bel ağrısı ve ara ara kasık batması var. Normal midir yoksa dr.a gideyim mi. Uzandım ama nafile.
Cok gecmis olsun insallah biraz daha dayanir bebeginiz. Bir yerde toplanip sertlesmesi düzenli araliklarla mi oluyor, gün içine dağılmış durumda mi?Iyi aksamlar kızlar malesef bende hastanedeyim dün tansiyonum yükseldi dr kontrol amaclı çağırdı nst sancim cikti 100 lere kadar bugün yatışım yapildi iki serum takıldı adalat 2 adet içtim ve ciğer geliştirici iğne yapıldı bakalım sancim bu şekilde olursa yarın alabiliriz bebeği dedi bana dua edin de 1 yada 2 hafta kalsın.isin tuhaf tarafi sancıyı hissetmiyorum ağrım yok ama sadece biryerde toplanıyor sertleşiyor onun dışında bir sıkıntımız yoktu oda yalancı sancidir diye dusunmusdum.
Saol canim Şuanda iyiyim ikinci serum da bitti nst bağladı sabaha kadar gözlem altında olacağız ıns iki hafta daha dayanır oğlum sabah ikinci ciğer gelişmesi için iğne yapılacak bakalım hayırlısı inş sağlıkla vaktinde gelir bebeklerimizTahmini Doğum tarihlerimiz aynı, Allah yardım etsin hayırlı zamanda nasip etsin doğumu, şu an Ne durumdasın ?
Aslında gün içinde toplanıp sonra dağılıyordu ben yalancı sanci diyordum ama ebe bildiğin doğum sancısı dediCok gecmis olsun insallah biraz daha dayanir bebeginiz. Bir yerde toplanip sertlesmesi düzenli araliklarla mi oluyor, gün içine dağılmış durumda mi?
Evham yapiyorum sanirim yine:)peki su yapiskan bir his birakiyor mu yani kivami normal musluk suyu gibi ama yapiskanlik hissi var mi
Masallah size hadi hayirlisi.Bugün doğum tarihi verildi: 16 ekim
38+2 de alınmış olacak kızım da 38+2 de alınmıştı.
İlk kez nstye de girdim, normal sancısız çıktı.
35. Hafta boy 49cm kilo 2700, kızım bu haftada 3 kiloymuş sanırım oğlan daha fit olacak.
Şaka maka 23 gün kaldı
Iyi aksamlar kızlar malesef bende hastanedeyim dün tansiyonum yükseldi dr kontrol amaclı çağırdı nst sancim cikti 100 lere kadar bugün yatışım yapildi iki serum takıldı adalat 2 adet içtim ve ciğer geliştirici iğne yapıldı bakalım sancim bu şekilde olursa yarın alabiliriz bebeği dedi bana dua edin de 1 yada 2 hafta kalsın.isin tuhaf tarafi sancıyı hissetmiyorum ağrım yok ama sadece biryerde toplanıyor sertleşiyor onun dışında bir sıkıntımız yoktu oda yalancı sancidir diye dusunmusdum.
Ins canim tsk ederimIns yalanci sancidr ya bebegin 2 hafta daha dayanir. Bizi haberdar edersin canim
Ins canim ama hiç hazırlıklı değildim daha eksiklerimizi yapıyorduk.saglikla gelsinler ıns bebislerimizCanim belkide suyun gelmeyebilir sartlama kendini buna. Bazilarinin dogum sirasinda gelir suyu. Benim oyle olmustu mesela. Ki oyle olmasinin daha saglikli oldugu soylenir. Cunku su dogumdan once bosalirsa dogum sirasinda kuruluk olmasi durumu zorlastirir.
Masallah size hadi hayirlisi.
Cok gecmis olsun. Insallah gecici bir durumdur meleginiz biraz daha sabirla bekler. Oyle olmasa bile artik yasam sinirini gecmissiniz korkulacak cok da bisey yok aslinda. Tabi ne kadar icerde kalirlarsa o kadar iyidir ama gelecekse de saglicakla atlatirsin insallah
Saol canim Şuanda iyiyim ikinci serum da bitti nst bağladı sabaha kadar gözlem altında olacağız ıns iki hafta daha dayanır oğlum sabah ikinci ciğer gelişmesi için iğne yapılacak bakalım hayırlısı inş sağlıkla vaktinde gelir bebeklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?